Mefista Napisano 25 Maja 2016 Napisano 25 Maja 2016 Relacja bardzo dziwna, bo dziewczyna z rakiem. Bardzo się wspierałyśmy, ale byłam dla niej workiem treningowym. Ubzdurała sobie coś i zerwała kontakt. Minęło kilka miesięcy odkąd nie rozmawiałyśmy, nadal mnie męczy. Co powinnam zrobić? 3 denarów - 7 bulaw - koło fortuny - papież Z jednej strony zrobiłam wszystko co mogłam i nie spotkało się to z aprobatą (3 denarów i 7 buław) Możliwe, że jeśli się odezwę to będzie to jakiś przełom(koło fortuny) i szansa na bycie dla niej oparciem (papież). Warto zaryzykować patrząc na te karty. Cytuj
Aislinn Napisano 27 Maja 2016 Napisano 27 Maja 2016 Rozumiem, że karty czytane równolegle? Powinnaś w końcu przestać snuć plany i zacząć działać, chociażby po to, żeby nie wypominać sobie później, że tego nie zrobiłaś. Chyba dość uparta i stawiająca na swoim jest ta dziewczyna, a przy tym długo nosząca urazę, bo może jej się nie spodobać, że chcesz odnowić kontakt. W tym Kole jest jakaś nadzieja na zmianę, którą możesz uzyskać swoją dojrzałością i uporem pewnie też. Obyś tylko znowu nie stała się workiem. Cytuj
Mefista Napisano 27 Maja 2016 Autor Napisano 27 Maja 2016 Uparta jest jak cholera, gdyby nie to nie miałabym w ogóle wątpliwości czy cokolwiek działać. Cytuj
Mefista Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Napisano 6 Czerwca 2016 Weryfikacja: Kontakt odnowiony, o dziwo relacja spokojna, ale czegoś brakuje. Jedna wiadomość na tydzień, raczej nie zapowiada się by było lepiej, ale pozbyłam się ciężaru. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi