Skocz do zawartości

Czy zaliczyłam dzisiejszy egzamin?

Mefista

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem po ciężkim egzaminie i cholera wie, czy go zdałam.

Zadałam pytanie kartom: czy wynik tego egzaminu będzie pozytywny?

Król buław - zdecydowanie tak

Napisano

3 denarów - wisielec - as denarów

Wiem, że odwaliłam solidną pracę (3 denarów) mimo wszystko mam wątpliwości (wisielec) w ostateczności zdam (as denarów)

Napisano

Mam nadzieję, bo nie chcę tego przechodzić drugi raz!

Napisano

Myślę,że zdasz :) choć nie wiem czy będziesz zadowolona z wyniku.

• Moderator
Napisano

czy wynik tego egzaminu będzie pozytywny?

3 denarów - wisielec - as denarów

Zdasz, aczkolwiek nie tak dobrze jakbyś tego sobie życzyła

Napisano

Kolejność tych kart jest niepokojąca. Gdybym zobaczyła 3 denarów na końcu, to tak. Wydaje mi się że w pierwszym podejściu nie zdasz, ale dostaniesz kolejną szansę.

• Administrator
Napisano (edytowane)
W końcu zdarz.

Beatus: po pierwsze proszę o przynajmniej przeczytanie tematu zanim odpowiesz (ten temat już jest zweryfikowany), po drugie pokuś się o uzasadnienie swojej interpretacji, po trzecie nie musisz nabijać postów by zamieścić własny temat w tym dziale. Owszem, mile widziane jest udzielanie się w wątkach innych, lecz wypowiedzi jednozdaniowe, praktycznie nic już nie wnoszące do tematu są niezgodne z zasadami panującymi na tym forum (z regulaminem dla ścisłości). Wszystkie te posty - oprócz Twojego wątku - zostały z tego powodu usunięte.

Edytowane przez Ismer