salamala Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Witajcie. Z kartami zaznajamiam się od niedawna. Postanowiłam wyciągnąć sobie trzy karty na najbliższą przyszłość czy wrócimy do siebie z moim byłym i wyszły mi karty : wszechświat, as pucharów i 4 mieczy! Widząc dwie pierwsze karty byłam pelna nadzieji,że może jednak znowu będziemy razem bo przecież świat mówi o pomyślnym zakończeniu spraw, nowym etapie a as pucharów o czystej miłości i harmoni natomiast 4 mieczy kojarzy mi się z kompletną ruina? Czy ktoś może pomóc mi zinterpretować ten rozkład? Cytuj
Ceres Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Witajcie. Z kartami zaznajamiam się od niedawna. Postanowiłam wyciągnąć sobie trzy karty na najbliższą przyszłość czy wrócimy do siebie z moim byłym i wyszły mi karty : wszechświat, as pucharów i 4 mieczy!Widząc dwie pierwsze karty byłam pelna nadzieji,że może jednak znowu będziemy razem bo przecież świat mówi o pomyślnym zakończeniu spraw, nowym etapie a as pucharów o czystej miłości i harmoni natomiast 4 mieczy kojarzy mi się z kompletną ruina? Czy ktoś może pomóc mi zinterpretować ten rozkład? Nie wrócicie, pójdziecie własnymi drogami, izolacja. Cytuj
szarotka1 Napisano 12 Maja 2016 Napisano 12 Maja 2016 Moim zdaniem uczucie miedzy wami odeszło więc nie wrócicie już do siebie. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 12 Maja 2016 Napisano 12 Maja 2016 Nie wrocicie, swiat konczy, as pucharow + 5 mieczy to niepowodzenie w milosci, strata Cytuj
lumena Napisano 14 Maja 2016 Napisano 14 Maja 2016 Przykro mi ,ale nic z tego. Nie wrócicie do siebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi