werewolfgirl Napisano 25 Kwietnia 2016 Napisano 25 Kwietnia 2016 1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? Cesarz 2. Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? Królowa Kielichów 3. Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? 4 buław 4. Co mi pomoże w egzaminie? Diabeł 5. Jaki będzie wynik egzaminu? Pustelnik 6. Jak się będę czuła po egzaminie? 4 kielichów 7. Co mi da egzamin na przyszłość? 7 mieczy Czyli, że 1. Będę czuła się pewnie przed egzaminem, że nic mnie nie zaskoczy i że ze wszystkim sobie poradzę. 2. Wszyscy będą dla siebie mili i współczujący. 3. Najwyraźniej przykuję uwagę komisji. 4. Tu raczej pomoże mi mój spryt, ściąganie lub może chodzi o to że blokady, lęki będą przeszkadzały mi się skoncentrować 5. Pustelnik - tutaj nie wiem... 6. Tutaj albo niezadowolenie albo obojętność typu napisałam, mam to gdzieś i wychodzę lub też poczucie że dałam z siebie wszystko. 7. Nie wiem... Cytuj
Gość Bethany Napisano 25 Kwietnia 2016 Napisano 25 Kwietnia 2016 1. Cesarz - pewna swojej wiedzy 2. Królowa Kielichów - no będzie trochę emocji przed samym wejściem na sale. 3. Dobre wrażenie, tak bym czytała te 4 Buław 4. No nie wiem, jakieś nie do końca fair zagrywki? 5. Raczej dobry, Pustelnik wg mnie jest dobry na naukę. 6. Będziesz chyba miała na jakiś czas dość wszelkich egzaminów, 4 Kielichów to często pokazuje taki przesyt 7. Chyba niespecjalnie dużo, nie lubię karty 7 Mieczy Powodzenia! Cytuj
Aislinn Napisano 25 Kwietnia 2016 Napisano 25 Kwietnia 2016 1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? Cesarz Będziesz pewna siebie i swoich umiejętności, a ta pewność będzie miała podłoże w wyćwiczeniu wiedzy w praktyce (czyli na egzaminach próbnych między innymi). 2. Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? Królowa Kielichów Może mama cię będzie wspierać, jeśli ciepła i uczuciowa z niej kobieta Albo nauczycielka, która wierzy w twoje umiejętności. 3. Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? 4 buław Bardzo dobre. To pytanie byłoby bardziej odpowiednie w zastosowaniu przy zdawaniu egzaminu ustnego 4. Co mi pomoże w egzaminie? Diabeł Myślę, że możesz czegoś nie wiedzieć lub nie być pewna, a "strzelisz" i strzelisz dobrze 5. Jaki będzie wynik egzaminu? Pustelnik Pustelnik to mądry staruszek, więc myślę, że pójdzie ci dobrze. 6. Jak się będę czuła po egzaminie? 4 kielichów Zmęczona. Chyba bardzo ci zależy na świetnym zdaniu tego egzaminu i po wyjściu z sali będziesz analizowała wszystkie pytania i będziesz zła na siebie, że mogłaś coś napisać lepiej. Po egzaminie na resztę dnia raczej zatoniesz w myślach i swoich emocjach. 7. Co mi da egzamin na przyszłość? 7 mieczy Ukrywanie braku wiedzy laniem wody? Albo ten Diabeł to ściąganie i właśnie po tym egzaminie w ściąganiu się podszkolisz. Generalnie myślę, że nic specjalnego ci nie przyniesie. Powodzenia i daj znać, jak poszło! 1 Cytuj
Sanya Napisano 27 Kwietnia 2016 Napisano 27 Kwietnia 2016 1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? Cesarz 2. Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? Królowa Kielichów 3. Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? 4 buław 4. Co mi pomoże w egzaminie? Diabeł 5. Jaki będzie wynik egzaminu? Pustelnik 6. Jak się będę czuła po egzaminie? 4 kielichów 7. Co mi da egzamin na przyszłość? 7 mieczy Bankowo zdasz, pustelnik zawsze mi pokazuje egzamin z wynikiem pozytywnym, chociaż będziesz po nim trochę wyczerpana (4 kieli) Będziesz panikować przed, bo kielichowa jest bardzo emocjonalna , ale nie ma się co obawiać. Widać, że będzie pozytywne nastawienie komisji, Ty też zresztą dobrze wiesz, że jesteś przygotowana (Cesarz) i zapewne idziesz na pewniaka Na pierwszy rzut oka karty jednak pokazują, że warto pooszukiwać, pokombinować- mówi o tym diabeł, a także 7 mieczy (co Ci da egzamin na przyszłość- przekonanie, że warto czasem zagrać nieczysto). Cytuj
Arcan Napisano 27 Kwietnia 2016 Napisano 27 Kwietnia 2016 w tym diable jakieś przekręty będą Wymęczą Cie niesamowicie, ale zdasz...Eremita wskazuje na mądrość...a zrobisz b. dobre wrażenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi