pretoria Napisano 16 Maja 2016 Napisano 16 Maja 2016 Czy zdam egzamin wewnętrzny? KSIĘŻYC, królowa denarów, 10denarów Hmmm, no raczej nie Ten księżyc jakby to wszystko 'zamazuje', aczkolwiek może on wskazywać na to, że myślę, że nie zdam.... Cytuj
Gość User2 Napisano 16 Maja 2016 Napisano 16 Maja 2016 Księżyc jest dla mnie twoim podświadomym myślenie, uczuciami i oczekiwaniami, które są ci świadome bądź nie. Jesteś sama niezbyt przekonana do tego z jaką wiedzą podchodzisz do tego egzaminu wewnętrznego. Królowa denarów, a w moim tarocie monet jest również osobą dojrzałą. 10 denarów/monet sugeruje mi niebywałe szczęście. Moim zdaniem dojrzałaś by podejść do tego testu i go zdać, jedyne co ciebie wstrzymuje teraz to ty sama. Moim zdaniem zdasz ten test jeśli się nie załamiesz. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 16 Maja 2016 Administrator Napisano 16 Maja 2016 Pret, no nie łam sie, Księżyc pokazuje Twoje podejście, taką jakąś bojaźliwą niepewność, podświadome obawy - ale moim zdaniem to pozostanie obawami, bo egzamin powinnaś zdać, całkowicie zgadzam się z Aoi 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Maja 2016 Maestro Napisano 16 Maja 2016 Zdasz.Jakieś błędy pozostaną niezauwazone przez egzaminatorke 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Maja 2016 Napisano 16 Maja 2016 też w księżycu dopatrywałabym się Twojego nastawienia, denarowa to solidna babka, wie czego chce i jest dojrzała, a 10 denarów to pozytywne zakończenie sprawy! powodzenia! 1 Cytuj
lumena Napisano 17 Maja 2016 Napisano 17 Maja 2016 Myślę,że zdasz Księżyc może właśnie pokazywać Twoje obawy co do egzaminu,ale 10monet wskazuje na to,że wszystko zakończy się dobrze 1 Cytuj
pretoria Napisano 17 Maja 2016 Autor Napisano 17 Maja 2016 Zdane Przed się nie stresowałam, raczej w trakcie twierdziłam, że oblałam, bo pytania nie były zbyt łatwe... Inez, to egzaminator był Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Maja 2016 Maestro Napisano 17 Maja 2016 Zdane Przed się nie stresowałam, raczej w trakcie twierdziłam, że oblałam, bo pytania nie były zbyt łatwe... Inez, to egzaminator był Ha, ha rozumiem;) Ta Królowa Monet mi sie tak skojarzyła Cytuj
pretoria Napisano 18 Maja 2016 Autor Napisano 18 Maja 2016 Nie, ciężko by było. Pytanie, odpowiedź do tego chyba tysiąc pytań w bazie :-P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi