Skocz do zawartości

Prośba w interpretacji.

BiaMist

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koleżanka poprosiła mnie o wróżbę a pytanie brzmi tak:

Pytanie:

czy warto mi robić odwołanie od dezycji komisji?(czy moje odwołanie będzie pozytywnie rozpatrzone przez mową komisje)?

Rozkład

1- o to chodzi -2 kielichów

2- to jest przeciw -8mieczy

3-to jest za- paż kielichów

4- wynik-14umiarkowanie

Moja interpretacja:

na pytanie czy warto zrobić odwołanie od decyzji komisji, pierwsza karta w rozkładzie która mówi o problemie (O co chodzi): Chcesz zawrzeć umowę. Ale ukazuje mi też, że ta decyzja ma też wprowadzić w Tobie wewnętrzną zgodę. Niekoniecznie chodzi tu o pieniądze a raczej o to, że chcesz zrobić wszystko co możliwe dla swojego spokojnego sumienia. Udowodnić sobie, że nie stoisz w miejscu -działasz.

Druga karta w tym rozkładzie (to jest przeciw) ukazuje. Przekazuje mi informacje, że bardzo zwątpiłaś w to co robisz w tej sprawie. Masz tyle obaw, że czekasz. Nie jesteś w stanie zdobyć się na żaden krok. Te emocje biorą się z tego, że czujesz, ze musisz coś zrobić ale blokujesz się. Nie dostrzegasz wyjścia czujesz się w pułapce.

Następna karta ukazująca odpowiedź na pytanie (to jest za) mówi o tym, że dla Ciebie ta sprawa osobiście jest bardzo ważna. Przez załatwienie tej sprawy pragniesz udowodnić sobie, ze możesz osiągnąć to co chcesz. Korzyści z załatwienia tej sprawy pozytywnie najlepiej wpłyną na Ciebie bo podniosą Twoją pewność siebie którą w tej chwili jest zablokowana.

Musisz wykazać się w tej kwestii cierpliwością i rozumem. Nie możesz działać szybko -nic na łapu capu- Musisz powstrzymać działania i wykazać się rozumem. Spokojnie przemyśl to jeszcze raz i znajdź złoty środek. Zrób to powoli i rozważnie. Ta karta prosi o cierpliwość która będzie Ci nagrodzona. Ostatecznie będzie to dobra zmiana.

Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie czy ma się odwołać czy nie. Pomocy

Napisano

Czy moje odwołanie będzie pozytywnie rozpatrzone przez mową komisje?

1- o to chodzi - 2 kielichów

Chce porozumienia. Chce pozytywnego wyniku.

2- to jest przeciw - 8 mieczy

Koleżanka czuję się ofiarą. Uważa, że jest źle potraktowana. Boi się przegranej.

Ma wiedzę, ale też niską samoocenę i odczuwa lęk przed powtórną porażką.

Z tą kartą uważam, że to bardzo skomplikowane przedsięwzięcie, które ma małe szanse na pozytywny obrót.

3- to jest za - paź kielichów

Nie widzę plusów tego pazia, a naiwość i duże przeżycia emocjonalne wynikłe z sytuacji.

4- wynik - 14 umiarkowanie

Chęć porozumienia, koleżanka weźmie sprawy w swoje ręce (jak kobieta na karcie), dojdzie do kolejnej konfrontacji.

Nastapi jakieś wypośrodkowanie. Zalecany jest spokój wewnętrzny i elastyczność.

Ta karta mówi, że sytuacja jest do rozwiązania, ale muszą tego chcieć obydwie strony.

Trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość i poczekać na efekt.

(szkoda, że tu nie dobrałaś karty)

Z moich doświadczeń karta Umiarkowanie niosła pozytywny wynik, ale drugiej opcji/ innego wyboru. Sprawy były długie i niełatwe.

Był czas, że była moją ulubioną kartą.

Powodzenia!

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Sprawa z którą zmagała się moja koleżanka dobiegła końca. Mogę napisać co nastąpiło i przy okazji bardzo podziękować za pomoc w interpretacji. Odwołanie zostało negatywnie rozpatrzone. Ale nie ma tego złego ponieważ koleżanka znalazła inny sposób i poradziła sobie bez pomocy komisji. Znalazła inne rozwiązanie tej sprawy. Jest zadowolona z rezultatów swoich poczynań.

Napisano

A mozesz napisac odrobine wiecej?

Chce wiedziec czy mialo to cos wspolnego z tym Paziem (mloda osoba).

Czy nie mialo to nic wspolnego z innymi osobami i komisja decydowala np o stanie zdrowia (tak mi sie skojarzylo )

Napisano

Sprawa miała sie tak:

Moja koleżanka ma dziecko z niepełnosprawnością. Posiada ono orzeczenie o niepełnosprawności na czas określony. Kiedy minął termin orzeczenia napisała kolejne pismo o przedłużenie które zostało rozpatrzone negatywnie. Zastanawiała sie czy sie odwołać. Odwołała sie od tej decyzji ale niestety ponownie odrzucili. Ta sytuacja bardzo wpłynęła na jej stan psychiczny podłamała się i straciła wiarę w system.

Niedługi czas potem oświadczył się jej partner i wszystkie myśli przeniosła na planowanie ślubu. Jeśli chodzi o dziecko to młoda Pani psycholog bardzo jej pomogła ponieważ podjęła się leczenia chłopca. Ćwiczy z nim i widać postępy. Spowodowało to inne spojrzenie na sytuacje która sie wydarzyła. Jest szczęśliwa i zadowolona.

Napisano

Dzieki, wlasnie tak myslalam ze chodzi odziecko i jakas konisje lekarska.