Skocz do zawartości

współpraca

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

pracuję z dwoma handlowcami, jednego lubię, drugiego nie...

Szef obiecał mi, że od czerwca będę pracować tylko z tym, którego lubię.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że od czerwca będę pracować tylko z handlowcem X?

VI kochankowie, XV diabeł, IV cesarz, VII rydwan

Stosowałam całą talię, ale skoro wypadły tylko AW, to widać, że temat mega ważny dla mnie.

No i przyznam szczerze, że mam zagwozdkę - na początku kochankowie, to dla mnie dwoistość, ale też ciężka decyzja... diabeł niestety pozytywów nie pokazuje, cesarz może pokazywać tego, którego nie lubię, to taka melepeta:-( a rydwan może pokazywać drugiego - pełnego energii...

Obstawiam, że nadal będę pracować z dwoma równocześnie.

Jak myślicie?

Napisano

a czy ten handlowiec, ktorego lubisz nie jest falszywy? kiedys robilam rozklad dla mojej mamy i kochankowie oraz diabel odniosly sie do jej dobrej kolezanki, ktora okazala sie wcale nie byc taka dobra. Rydwan i cesarz moge odnosic sie do tego, ktorego lubisz. Rydwan -energia, dynamika i cesarz, ktory moze byc zwiazany z jego praca. Czy on ma dobre stanowisko w firmie? Ja bym uwazala na tego czlowieka.

Napisano

Gdybym wiedziała, że jest fałszywy, to bym go nie lubiła.

Napisano

nie zawsze udaje nam sie poprawnie ocenic ludzi. pewne fakty czesto wychodza po czasie

• Moderator
Napisano

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że od czerwca będę pracować tylko z handlowcem X?

VI kochankowie, XV diabeł, IV cesarz, VII rydwan

Będziesz pracować tylko z tym, którego lubisz. hmmm ten drugi nielubiany przypadnie albo komuś innemu w udziale albo pójdzie do konkurencji

Napisano

Będziesz musiała schować swoje życzenia do kieszeni i współpracować z nimi jednocześnie. Rydwan o tym mówi, ale dasz sobie radę:-)

Gość Bethany
Napisano

Mnie się wydaje, że jeszcze jakiś czas będziesz musiała pracować z tymi dwoma Panami, Diabeł może tu pokazywać poślizg czasowy, po czym ten, którego nie darzysz sympatią wyjedzie gdzieś- Rydwan.

Napisano

VI kochankowie - bedziesz pracować z dwoma,

XV diabeł - przywiązanie do obecnej sytuacji/ nic się nie zmieni,

IV cesarz - sytuacja niezmienna,

VII rydwan - dalej na wariackich papierach.

Pozdrawiam! :)

Gość gość5
Napisano

wg mnie karty pokazały konieczność wspołpracy z tym drugim jeszcze do lipca zanim go komus nie przydzielą