Mefista Napisano 13 Maja 2016 Napisano 13 Maja 2016 Jestem po ciężkim egzaminie i cholera wie, czy go zdałam. Zadałam pytanie kartom: czy wynik tego egzaminu będzie pozytywny? Król buław - zdecydowanie tak Cytuj
Mefista Napisano 13 Maja 2016 Autor Napisano 13 Maja 2016 3 denarów - wisielec - as denarów Wiem, że odwaliłam solidną pracę (3 denarów) mimo wszystko mam wątpliwości (wisielec) w ostateczności zdam (as denarów) Cytuj
Mefista Napisano 13 Maja 2016 Autor Napisano 13 Maja 2016 Mam nadzieję, bo nie chcę tego przechodzić drugi raz! Cytuj
lumena Napisano 14 Maja 2016 Napisano 14 Maja 2016 Myślę,że zdasz choć nie wiem czy będziesz zadowolona z wyniku. Cytuj
Mefista Napisano 15 Maja 2016 Autor Napisano 15 Maja 2016 Dzięki dziewczyny, weryfikacja za 2-3 tygodnie Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 16 Maja 2016 Moderator Napisano 16 Maja 2016 czy wynik tego egzaminu będzie pozytywny? 3 denarów - wisielec - as denarów Zdasz, aczkolwiek nie tak dobrze jakbyś tego sobie życzyła Cytuj
Davisa Napisano 18 Maja 2016 Napisano 18 Maja 2016 Kolejność tych kart jest niepokojąca. Gdybym zobaczyła 3 denarów na końcu, to tak. Wydaje mi się że w pierwszym podejściu nie zdasz, ale dostaniesz kolejną szansę. Cytuj
Mefista Napisano 20 Maja 2016 Autor Napisano 20 Maja 2016 Weryfikacja: zdałam na bardzo dobrą ocenę 1 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 21 Maja 2016 Administrator Napisano 21 Maja 2016 (edytowane) W końcu zdarz. Beatus: po pierwsze proszę o przynajmniej przeczytanie tematu zanim odpowiesz (ten temat już jest zweryfikowany), po drugie pokuś się o uzasadnienie swojej interpretacji, po trzecie nie musisz nabijać postów by zamieścić własny temat w tym dziale. Owszem, mile widziane jest udzielanie się w wątkach innych, lecz wypowiedzi jednozdaniowe, praktycznie nic już nie wnoszące do tematu są niezgodne z zasadami panującymi na tym forum (z regulaminem dla ścisłości). Wszystkie te posty - oprócz Twojego wątku - zostały z tego powodu usunięte. Edytowane 21 Maja 2016 przez Ismer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi