Arcan Napisano 12 Maja 2016 Napisano 12 Maja 2016 Dostałam pierwsze zlecenie plastyczne Mam narysować dla koleżanki córki do szkoły, na bristalu plakat ''stop dopalaczom'' . Oczywiście za opłate Jak Panie nauczycielki ocenią mój plakat? 3 miecze, rycerz denarów, 5 kielichów Ocenią,ze jest bardzo smutny...Mam zamiar narysować śmierć i ludzi zamkniętych w tabletce...Myślę,że zrobi on na nich spore wrażenie W ogóle mam dziwne odczucie,że skumają,że to nie córka koleżanki stoi za plakatem....wyczują,że ktoś inny sie tym zajął Cytuj
Azbest Napisano 12 Maja 2016 Napisano 12 Maja 2016 Z tym, że zrozumieją, że to nie ona za tym stoi to wiadomo, to się od razu rzuca w oczy jak osoba nie wykazująca zdolności plastycznych przyniesie jakieś cudo, więc uczucie dziwne nie jest. Sam pomysł robi wrażenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi