sandra11115 Napisano 26 Kwietnia 2016 Napisano 26 Kwietnia 2016 We czwartek mam rozmowe o pracę (28.04) zapytałam karty jak przebiegnie rozmowa o prace? 1.wrażenie jakie pytająca osoba zrobiła na osobie przeprowadzającej rozmowę -As monet-razenie zrobie dobre nawet bardzo dobre:D 2.jak wypadnie spotkanie-Wieża- hmm poczatek byl fajny ale spotaknie wypadnie zle chyba bede miala za mala wiedze do pracy w laboratorium 3.jaki będzie wynik spotkania-Diabeł- i tu mam problem nie wiem jak ta karte interpretowac diabel nie wiem czemu ale intuicyjnie wydaje mi sie ze dostane ta prace. Jak wy to widzicie? Cytuj
melyss Napisano 26 Kwietnia 2016 Napisano 26 Kwietnia 2016 AS monet - to szansa, zrobisz dobre wrażenie , będą pokładali w tobie szansę na obsadzenie stanowiska. Ale to taka szansa którą łatwo zaprzepaścić. Wieża - to tobie coś nie będzie odpowiadać w propozycji, nie tego się spodziewałaś, nie tak jak myślałaś, jak to sobie wyobrażałaś. Diabeł działa materialnie. więc może będzie cię to stanowisko kusiło mimo że coś nie do końca pasuje w nim. Ale jednak korci by podjąć wyzwanie / to także wygrana nie do końca uczciwa, kosztem kogoś / Będziesz musiała podjąć decyzję szybko. Cytuj
Koma Napisano 26 Kwietnia 2016 Napisano 26 Kwietnia 2016 Nie bardzo to widze dobrze, jesli w ogole do rozmowy dojdzie, to nie bedzie ona korzystna dla ciebie. Cytuj
Aislinn Napisano 26 Kwietnia 2016 Napisano 26 Kwietnia 2016 Mnie się wydaje, że to tobie nie do końca będzie odpowiadała ta propozycja pracy. Nie będzie to to, czego się spodziewałaś, będziesz miała opory przed jej podjęciem, ale będzie cię też coś kusiło... możliwe, że pieniądze. Cytuj
werewolfgirl Napisano 26 Kwietnia 2016 Napisano 26 Kwietnia 2016 Zrobisz bardzo dobre wrażenie - osoby odpowiedzialnej, konkretnej, twardo stąpającej po ziemi, stanowczej. Wypadnie inaczej niż się spodziewasz lub będziesz się spodziewać, coś nagle 'wypadnie', może być to dla ciebie korzystne lub nie. Diabeł- hmm... myślę że będzie cię kusiło ale będziesz też miała swoje lęki, będziesz pod wpływem silnych emocji, możliwe że pod ich wpływem zgodzisz się na sprzeczne z tobą posunięcia. Cytuj
Eilidh Napisano 26 Kwietnia 2016 Napisano 26 Kwietnia 2016 Zrobisz świetne wrażenie. Zostaniesz odebrana jako konkretna, rzeczowa osoba, która wprost mówi czego oczekuje. Podczas spotkania może okazać się, że coś nie spełnia twoich oczekiwań (mogą to być np warunki pracy/zatrudnienia). Wyjdzie na jaw, coś co nie będzie zgodne z twoimi założeniami. Diabeł na końcu też jest dla mnie dwuznaczny, ale mimo wszystko obstawiałabym, że podejmiesz pracę na tym stanowisku (diabeł jako "zniewolenie", podporządkowanie się czyli podpisanie umowy lub uległość pokusie i podjęcie pracy). Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Kwietnia 2016 Maestro Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Diabeł w pytaniu o pracę mówi, ze owszem możesz ją otrzymać,ale wcześniej czy później z niej zrezygnujesz, bo np.pracodawca okaże się nieuczciwy (np.każe Ci pracować przez więcej godzin niż zostało to ustalone, może nie wypłacać nadgodzin etc.). Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Inez2503 Cytuj
bridaa Napisano 27 Kwietnia 2016 Napisano 27 Kwietnia 2016 Tu cos nie tak bedzie z finansami, albo kwotę której oczekujesz uznają za wygórowaną lub oni zaproponuja Ci jakąś kwotę i ze słowa się nie wywiążą. Karty tez mogą mówic o tym że do tego spotkania po prostu nie dojdzie. Cytuj
panna.marta Napisano 10 Maja 2016 Napisano 10 Maja 2016 powiem ogólnie. Moim zdaniem wydasz się im trochę chytra i nie wiem czy będą chętni do podjęcia współpracy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi