Ceres Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca za granicą, trochę zajmuję sie rękodziełem obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny. Tarot Manga Aura: III Monet, IX PUSTELNIK Będę pochłonięta pracą, ta etatową i ta prywatną, wszystko będzie sie kręcić wokół pracy Dom : X KOŁO FORTUNY, Król Buław Pojawi się w domu ktoś wpływowy, przedsiębiorczego, z własna firmą. Zdrowie: Królowa Kielichów, II Mieczy Kielichowa to woda, miecze kojarzą mi się z zatokami więc pewnie sie odezwą. Praca: IV Kielichów, IV Buław, VI Kielichów Przemęczenie pracą, znudzenie ale potem nastąpi jakaś zmiana, która mnie ożywi, może jakiś mały urlop, który pozwoli mi się zregenerować. W HB jest Umiarkowanie więc pewnie uda mi sie osiągnąć równowagę. Moje rękodzieło: Królowa Monet, Rycerz Buław, IV Buław Kreatywny miesiąc mnie czeka, będę nad tym spędzać sporo czasu. Finanse: VI KOCHANKOWIE, V Buław, VII Monet Dorabianie na boku, zainwestuję w coś i będę czekać na efekty Uczucia: XIX SŁOŃCE, XV DIABEŁ, XIV UMIARKOWANIE Seks, romans, zadowolenie w HB Koło Fortuny więc odmiana, było kiepsko więc powinno odmienić się na lepsze. Niespodzianka: IX Buław, IX Mieczy Heh tak mi się skojarzyło, że znajdę to co cały czas ale o tym zapomniałam mam albo uwolnię się od czegoś, depresji, czarnych myśli. Ostrzeżenie: II Buław, VII Buław Zamiast tylko gadać mam się zabrać za działanie, porzucić bierność. Efekty na koniec miesiąca : V mieczy, VIII Monet, VIII Mieczy Utknięcie gdzieś, uwiązanie na długo, skojarzyło mi się, że przedłużą mi kontrakt więc ugrzęznę w dotychczasowej pracy na długo. Pomocne ręce mile widziane i z góry dziękuję Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2016 Maestro Napisano 2 Maja 2016 Aura: III Monet, IX PUSTELNIK Skupienie na pracy, może na Twoim rękodziele? Dom : X KOŁO FORTUNY, Król Buław Jakiś mężczyzna z zagranicy może Was nieoczekiwanie odwiedzić Zdrowie: Królowa Kielichów, II Mieczy Też możliwe, ze stan zapalny zatok i bóle głowy Praca: IV Kielichów, IV Buław, VI Kielichów mam wrażenie, że tu się pokazuje praca w domu, czyli Twoje rękodzieło, trochę rutyny się zaznacza Moje rękodzieło: Królowa Monet, Rycerz Buław, IV Buław tu się potwierdza to, co pisałam wyżej, będziesz w domu dużo robić Finanse: VI KOCHANKOWIE, V Buław, VII Monet widać różne formy zarobkowania, ale i tez chyba jakieś spory o pieniądze w domu Uczucia: XIX SŁOŃCE, XV DIABEŁ, XIV UMIARKOWANIE tu coś może być, jakiś seks z młodszym mężczyzną Niespodzianka: IX Buław, IX Mieczy tu nie ma uwolnienia, tu są raczej wyrzuty sumienia i nerwy Ostrzeżenie: II Buław, VII Buław Efekty na koniec miesiąca : V mieczy, VIII Monet, VIII Mieczy widac troche pracy jakby na siłę, jakby to co robisz zaczęło Cie męczyć, przytłaczać, wykańczać nerwowo uważaj na stresy 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 2 Maja 2016 Napisano 2 Maja 2016 Aura: III Monet, IX PUSTELNIK będziesz się specjalizować, szlifować swoje umiejętności, skupisz się na sobie i swoim rozwoju Dom : X KOŁO FORTUNY, Król Buław będzie jakaś zmiana, którą wprowadzi jakiś przyjaciel, albo ktoś po prostu przedsiębiorczy, energiczny Zdrowie: Królowa Kielichów, II Mieczy no ja się tutaj nie rozpoznaję, to i nie pomogę:-( Praca: IV Kielichów, IV Buław, VI Kielichów będziesz czymś rozgoryczona lub rozżalona, ale dostrzeżesz w tym wszystkim też jakieś pozytywy i będziesz zadowolona Moje rękodzieło: Królowa Monet, Rycerz Buław, IV Buław myślę, że pojawią się jakieś dochody z tego tytułu; kiedy pojawiał mi się rycerz buław, to jeździłam na targi, więc może będziesz się, gdzieś wystawiać, prezentować, to co tworzysz, 4 buław to dla mnie praca w domu dająca satysfakcję i zadowolenie. Finanse: VI KOCHANKOWIE, V Buław, VII Monet kochankowie pokazują dwa źródła dochodu, jest jakaś konkurencja i na efekty finansowe takie większe, trzeba będzie jeszcze poczekać. Uczucia: XIX SŁOŃCE, XV DIABEŁ, XIV UMIARKOWANIE ho, ho, ho:-) będzie się działo:-) Niespodzianka: IX Buław, IX Mieczy będziesz pracowała nad swoim czarnowidztwem... Ostrzeżenie: II Buław, VII Buław obserwować samą siebie, swoje zachowania, nastawienie, nie przejmować się tym, co mówią inni, po prostu działać i iść przed siebie Efekty na koniec miesiąca : V mieczy, VIII Monet, VIII Mieczy będziesz coś kombinować z pracą, bądź ostrożna, bo ta 8 mieczy na końcu mówi, że coś Ci może umknąć, albo na coś jesteś zamknięta życzę powodzenia i mam prośbę, czy możesz zerknąć u mnie na maj? bardzo dziękuję Cytuj
Ceres Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Napisano 2 Czerwca 2016 Dziękuję za pomoc Weryfikacja Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca za granicą, trochę zajmuję sie rękodziełem obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny. Tarot Manga Aura: III Monet, IX PUSTELNIK Będę pochłonięta pracą, ta etatową i ta prywatną, wszystko będzie sie kręcić wokół pracy Dom : X KOŁO FORTUNY, Król Buław Pojawi się w domu ktoś wpływowy, przedsiębiorczego, z własna firmą. - Miał przyjechać gość z zagranicy ale w ostatniej chwili coś mu wypadło i nie przyjechał Zdrowie: Królowa Kielichów, II Mieczy Kielichowa to woda, miecze kojarzą mi się z zatokami więc pewnie sie odezwą. Praca: IV Kielichów, IV Buław, VI Kielichów Przemęczenie pracą, znudzenie ale potem nastąpi jakaś zmiana, która mnie ożywi, może jakiś mały urlop, który pozwoli mi się zregenerować. W HB jest Umiarkowanie więc pewnie uda mi sie osiągnąć równowagę. - konkretnie to koniec miesiaca w domu na zwolnieniu lekarskim Moje rękodzieło: Królowa Monet, Rycerz Buław, IV Buław Kreatywny miesiąc mnie czeka, będę nad tym spędzać sporo czasu. Finanse: VI KOCHANKOWIE, V Buław, VII Monet Dorabianie na boku, zainwestuję w coś i będę czekać na efekty Uczucia: XIX SŁOŃCE, XV DIABEŁ, XIV UMIARKOWANIE Seks, romans, zadowolenie w HB Koło Fortuny więc odmiana, było kiepsko więc powinno odmienić się na lepsze. Była nadzieja na romans ale się ulotniła Niespodzianka: IX Buław, IX Mieczy Heh tak mi się skojarzyło, że znajdę to co cały czas ale o tym zapomniałam mam albo uwolnię się od czegoś, depresji, czarnych myśli. Ostrzeżenie: II Buław, VII Buław Zamiast tylko gadać mam się zabrać za działanie, porzucić bierność. Efekty na koniec miesiąca : V mieczy, VIII Monet, VIII Mieczy Utknięcie gdzieś, uwiązanie na długo, skojarzyło mi się, że przedłużą mi kontrakt więc ugrzęznę w dotychczasowej pracy na długo. Przemęczenie pracą, tęsknota za domem Pomocne ręce mile widziane i z góry dziękuję Aura: III Monet, IX PUSTELNIKSkupienie na pracy, może na Twoim rękodziele? Dom : X KOŁO FORTUNY, Król Buław Jakiś mężczyzna z zagranicy może Was nieoczekiwanie odwiedzić - prawie trafiłaś Zdrowie: Królowa Kielichów, II Mieczy Też możliwe, ze stan zapalny zatok i bóle głowy Praca: IV Kielichów, IV Buław, VI Kielichów mam wrażenie, że tu się pokazuje praca w domu, czyli Twoje rękodzieło, trochę rutyny się zaznacza Moje rękodzieło: Królowa Monet, Rycerz Buław, IV Buław tu się potwierdza to, co pisałam wyżej, będziesz w domu dużo robić Finanse: VI KOCHANKOWIE, V Buław, VII Monet widać różne formy zarobkowania, ale i tez chyba jakieś spory o pieniądze w domu Uczucia: XIX SŁOŃCE, XV DIABEŁ, XIV UMIARKOWANIE tu coś może być, jakiś seks z młodszym mężczyzną Niespodzianka: IX Buław, IX Mieczy tu nie ma uwolnienia, tu są raczej wyrzuty sumienia i nerwy Ostrzeżenie: II Buław, VII Buław Efekty na koniec miesiąca : V mieczy, VIII Monet, VIII Mieczy widac troche pracy jakby na siłę, jakby to co robisz zaczęło Cie męczyć, przytłaczać, wykańczać nerwowo uważaj na stresy Aura: III Monet, IX PUSTELNIKbędziesz się specjalizować, szlifować swoje umiejętności, skupisz się na sobie i swoim rozwoju Dom : X KOŁO FORTUNY, Król Buław będzie jakaś zmiana, którą wprowadzi jakiś przyjaciel, albo ktoś po prostu przedsiębiorczy, energiczny Zdrowie: Królowa Kielichów, II Mieczy no ja się tutaj nie rozpoznaję, to i nie pomogę:-( Praca: IV Kielichów, IV Buław, VI Kielichów będziesz czymś rozgoryczona lub rozżalona, ale dostrzeżesz w tym wszystkim też jakieś pozytywy i będziesz zadowolona Moje rękodzieło: Królowa Monet, Rycerz Buław, IV Buław myślę, że pojawią się jakieś dochody z tego tytułu; kiedy pojawiał mi się rycerz buław, to jeździłam na targi, więc może będziesz się, gdzieś wystawiać, prezentować, to co tworzysz, 4 buław to dla mnie praca w domu dająca satysfakcję i zadowolenie. Finanse: VI KOCHANKOWIE, V Buław, VII Monet kochankowie pokazują dwa źródła dochodu, jest jakaś konkurencja i na efekty finansowe takie większe, trzeba będzie jeszcze poczekać. Uczucia: XIX SŁOŃCE, XV DIABEŁ, XIV UMIARKOWANIE ho, ho, ho:-) będzie się działo:-) Niespodzianka: IX Buław, IX Mieczy będziesz pracowała nad swoim czarnowidztwem... Ostrzeżenie: II Buław, VII Buław obserwować samą siebie, swoje zachowania, nastawienie, nie przejmować się tym, co mówią inni, po prostu działać i iść przed siebie Efekty na koniec miesiąca : V mieczy, VIII Monet, VIII Mieczy będziesz coś kombinować z pracą, bądź ostrożna, bo ta 8 mieczy na końcu mówi, że coś Ci może umknąć, albo na coś jesteś zamknięta życzę powodzenia i mam prośbę, czy możesz zerknąć u mnie na maj? bardzo dziękuję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi