01Lilith Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 Pytanie jak wyżej. Wyszło mi: Mag, Sprawiedliwość, Moc Kart chyba mówią, że tak, choć intuicja moja mówi, że nie. A jak wy to interpretujecie ? Będę wam wdzięczna za wasze spojrzenie, a weryfikacja będzie najdalej za 2 tygodnie. Cytuj
sandra11115 Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 nie skontaktuje sie;/ zadna z karta nie jest karta kontaktu Cytuj
patrycja3791 Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 Ja się dopiero uczę, ale wydaje mi się, że raczej będzie brak kontaktu... Cytuj
Ceres Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 Nie skontaktuje się, ani jedna karta nie pokazuje kontaktu. Cytuj
01Lilith Napisano 28 Maja 2016 Autor Napisano 28 Maja 2016 Też się uczę; gdzieś przeczytałam, że komuś moc potwierdziła kontakt, ale chodziło wtedy o przypadkowe, nagłe spotkanie. Teraz, jak patrzę np. na sprawiedliwość + moc, to myślę, że może to po prostu znaczyć, że kieruje się rozsądkiem i umysłem, panuje nad emocjami, czyli kontaktu może nie być. No nie umiem interpretować kart dla siebie. Chyba powinnam zawierzyć intuicji. Cytuj
patrycja3791 Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 Ja kartę Sprawiedliwosc odbieram czasami jak "przejrzyj na oczy" no oczywiście czasami na pozytyw, czasami na negatyw. Cytuj
01Lilith Napisano 28 Maja 2016 Autor Napisano 28 Maja 2016 "Przejrzyj na oczy", to prawie jak "Kieruj się rozumem" Ale rzeczywiście bardziej pasuje mi tu opanowanie i jakiś rozsądek, na tyle, na ile go znam. Cytuj
bridaa Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 skontaktuje się...albo to Ty zainicjujesz kontakt. W kazdym bądź razie ja kontakt miedzy Wami widzę :-) Cytuj
szarotka1 Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 Wydaje mi się, że ten kontakt będzie, na co wskazuje Mag. Cytuj
01Lilith Napisano 29 Maja 2016 Autor Napisano 29 Maja 2016 W sumie te trzy karty należałoby zinterpretować łącznie. Trochę mi otuchy babeczki dodałyście, bo sytuacja trudna i na początku ja też odczytałam to jako kontakt. Ale dziewczyny zbiły mnie z tropu. No gdyby nie mag.... A mag nie może oznaczać osoby, o którą pytam? I wtedy on chowa emocje w kieszeń (sprawiedliwość- rozsądek, rozum) i powstrzymuje się od kontaktu... No ja sama nie mam dystansu do tego wcale, a wcale. W ogóle nie powinnam teraz ciągnąć kart dla siebie. Ale jak człowiek czeka i nie wie co dalej, to... się sięga. Boszsz... no co robić .... Cytuj
01Lilith Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Weryfikacja: "Czy pan się ze mną skontaktuje do mojego wyjazdu " Pytanie jak wyżej. Wyszło mi: Mag, Sprawiedliwość, Moc Kart chyba mówią, że tak, choć intuicja moja mówi, że nie. A jak wy to interpretujecie ? Będę wam wdzięczna za wasze spojrzenie, a weryfikacja będzie najdalej za 2 tygodnie. Kontaktu nie było, z obu stron zresztą. Edytowane 19 Września 2017 przez 01Lilith Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi