Skocz do zawartości

Jaki będzie kontakt ze strony Pana ZWERYFIKOWANY

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Pytanie, jak w tytule. Sytuacja na dzień dzisiejszy, między nami wygląda tak: jakiś czas temu pokłóciliśmy się i od tamtej pory nasza relacja kuleje. Kontakt prywatny między nami jest ograniczony. Każdy zajęty swoimi sprawami. Dzieli nas też odległość.

6 buław Sąd Świat 2 puchary

Powiedziałabym, że będzie kontakt, a nawet miłe spotkanie z możliwością czegoś więcej ;)

Jak Wy to widzicie ?

Będę wdzięczna za interpretacje.

Napisano

bedzie kontakt, chyba sie spotkacie wg mnie

• Lubię to! 1
Napisano

hmmm jak dla mnie do końca tygodnia to się nie odezwie. Możliwe, że będzie później jakaś próba ponowna

• Lubię to! 1
Napisano

Teraz tak patrzę na ta 6 buław i przychodzi mi na myśl, że odezwie się dopiero w przyszłym tygodniu. 6 buław to 6 dni

Napisano

Przeciągniecie w czasie przez inne obowiązki obstawiam :) ale koniec końców się spotkacie

• Lubię to! 1
Napisano

2 pucharów + 6 buław - pokonanie utrudnień na drodze do kontaktu

2 pucharów + XX Sąd - rozważanie dobrych i złych stron relacji, osądzanie partnera, wyrabianie sobie zdania o nim

2 pucharów + XXI świat - otwarcie się na relację, wyjście naprzeciw, wyjazd za granicę, podróż

Więc obstawiam, że kontakt będzie a nawet sie spotkacie

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:

A więc kontakt był trochę później i do spotkania też doszło, tylko nie w tym terminie o jaki pytałam. Faktycznie Pana zatrzymywały różne sprawy. Spotkanie zakończyło się ciepłym, namiętnym zbliżeniem, co wyraźnie pokazała karta Świat z dwójką pucharów.

Świat + 2 pucharów, już któryś raz z kolei, pokazało mi takie bliskie, intymne a zarazem duchowe połączenie dwóch osób. Coś na zasadzie, że jesteśmy jednym światem :)

Wszystkim za weryfikację bardzo dziękuję.

• Lubię to! 1