panna.marta Napisano 24 Maja 2016 Napisano 24 Maja 2016 (edytowane) witajcie, mam problem. Otóż zaginęła moja przesyła pocztowa,wartościowa na którą już długo czekam. Rozpłynęła się po prostu i na poczcie pomimo moich interwencji się do dziś nie znalazła. Pytanie: 1. co się stało z moją paczką? 8 buław, 9 monet, as monet dołożone 8 monet i 3 monety jak dla mnie to albo ją ktoś przywłaszczył albo została bezmyślnie gdzieś rzucona 2. jak się potoczy dalej poszukiwanie tej paczki? diabeł XV, 3 monety, mag I podejrzewam, że będzie nowy trop mojej zguby 3. rada kart: rycerz pucharów, 10 monet, rycerz mieczy dołożyłam 5 mieczy powinnam dalej jej wytrwale szukać, ale ta 5 mieczy mnie zmartwiła obawiam się, że jej nie znajdę... błagam pomóżcie mi w interpretacji :( Edytowane 24 Maja 2016 przez panna.marta Cytuj
emilr Napisano 26 Maja 2016 Napisano 26 Maja 2016 1. co się stało z moją paczką? 8 buław, 9 monet, as monet dołożone 8 monet i 3 monety - mogła zawieruszyc sie przy sortowaniu, pojechała nie tam, gdzie powinna 2. jak się potoczy dalej poszukiwanie tej paczki? diabeł XV, 3 monety, mag I - Diabeł na początku jest troche niepokojący. Jakby ktos był zainteresowany wartościową zawartością paczki. rycerz pucharów, 10 monet, rycerz mieczy dołożyłam 5 mieczy Powinnaś trzymać ręke na pulsie, pytać sie, interesować. Może nie odzyskasz całosci, moze tylko odszkodowanie do ustawowej wartosci Każdy ma inny sposób, mi wystarczy jedna karta - najwazniejsza. ewentualnie dokładam dwie jako tło sprawy. Dlatego zawsze mam dylemat jak interpretować. Nie wiem jak Ty traktujesz kolejne karty w rozkładzie Cytuj
panna.marta Napisano 26 Maja 2016 Autor Napisano 26 Maja 2016 Bardzo bardzo ci dziękuję za pomoc w interpretacji. Też mnie martwi kartą diabeł, bo mi się to skojarzyło z kradzieżą 😢 a paczka faktycznie jest cenna. Chyba ktoś ma rentgen w oczach. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Lipca 2016 Autor Napisano 13 Lipca 2016 weryfikacja. Niestety paczka sie nie znalazla i jestem wiecej niz pewna, ze ktos na poczcie ja ukradl 1 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 13 Lipca 2016 Administrator Napisano 13 Lipca 2016 Ale istnieje coś takiego jak odszkodowanie, nie daj się zrobić w konia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi