Arcan Napisano 17 Maja 2016 Napisano 17 Maja 2016 jutrzejsza popijawa? wieża, papież, sąd albo w ogóle nie pójdę (wieża jako 1)... albo wieża symbolizuje po prostu knajpe... wtedy fajnie, rodzinie, bez szaleństw Czy jutro ktoś postawi mi drinka?....(wiadomo,że wstęp do znajomości) As kijów, 4 kije, eremita Jakiś starszy facet... Któremu wpadne w oko Cytuj
Davisa Napisano 18 Maja 2016 Napisano 18 Maja 2016 Żadnych kielichów, nie widać ani popijawy ani nowych znajomości a Eremita raczej pości.... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Maja 2016 Napisano 21 Maja 2016 Siedzenie w knajpie, doradzanie innym, spotkanie znajomych Wg mnie ktos Ci postawi drinka ale nie bedzie w Twoim typie Cytuj
Arcan Napisano 22 Maja 2016 Autor Napisano 22 Maja 2016 Weryfka...nie dojechałam na miasto nawet.... Wyszlam na chwile na osiedle, spotkać sie z kolegą...Dołączył drugi, trzeci i poszło...tak poszło,że nie dojechałam do knajpy Koledzy oczywiscie stawiali:P Ogólnie spoko Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 22 Maja 2016 Napisano 22 Maja 2016 wiec sad pokazal spotkanie znajomych i chlanie, a ta wieza jednak oznaczala zmiane planow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi