Skocz do zawartości

Matura z WOS-u

werewolfgirl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? Cesarz

2. Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? Królowa Kielichów

3. Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? 4 buław

4. Co mi pomoże w egzaminie? Diabeł

5. Jaki będzie wynik egzaminu? Pustelnik

6. Jak się będę czuła po egzaminie? 4 kielichów

7. Co mi da egzamin na przyszłość? 7 mieczy

Czyli, że 1. Będę czuła się pewnie przed egzaminem, że nic mnie nie zaskoczy i że ze wszystkim sobie poradzę. 2. Wszyscy będą dla siebie mili i współczujący. 3. Najwyraźniej przykuję uwagę komisji. 4. Tu raczej pomoże mi mój spryt, ściąganie lub może chodzi o to że blokady, lęki będą przeszkadzały mi się skoncentrować 5. Pustelnik - tutaj nie wiem... 6. Tutaj albo niezadowolenie albo obojętność typu napisałam, mam to gdzieś i wychodzę lub też poczucie że dałam z siebie wszystko. 7. Nie wiem...

Gość Bethany
Napisano

1. Cesarz - pewna swojej wiedzy

2. Królowa Kielichów - no będzie trochę emocji przed samym wejściem na sale.

3. Dobre wrażenie, tak bym czytała te 4 Buław

4. No nie wiem, jakieś nie do końca fair zagrywki? :P

5. Raczej dobry, Pustelnik wg mnie jest dobry na naukę.

6. Będziesz chyba miała na jakiś czas dość wszelkich egzaminów, 4 Kielichów to często pokazuje taki przesyt ;)

7. Chyba niespecjalnie dużo, nie lubię karty 7 Mieczy

Powodzenia! :)

Napisano

Będziesz pewna siebie i swoich umiejętności, a ta pewność będzie miała podłoże w wyćwiczeniu wiedzy w praktyce (czyli na egzaminach próbnych między innymi).

Może mama cię będzie wspierać, jeśli ciepła i uczuciowa z niej kobieta ;) Albo nauczycielka, która wierzy w twoje umiejętności.

Bardzo dobre. To pytanie byłoby bardziej odpowiednie w zastosowaniu przy zdawaniu egzaminu ustnego :)

Myślę, że możesz czegoś nie wiedzieć lub nie być pewna, a "strzelisz" i strzelisz dobrze ;)

Pustelnik to mądry staruszek, więc myślę, że pójdzie ci dobrze.

Zmęczona. Chyba bardzo ci zależy na świetnym zdaniu tego egzaminu i po wyjściu z sali będziesz analizowała wszystkie pytania i będziesz zła na siebie, że mogłaś coś napisać lepiej. Po egzaminie na resztę dnia raczej zatoniesz w myślach i swoich emocjach.

Ukrywanie braku wiedzy laniem wody? :D Albo ten Diabeł to ściąganie i właśnie po tym egzaminie w ściąganiu się podszkolisz. Generalnie myślę, że nic specjalnego ci nie przyniesie.

Powodzenia i daj znać, jak poszło! :)

• Lubię to! 1
Napisano

Bankowo zdasz, pustelnik zawsze mi pokazuje egzamin z wynikiem pozytywnym, chociaż będziesz po nim trochę wyczerpana (4 kieli) :) Będziesz panikować przed, bo kielichowa jest bardzo emocjonalna :), ale nie ma się co obawiać. Widać, że będzie pozytywne nastawienie komisji, Ty też zresztą dobrze wiesz, że jesteś przygotowana (Cesarz) i zapewne idziesz na pewniaka ;)

Na pierwszy rzut oka karty jednak pokazują, że warto pooszukiwać, pokombinować- mówi o tym diabeł, a także 7 mieczy (co Ci da egzamin na przyszłość- przekonanie, że warto czasem zagrać nieczysto).

Napisano

w tym diable jakieś przekręty będą:D Wymęczą Cie niesamowicie, ale zdasz...Eremita wskazuje na mądrość...a zrobisz b. dobre wrażenie