piekielko Napisano 16 Maja 2016 Napisano 16 Maja 2016 Bardzo proszę o szybką pomoc. Niedługo czeka mnie w pracy rozmowa na temat ewentualnego wyjazdu w delegację do USA. Niestety jest tylko jedno miejsce a chętnych sporo, stad moje pytanie - Czy wyjazd w delegację dojdzie do skutku?. Rozłożyłam karty i wyszło mi: król buław - król mieczy - 7 kielichów wydaje mi się, że król buław oznacza tutaj pomoc szefa, ale 7 kielichów ze jednak wyjazd ten pozostanie w strefie marzeń. Kompletnie nie wiem co może oznaczać król mieczy - realne spojrzenie na sytuację? Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 16 Maja 2016 Napisano 16 Maja 2016 Szef z toba pogada i ci pokoloruje a ty sie rozmarzysz. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 16 Maja 2016 Moderator Napisano 16 Maja 2016 Niestety, ale sądzę, że to nie Ty wyjedziesz tylko inny mężczyzna, póki co wyjazd jest małorealny Cytuj
lumena Napisano 17 Maja 2016 Napisano 17 Maja 2016 Wydaje mi się, że do tego wyjazdu w ogóle nie dojdzie,a jak już to niestety,ale Ciebie szef nie wybierze. Cytuj
Davisa Napisano 18 Maja 2016 Napisano 18 Maja 2016 Nie. Musiałabyś zawalczyć a 7 pucharów o tym nie mówi. Ulegniesz męskim "wpływom". Cytuj
Aislinn Napisano 20 Maja 2016 Napisano 20 Maja 2016 Jeśli dojdzie do wyjazdu, to wybiorą faceta. Cytuj
Gość Bethany Napisano 21 Maja 2016 Napisano 21 Maja 2016 Moim zdaniem nie, a mówią o tym zarówno Król Mieczy, jak 7 Kielichów Cytuj
Grahanka Napisano 21 Maja 2016 Napisano 21 Maja 2016 Czy wyjazd w delegację dojdzie do skutku? król buław - król mieczy - 7 kielichów Nie. Karta 7 pucharów pokazała mi wielokrotnie ułudę. Obiecanki cacanki. Nadzieje, które się nie spełniły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi