pretoria Napisano 20 Maja 2016 Napisano 20 Maja 2016 Obiecywali gruszki na wierzbie, słyszałam, że szykują się zwolnienia. Umowy dają miesięczne, co miesiąc kolejna.... Mam umowę do 27.05, ale mam pyskaty dziób i się nie szczypię, mówię co myślę, nie siedzę w pracy dłużej niż 8godzin, po prostu wstaję i wychodzę Praca marzeń to nie jest... Ponadto w czerwcu potrzebuję 2tygodnie wolnego, czego jeszcze nie wiedzą. Jak się spełnią moje oczekiwania na przedłużenie mi umowy? 9pucharów, 9denarów, 10mieczy Wydaje mi się, że przedłużą, ale sądzę, że ta będzie ostatnia... Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Maja 2016 Napisano 20 Maja 2016 sorki ale po tych kartach nie powiedziałabym, ze przedłuża- ulżą Twemu cierpieniu( BEZ URAZY- niektórzy mysla, ze jak zrobią cos takiego to pomagaja..........) Cytuj
Grahanka Napisano 21 Maja 2016 Napisano 21 Maja 2016 Jak się spełnią moje oczekiwania na przedłużenie mi umowy? 9 pucharów - Twoje dążenia, przedłożenie umowy, stabilizacja w miejscu pracy, 9 denarów - przekroczenie granicy (coś za dużo zostało powiedziane/ zrobione, świadomość własnej wartości), 10 mieczy - rozwód, brak perspektyw, koniec. Chyba jej nie przedłużą Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Maja 2016 Napisano 22 Maja 2016 Przyznam szczerze, że czekałam na interpretacje innych, ale tez uważam, że nie przedłużą. Wszystkie 10 zakańczają.... Cytuj
pretoria Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Napisano 1 Czerwca 2016 Przedłużyli na kolejny miesiąc (do końca czerwca). Dziękuję wszystkim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi