JagodowaTruskawka Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 Odchudzam sie juz okolo 3 miesiace i waga sie uparla, mimo diety i cwiczen nie chce juz spadac, wiec postanowilam wspomoc sie 2 suplementami. Jeden pobudza spalanie tluszczy bez pobudzania serca a drugi ma za zadanie pozbywanie sie z organizmu nadmiaru wody. Zapytalam, jaka bedzie moja opinia na temat tych 2 suplementow po miesiacu stosowania : 5 denarow, Kaplan, Smierc - 5 denarow mowi o stracie a ja chce stracic wiec uwazam, ze moja opinia bedzie taka, ze faktycznie pomoga mi schudnac Czy bede zadowolona z efektow po miesiacu : Głupiec, Wieza, 10 mieczy - Uwazam ze bede zadowolona, wieza moze mowic o przelomie ( w koncu waga mi stoi juz 3ci tydzien ) 10 mieczy strata kilogramow na liczniku Cytuj
bimba Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 wedlug mnie mozesz byc zawiedziona efektami, znajdziesz inne sposoby na utrate wagi a z suplementami dasz sobie spokoj Cytuj
Ceres Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 jaka bedzie moja opinia na temat tych 2 suplementow po miesiacu stosowania : 5 denarow, Kaplan, Smierc - Kapłan i śmierć to radykalna zmiana w sposobie myślenia a 5 denarów bardziej kojarzy mi się z niedodtatecznymi efektami, bieda i nędzą więc obstawiam, że jednak nie dadza ci spodziewanych efektów i porzucisz pomysł z suplami. Czy bede zadowolona z efektow po miesiacu : Głupiec, Wieza, 10 mieczy - Tutaj tez widzą twoje niezadowolenie, coś jakbyś uznała, że to było błędem, pomyłką i porzucisz ten temat. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 jaka bedzie moja opinia na temat tych 2 suplementow po miesiacu stosowania : 5 denarow, Kaplan, Smierc Pytasz o swoją opinie, więc skłonna jestem podnieść iż V denarów uznasz za stratę- ale finansową, a nie hm "kilogramową". Kapłan zdaje się mówić "mądry polak po szkodzie", a śmierć to takie jakby Twoje podstanowienie "nie ma sensu, nigdy więcej". Opinia nie będzie dobra. Niby śmiertka grubych kości nie ma, ale w temacie opinii będzie raczej mierna.To nie to. Czy bede zadowolona z efektow po miesiacu : Głupiec, Wieza, 10 mieczy Efekty- na wstępie głupiec.Napaliłaś sie na specyfiki jak komornik na nieobciążoną nieruchomość Wieża i X mieczy zweryfikują Twoje nadzieje. W wieży "coś miało spaść" ale X mieczy nie spadło. Zadowolenia nie widać. Raczej nauczkę na przyszłość, że jednak nie warto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi