Jump to content

Co to znaczy??

Recommended Posts

Posted

Miałam głupi sen, tak sie może wam wydawac, ale chciałabym wiedziec co on oznaczał. Oto jego tresc: Snilo mi sie ze mnie porwał diabel informujac ze zostałam wybrana na matke jego dziecka, uciekałam mu wielokrotnie, w koncu i tak zrobił swoje. Moj facet jak sie dowiedzial ze jestem w ciazy w diablem, rzucil mnie nie wierzac w moje usprawiedliwienie. Urodziłam tego stwora i popełnilam samobójstwo :(

Prosze pomozcie mi ten sen zrozumiec.

Pozdrawiam

Ela

Posted

hm... moze poprostu chodzą ci po glowie jakies rzeczy które chcesz zrealizowac pomimo intencji tych czynow i poprostu czekasz na osobę, która ci to umozliwi...

Posted

rudziak, a może jest w Tobie coś, do czego wstydzisz się przyznać swojemu chłopakowi? Możliwe nawet, że wstydzisz się czegoś sama przed sobą, zwłaszcza w kwestiach intymnych.

Pozdrawiam.

Posted
rudziak, a może jest w Tobie coś, do czego wstydzisz się przyznać swojemu chłopakowi? Możliwe nawet, że wstydzisz się czegoś sama przed sobą, zwłaszcza w kwestiach intymnych.

Pozdrawiam.

Nie jestem osoba wstydliwa w kwestiach intymnych, wrecz przeciwnie :P nie rozumiem co ma do tego diabel. Owszem pragne zostac ponownie mama, ale jak sie to ma do ucieczki przed strachem i diabłami i przemocą??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...