Skocz do zawartości

Czy będziemy parą...

werewolfgirl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oj, moim zdaniem to już pozamiatane, ale chcę mieć pewność że dobrze patrzę na sytuację i jej ewentualną przyszłość, więc proszę o wsparcie ;)) Lecimy

1. Jak widzę tę osobę? 4 Buław

2. Jak on postrzega Ciebie? Królowa Denarów

3. Jak wyobrażam sobie związek z tą osobą? Tzn: Czego oczekuje po znajomości 6 Buław

4. Jak on wyobraża sobie relację z Tobą? Czego oczekuje? As Kielichów

5. To co Was łączy ? Król Mieczy

6. To co Was dzieli, przeszkody i problemy ? Królowa Mieczy

7. Najbliższa przyszłość Rydwan

8. Dalsza przyszłość / podsumowanie 5 Denarów

Zarys sytuacji: Znalazłam się w typowej żenującej sytuacji typu chłopak się gapi, gada o mnie po kątach, uśmiecha się, NAWET próbował do mnie zagadać, ale kończyło się to tylko na podejściu kilka centymetrów bliżej i kręceniu się wokół własnej osi. Cały czas czyli 2 lata trzyma się na dystans i/lub wysyła mi znaki (bo czasami ignorował, a czasami wysyłał dość intensywne znaki- chociaż ta pierwsza faza była swojego czasu najczęstsza, później trochę się rozkręcił). Nie jest typowym nieśmiałkiem, powiedziałabym że wręcz przeciwnie, natomiast ja jestem. Teraz będzie matura i prawdopodobnie się już nie zobaczymy, więc...

Trochę chłodno to rozpisałam, chcę tylko podkreślić że nie ma tutaj wątpliwości że się we mnie podko****e bo mam raczej tego pewność (nie chodzi już o ten rozkład)

Widzę go jako osobę rozrywkową, lubiącą zwracać na siebie uwagę, miła, stałą, ciepłą. Może nawet jako osobę która zawładnęła moimi umysłem :D On natomiast postrzega mnie jako osobę zaradną, odpowiedzialną, stałą, dobrze ubraną, może nawet urodziwą, lubiącą sobie dogadzać i otaczać się ładnymi rzeczami, jako chodzący multitask. Czego oczekuje - Oj, myślę że sobie odpuściłam i jak na razie zadowalam się tym do czego doszliśmy ;) Ale może że w końcu się nawzajem 'zdobędziemy' i będziemy się sobą cieszyć. On natomiast ma nadzieję że nasze uczucie rozkwitnie, ale raczej jest tu bierność, więc raczej nadzieja, myśli i oczekiwanie.

Łączy nas chłód, ukrywanie uczuć, co jest prawdą. Myślę że różni nas to co osobie mówimy? Rydwan- wcześniej myślałam że może oznaczać że oznacza nawiązanie znajomości, zejście się, ale logiczniej brzmi fakt że się rozejdziemy. 5 denarów - Jeśli jakoś oznaczało by tą 1 opcje to że w naszej relacji będzie czegoś brakować np. okazywania uczuć, ale jeśli 2 to raczej to że będziemy na siebie zamknięci, totalna rozłąka typu zostaw mnie w spokoju, ale w środku żal i smutek, nic się więcej nie wykrzesa, totalne urwanie kontaktu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...