AlinaTheDiva Napisano 16 Maja 2016 Napisano 16 Maja 2016 Witam, Chciałabym prosić o pomoc w interpretacji. Wróżyłam sobie kartami anielskimi, pytałam o to czy wrócę do partnera, z którym rozstałam się dzień wcześniej. Wylosowałam trzy karty - jako przyszłość wylosowałam as wody ( odpowiednik asa pucharów ). Jak mam to rozumieć? Czy znajdę kogoś nowego czy ,, przywrócę swój związek" ?
AlinaTheDiva Napisano 16 Maja 2016 Autor Napisano 16 Maja 2016 Jako kartę teraźniejszości wylosowałam sprawiedliwość.
Gość ThePhoenix Napisano 16 Maja 2016 Napisano 16 Maja 2016 Sprawka mowi o waszym rozstaniu a as puch jako cos nowego.
AlinaTheDiva Napisano 16 Maja 2016 Autor Napisano 16 Maja 2016 W interpretacji przeczytałam też, że as wody oznacza dosłownie ,,przywrócenie związku do życia".
Gość ThePhoenix Napisano 16 Maja 2016 Napisano 16 Maja 2016 W interpretacji przeczytałam też, że as wody oznacza dosłownie ,,przywrócenie związku do życia". Mi z doswiadczenia pokazuje zawsze cos nowego.
Administrator Ismer Napisano 16 Maja 2016 Administrator Napisano 16 Maja 2016 AlinaTheDiva zanim zaczniesz pisać posty proszę najpierw zapoznać się z treścią regulaminu działu: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html. Osoby odpowiadające na nieregulaminowe posty również ta uwaga dotyczy. Poza tym karty anielskie, bez względu na to jakiego rodzaju by one nie były, należy omawiać w odpowiednim dziale tematycznym.
Rekomendowane odpowiedzi