werewolfgirl Napisano 27 Kwietnia 2016 Napisano 27 Kwietnia 2016 Oj, moim zdaniem to już pozamiatane, ale chcę mieć pewność że dobrze patrzę na sytuację i jej ewentualną przyszłość, więc proszę o wsparcie ) Lecimy 1. Jak widzę tę osobę? 4 Buław 2. Jak on postrzega Ciebie? Królowa Denarów 3. Jak wyobrażam sobie związek z tą osobą? Tzn: Czego oczekuje po znajomości 6 Buław 4. Jak on wyobraża sobie relację z Tobą? Czego oczekuje? As Kielichów 5. To co Was łączy ? Król Mieczy 6. To co Was dzieli, przeszkody i problemy ? Królowa Mieczy 7. Najbliższa przyszłość Rydwan 8. Dalsza przyszłość / podsumowanie 5 Denarów Zarys sytuacji: Znalazłam się w typowej żenującej sytuacji typu chłopak się gapi, gada o mnie po kątach, uśmiecha się, NAWET próbował do mnie zagadać, ale kończyło się to tylko na podejściu kilka centymetrów bliżej i kręceniu się wokół własnej osi. Cały czas czyli 2 lata trzyma się na dystans i/lub wysyła mi znaki (bo czasami ignorował, a czasami wysyłał dość intensywne znaki- chociaż ta pierwsza faza była swojego czasu najczęstsza, później trochę się rozkręcił). Nie jest typowym nieśmiałkiem, powiedziałabym że wręcz przeciwnie, natomiast ja jestem. Teraz będzie matura i prawdopodobnie się już nie zobaczymy, więc... Trochę chłodno to rozpisałam, chcę tylko podkreślić że nie ma tutaj wątpliwości że się we mnie podko****e bo mam raczej tego pewność (nie chodzi już o ten rozkład) Widzę go jako osobę rozrywkową, lubiącą zwracać na siebie uwagę, miła, stałą, ciepłą. Może nawet jako osobę która zawładnęła moimi umysłem On natomiast postrzega mnie jako osobę zaradną, odpowiedzialną, stałą, dobrze ubraną, może nawet urodziwą, lubiącą sobie dogadzać i otaczać się ładnymi rzeczami, jako chodzący multitask. Czego oczekuje - Oj, myślę że sobie odpuściłam i jak na razie zadowalam się tym do czego doszliśmy Ale może że w końcu się nawzajem 'zdobędziemy' i będziemy się sobą cieszyć. On natomiast ma nadzieję że nasze uczucie rozkwitnie, ale raczej jest tu bierność, więc raczej nadzieja, myśli i oczekiwanie. Łączy nas chłód, ukrywanie uczuć, co jest prawdą. Myślę że różni nas to co osobie mówimy? Rydwan- wcześniej myślałam że może oznaczać że oznacza nawiązanie znajomości, zejście się, ale logiczniej brzmi fakt że się rozejdziemy. 5 denarów - Jeśli jakoś oznaczało by tą 1 opcje to że w naszej relacji będzie czegoś brakować np. okazywania uczuć, ale jeśli 2 to raczej to że będziemy na siebie zamknięci, totalna rozłąka typu zostaw mnie w spokoju, ale w środku żal i smutek, nic się więcej nie wykrzesa, totalne urwanie kontaktu.
Administrator Ismer Napisano 27 Kwietnia 2016 Administrator Napisano 27 Kwietnia 2016 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html
Rekomendowane odpowiedzi