Skocz do zawartości

pilne!- czy wyjazd w delegację dojdzie do skutku?

piekielko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo proszę o szybką pomoc.

Niedługo czeka mnie w pracy rozmowa na temat ewentualnego wyjazdu w delegację do USA. Niestety jest tylko jedno miejsce a chętnych sporo, stad moje pytanie - Czy wyjazd w delegację dojdzie do skutku?. Rozłożyłam karty i wyszło mi:

król buław - król mieczy - 7 kielichów

wydaje mi się, że król buław oznacza tutaj pomoc szefa, ale 7 kielichów ze jednak wyjazd ten pozostanie w strefie marzeń. Kompletnie nie wiem co może oznaczać król mieczy - realne spojrzenie na sytuację?

Gość ThePhoenix
Napisano

Szef z toba pogada i ci pokoloruje a ty sie rozmarzysz.

• Moderator
Napisano

Niestety, ale sądzę, że to nie Ty wyjedziesz tylko inny mężczyzna, póki co wyjazd jest małorealny

Napisano

Wydaje mi się, że do tego wyjazdu w ogóle nie dojdzie,a jak już to niestety,ale Ciebie szef nie wybierze.

Napisano

Nie. Musiałabyś zawalczyć a 7 pucharów o tym nie mówi. Ulegniesz męskim "wpływom".

Gość Bethany
Napisano

Moim zdaniem nie, a mówią o tym zarówno Król Mieczy, jak 7 Kielichów

Napisano

Czy wyjazd w delegację dojdzie do skutku?

król buław - król mieczy - 7 kielichów

Nie. Karta 7 pucharów pokazała mi wielokrotnie ułudę. Obiecanki cacanki. Nadzieje, które się nie spełniły.