Skocz do zawartości

zaginiona paczka ZWERYFIKOWANY

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

witajcie, mam problem. Otóż zaginęła moja przesyła pocztowa,wartościowa na którą już długo czekam. Rozpłynęła się po prostu i na poczcie pomimo moich interwencji się do dziś nie znalazła.

Pytanie:

1. co się stało z moją paczką?

8 buław, 9 monet, as monet dołożone 8 monet i 3 monety

jak dla mnie to albo ją ktoś przywłaszczył albo została bezmyślnie gdzieś rzucona

2. jak się potoczy dalej poszukiwanie tej paczki?

diabeł XV, 3 monety, mag I

podejrzewam, że będzie nowy trop mojej zguby

3. rada kart:

rycerz pucharów, 10 monet, rycerz mieczy dołożyłam 5 mieczy

powinnam dalej jej wytrwale szukać, ale ta 5 mieczy mnie zmartwiła :( obawiam się, że jej nie znajdę...

błagam pomóżcie mi w interpretacji :(:(:(

Edytowane przez panna.marta
Napisano

1. co się stało z moją paczką?

8 buław, 9 monet, as monet dołożone 8 monet i 3 monety - mogła zawieruszyc sie przy sortowaniu, pojechała nie tam, gdzie powinna

2. jak się potoczy dalej poszukiwanie tej paczki?

diabeł XV, 3 monety, mag I - Diabeł na początku jest troche niepokojący. Jakby ktos był zainteresowany wartościową zawartością paczki.

rycerz pucharów, 10 monet, rycerz mieczy dołożyłam 5 mieczy

Powinnaś trzymać ręke na pulsie, pytać sie, interesować. Może nie odzyskasz całosci, moze tylko odszkodowanie do ustawowej wartosci

Każdy ma inny sposób, mi wystarczy jedna karta - najwazniejsza. ewentualnie dokładam dwie jako tło sprawy. Dlatego zawsze mam dylemat jak interpretować. Nie wiem jak Ty traktujesz kolejne karty w rozkładzie :)

Napisano

Bardzo bardzo ci dziękuję za pomoc w interpretacji. Też mnie martwi kartą diabeł, bo mi się to skojarzyło z kradzieżą 😢 a paczka faktycznie jest cenna. Chyba ktoś ma rentgen w oczach.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

weryfikacja. Niestety paczka sie nie znalazla i jestem wiecej niz pewna, ze ktos na poczcie ja ukradl :(

• Lubię to! 1
  • Administrator
Napisano

Ale istnieje coś takiego jak odszkodowanie, nie daj się zrobić w konia!