Eilidh Napisano 5 Maja 2016 Napisano 5 Maja 2016 (edytowane) Studentka, wolna Postawiłam sobie karty jaki będzie dla mnie maj 1. Sygnifikator mojego maja - rycerz kielichów - myślę, że będzie aktywny, emocjonalny. Ogólnie przyjazna atmosfera, taki "wiosenny" nastrój 2. Najważniejsze wydarzenie - 8 kielichów - na pewno pojawią się niespodziewane okoliczności. Zrobię coś nietypowego dla mnie lub zmienię plany. Możliwe też, że wyklaruje się sprawa związana z moją pracą na wakacjach (wyjazd za granicę, konieczność podjęcia decyzji). 3. Niespodzianki - 6 kielichów - odnowię kontakt lub spotkam się z kimś znajomym z przeszłości. 3 miecze 5. To mnie zasmuci - as monet podjęcie błędnej decyzji, niewykorzystanie szansy. 6. Rada - 3 miecze działać według zasad logiki i rozumu 7. Moje finanse - księżyc - niezbyt optymistyczna karta odnośnie finansów, muszę uważać na co wydaję pieniądze, możliwe jakieś trudności, zaciskanie pasa Edytowane 5 Maja 2016 przez Eilidh Cytuj
Iwka78 Napisano 15 Maja 2016 Napisano 15 Maja 2016 1. Będzie emocjonalnie, może też ten miesiąc wyjątkowo Ci się dłużyć. 2. 8 kielichow to zawsze dla mnie rozstanie lub pozostawienie czegoś za sobą. Do takiej karty warto dobrać jeszcze 1, żeby wiedzieć, czego dotyczy temat. 3. Kotoś lub coś z przeszłości powróci. 5. Może jakaś szansa związana z finansami przejdzie ci koło nosa. 6. Tak, kierować się rozumem. 7. Finanse są raczej niepewne. Dobrego maja życzę! Cytuj
Eilidh Napisano 28 Czerwca 2016 Autor Napisano 28 Czerwca 2016 Weryfikacja Mój maj był bardzo emocjonalny (dużo emocji- pozytywnych i negatywnych), jakieś drobne zauroczenie (które szybko przeszło). Udało mi się załatwić wyjazd za granicę (wyjeżdżam w sobotę)- w związku z tym musiałam pozałatwiać kilka ważnych spraw (kierowanie się logiką, rozumem). Pod koniec maja odezwała się do mnie koleżanka z czasów gimnazjum (miała do mnie sprawę). W finansach nie było za ciekawie (dużo wydatków i w ogóle byłam rozrzutna, pod koniec miesiąca musiałam zacisnąć pasa). Odnośnie 5 dostałam propozycję zmiany mieszkania (tańsze, ale trochę gorsza lokalizacja), trzeba było podjąć decyzję się na "już" i nie się nie skusiłam (wtedy nie byłam pewna czy na pewno chcę zmieniać miejscówkę) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi