Skocz do zawartości

Maj 2016 ZWERYFIKOWANY

Eilidh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Studentka, wolna ;)

Postawiłam sobie karty jaki będzie dla mnie maj

1. Sygnifikator mojego maja - rycerz kielichów - myślę, że będzie aktywny, emocjonalny. Ogólnie przyjazna atmosfera, taki "wiosenny" nastrój ;)

2. Najważniejsze wydarzenie - 8 kielichów - na pewno pojawią się niespodziewane okoliczności. Zrobię coś nietypowego dla mnie lub zmienię plany. Możliwe też, że wyklaruje się sprawa związana z moją pracą na wakacjach (wyjazd za granicę, konieczność podjęcia decyzji).

3. Niespodzianki - 6 kielichów - odnowię kontakt lub spotkam się z kimś znajomym z przeszłości.

3 miecze

5. To mnie zasmuci - as monet podjęcie błędnej decyzji, niewykorzystanie szansy.

6. Rada - 3 miecze działać według zasad logiki i rozumu

7. Moje finanse - księżyc - niezbyt optymistyczna karta odnośnie finansów, muszę uważać na co wydaję pieniądze, możliwe jakieś trudności, zaciskanie pasa

Edytowane przez Eilidh
  • 2 tygodnie później...
Napisano

1. Będzie emocjonalnie, może też ten miesiąc wyjątkowo Ci się dłużyć.

2. 8 kielichow to zawsze dla mnie rozstanie lub pozostawienie czegoś za sobą. Do takiej karty warto dobrać jeszcze 1, żeby wiedzieć, czego dotyczy temat.

3. Kotoś lub coś z przeszłości powróci.

5. Może jakaś szansa związana z finansami przejdzie ci koło nosa.

6. Tak, kierować się rozumem.

7. Finanse są raczej niepewne.

Dobrego maja życzę!

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja

Mój maj był bardzo emocjonalny (dużo emocji- pozytywnych i negatywnych), jakieś drobne zauroczenie (które szybko przeszło). Udało mi się załatwić wyjazd za granicę (wyjeżdżam w sobotę)- w związku z tym musiałam pozałatwiać kilka ważnych spraw (kierowanie się logiką, rozumem). Pod koniec maja odezwała się do mnie koleżanka z czasów gimnazjum (miała do mnie sprawę). W finansach nie było za ciekawie (dużo wydatków i w ogóle byłam rozrzutna, pod koniec miesiąca musiałam zacisnąć pasa). Odnośnie 5 dostałam propozycję zmiany mieszkania (tańsze, ale trochę gorsza lokalizacja), trzeba było podjąć decyzję się na "już" i nie się nie skusiłam (wtedy nie byłam pewna czy na pewno chcę zmieniać miejscówkę) :)

• Lubię to! 1