Skocz do zawartości

Czy odpisze na smsa i bedziemy miec kontakt

Gość Gwiazdka7

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gwiazdka7
Napisano (edytowane)

Sytuacja wyglada tak ze Pan X jest na mnie aktualnie zły i nie chce utrzymywac kontaktu Pytanie: Czy Pan X jednak bedziemy miec kontakt ( Pogodzimy sie)

AW

Rozkład:

Obecna Sytuacja: Siła

To co nieuniknione: Ksieżyc

Karta Wynikowa: Słońce

Rada : Mag

Interpretuje siłe jako walke o ten kontakt , w ksiezycu widze odizolowanie jego, odcinanie sie nie odpisywanie jednak miomo wszystko mysle ze to słonce i mag to kontakt i wyjasnienie sobie wszystkiego i w rezultacie pogodzenie sie

Edytowane przez Gwiazdka7
Gość User2
Napisano

Obecna sytuacja:

Obydwoje jesteście pod kłótni zdenerwowani, a jeśli to nie kłótnia to jest bardzo zły na ciebie i adrenalina mu/wam jeszcze nie opadła. Jesteście pod wpływem różnego rodzaju emocji, często niesprecyzowanych, o których wskazuje karta księżyca.

To co nieuniknione:

Nie wiem jaka to była kłótnia, lub po czym jest na ciebie tak zły, ale jak powyżej napisałem widzę tutaj dużo nieokreślonych emocji, które powodują to, że nie wiadomo co zrobić, a także czy w ogóle coś robić lub mówić. Ten stan przez jakiś czas wg. mnie będzie trwać. Zgodzę się, że się odizoluje, ale wg. mnie na krótki czas i to dlatego, że sam nie wie w tej chwili co myśleć, czuć i robić. Musisz dać mu chwilę oddechu i ogarnięcia się wewnętrznego. Musisz dać mu chwilę dla samego siebie.

Karta wynikowa:

Słońce mi sugeruje, że po krótkim czasie te wewnętrzne problemy znikną, że dana osoba przestanie czuć nieokreślone emocje, że sobie je uświadomi, a już na pewno się uspokoi. Wg. mnie wasz spina się wyjaśni, wyjaśnicie wszystko pomiędzy sobą, uświadomicie sobie pewne fakty i okoliczności.

Rada:

Mag sugeruje mi, że powinnaś wyciągnąć lekcję z tej sytuacji. Zwrócić uwagę na to co zrobiłaś dobrze a co źle, jak się zachowywałaś: czy dobrze czy źle, czy w ogóle byłaś bierna, a może aktywna? Musisz się tu nauczyć na swoim błędzie/dach, które tu zrobiłaś po to żeby w przyszłości znów tego błędu nie zrobić.

Uważam, że dojdziecie do porozumienia, ale on potrzebuje kilku dni na ochłonięcie.

Osobiście nie pisałbym do niego przez następne dwa do trzech dni, chyba, że sam się w tym czasie odezwie. Po tych kilku dniach spróbowałbym ponowić kontakt.

powodzenia.

Napisano

A czy tylko wyciągałaś karty z Wielkich Arkan?

Ja nie widze kontaktu z Pana strony. Ale moge się mylić

Gość Gwiazdka7
Napisano

Tak tylko z AW nie mam jeszcze całej tali niestety.

Napisano

uwazam ze sie pogodzicie ,o ile ksiezyc ( mylne wyobrazenia ) zostanie wyjasniony (slonce) przez Twoja inicjatywe (mag)

Napisano

Witaj,

Obecna Sytuacja: Siła

Mimo, że siła prosi o cierpliwość, Ty pierwsza zrobiłaś krok.

To co nieuniknione: Ksieżyc

Rozczarowanie, bo milczy, ukrywa się.

Karta Wynikowa: Słońce

W rezulatacie odpisze i nawiążecie ponowny kontakt.

Rada : Mag

Szukaj nowego obiektu westchnień,

lub

zostaw inicjatywę panu.

• 1 miesiąc temu...
Gość Gwiazdka7
Napisano

Jak do tej pory brak kontaktu ze strony Pana , nie odpisuje , milczy jak grób.