Skocz do zawartości

Co powinnam zrobić w związku z tą relacją?

Mefista

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Relacja bardzo dziwna, bo dziewczyna z rakiem. Bardzo się wspierałyśmy, ale byłam dla niej workiem treningowym. Ubzdurała sobie coś i zerwała kontakt. Minęło kilka miesięcy odkąd nie rozmawiałyśmy, nadal mnie męczy. Co powinnam zrobić?

3 denarów - 7 bulaw - koło fortuny - papież

Z jednej strony zrobiłam wszystko co mogłam i nie spotkało się to z aprobatą (3 denarów i 7 buław) Możliwe, że jeśli się odezwę to będzie to jakiś przełom(koło fortuny) i szansa na bycie dla niej oparciem (papież). Warto zaryzykować patrząc na te karty.

Napisano

Rozumiem, że karty czytane równolegle?

Powinnaś w końcu przestać snuć plany i zacząć działać, chociażby po to, żeby nie wypominać sobie później, że tego nie zrobiłaś. Chyba dość uparta i stawiająca na swoim jest ta dziewczyna, a przy tym długo nosząca urazę, bo może jej się nie spodobać, że chcesz odnowić kontakt. W tym Kole jest jakaś nadzieja na zmianę, którą możesz uzyskać swoją dojrzałością i uporem pewnie też.

Obyś tylko znowu nie stała się workiem.

Napisano

Uparta jest jak cholera, gdyby nie to nie miałabym w ogóle wątpliwości czy cokolwiek działać.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja: Kontakt odnowiony, o dziwo relacja spokojna, ale czegoś brakuje. Jedna wiadomość na tydzień, raczej nie zapowiada się by było lepiej, ale pozbyłam się ciężaru. :)