Skocz do zawartości

Czy zdam? Weryfka jutro

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy zdam egzamin wewnętrzny? KSIĘŻYC, królowa denarów, 10denarów

Hmmm, no raczej nie :P Ten księżyc jakby to wszystko 'zamazuje', aczkolwiek może on wskazywać na to, że myślę, że nie zdam....

Gość User2
Napisano

Księżyc jest dla mnie twoim podświadomym myślenie, uczuciami i oczekiwaniami, które są ci świadome bądź nie.

Jesteś sama niezbyt przekonana do tego z jaką wiedzą podchodzisz do tego egzaminu wewnętrznego. Królowa denarów, a w moim tarocie monet jest również osobą dojrzałą. 10 denarów/monet sugeruje mi niebywałe szczęście.

Moim zdaniem dojrzałaś by podejść do tego testu i go zdać, jedyne co ciebie wstrzymuje teraz to ty sama.

Moim zdaniem zdasz ten test jeśli się nie załamiesz.

• Administrator
Napisano

Pret, no nie łam sie, Księżyc pokazuje Twoje podejście, taką jakąś bojaźliwą niepewność, podświadome obawy - ale moim zdaniem to pozostanie obawami, bo egzamin powinnaś zdać, całkowicie zgadzam się z Aoi :)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Zdasz.Jakieś błędy pozostaną niezauwazone przez egzaminatorke :)

• Lubię to! 1
Napisano

też w księżycu dopatrywałabym się Twojego nastawienia, denarowa to solidna babka, wie czego chce i jest dojrzała, a 10 denarów to pozytywne zakończenie sprawy! powodzenia!

• Lubię to! 1
Napisano

Myślę,że zdasz :) Księżyc może właśnie pokazywać Twoje obawy co do egzaminu,ale 10monet wskazuje na to,że wszystko zakończy się dobrze :)

• Lubię to! 1
Napisano

Zdane ;) Przed się nie stresowałam, raczej w trakcie twierdziłam, że oblałam, bo pytania nie były zbyt łatwe... :P

Inez, to egzaminator był ;)

• Maestro
Napisano
Zdane ;) Przed się nie stresowałam, raczej w trakcie twierdziłam, że oblałam, bo pytania nie były zbyt łatwe... :P

Inez, to egzaminator był ;)

Ha, ha rozumiem;) Ta Królowa Monet mi sie tak skojarzyła :lol:

Napisano

Nie, ciężko by było. Pytanie, odpowiedź do tego chyba tysiąc pytań w bazie :-P