duo70 Napisano 24 Maja 2016 Napisano 24 Maja 2016 Witam Pytanie, jak w tytule. Sytuacja na dzień dzisiejszy, między nami wygląda tak: jakiś czas temu pokłóciliśmy się i od tamtej pory nasza relacja kuleje. Kontakt prywatny między nami jest ograniczony. Każdy zajęty swoimi sprawami. Dzieli nas też odległość. 6 buław Sąd Świat 2 puchary Powiedziałabym, że będzie kontakt, a nawet miłe spotkanie z możliwością czegoś więcej Jak Wy to widzicie ? Będę wdzięczna za interpretacje. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Maja 2016 Napisano 24 Maja 2016 bedzie kontakt, chyba sie spotkacie wg mnie 1 Cytuj
panna.marta Napisano 24 Maja 2016 Napisano 24 Maja 2016 hmmm jak dla mnie do końca tygodnia to się nie odezwie. Możliwe, że będzie później jakaś próba ponowna 1 Cytuj
duo70 Napisano 25 Maja 2016 Autor Napisano 25 Maja 2016 Teraz tak patrzę na ta 6 buław i przychodzi mi na myśl, że odezwie się dopiero w przyszłym tygodniu. 6 buław to 6 dni Cytuj
Lena75 Napisano 25 Maja 2016 Napisano 25 Maja 2016 Jak dla mnie do 6 dni dojdzie do spotkania:) Cytuj
Mefista Napisano 25 Maja 2016 Napisano 25 Maja 2016 Przeciągniecie w czasie przez inne obowiązki obstawiam ale koniec końców się spotkacie 1 Cytuj
Ceres Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 2 pucharów + 6 buław - pokonanie utrudnień na drodze do kontaktu 2 pucharów + XX Sąd - rozważanie dobrych i złych stron relacji, osądzanie partnera, wyrabianie sobie zdania o nim 2 pucharów + XXI świat - otwarcie się na relację, wyjście naprzeciw, wyjazd za granicę, podróż Więc obstawiam, że kontakt będzie a nawet sie spotkacie 1 Cytuj
duo70 Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Napisano 9 Czerwca 2016 Weryfikacja: A więc kontakt był trochę później i do spotkania też doszło, tylko nie w tym terminie o jaki pytałam. Faktycznie Pana zatrzymywały różne sprawy. Spotkanie zakończyło się ciepłym, namiętnym zbliżeniem, co wyraźnie pokazała karta Świat z dwójką pucharów. Świat + 2 pucharów, już któryś raz z kolei, pokazało mi takie bliskie, intymne a zarazem duchowe połączenie dwóch osób. Coś na zasadzie, że jesteśmy jednym światem Wszystkim za weryfikację bardzo dziękuję. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi