Ceres Napisano 28 Maja 2016 Napisano 28 Maja 2016 Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca za granicą, trochę zajmuję sie rękodziełem obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny. Tarot Manga Aura: V Mieczy, Paź Mieczy Nerwowo, słowne utarczki, złośliwości, jakieś poczucie krzywdy albo niesprawiedliwego potraktowania albo spędzę dużo czasu w necie Dom : II Mieczy, IX Mieczy Tęsknota za domem w końcu nie było mnie w PL już pół roku, coś związanego z domem będzie mi spędzało sen z powiek, martwiło Zdrowie: XVIII KSIĘŻYC, X Mieczy, IX Pucharów bezsenność, problemy z trawieniem, przejedzenie alergia pokarmowa Praca: IX Monet, As Kielichów Praca ok. dużo godzin a więc spoko wypłata będzie i moje zadowolenie z tego Moje rękodzieło: VIII Kielichów, Król Monet, II Kielichów Zaniechanie czegoś, zajęcie się czymś innym, nowym Finanse: 0 GŁUPIEC, III Mieczy oj ni wesoło jakoś to widzę, coś jakby zwolnienie z pracy i krach finansowy Uczucia: VIII Kielichów, VI KOCHANKOWIE, Rycerz Buław Coś jakbym straciła zainteresowanie moimi poszukiwaniami faceta a potem nagle ktoś się pojawi Niespodzianka: X Monet, III Kijów Kupię coś w okazyjnej cenie Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy, X KOŁO FORTUNY[/b Nie pogrążać się w czarnych myślach i najpierw przemyslec to co chce sie powiedzieć Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): XVI WIEŻA, Król Kielichów Coś się zmieni ale chyba nie będę z tego zadowolona, może będę musiała sie przeprowadzić albo zostanę bez pracy Pomocne ręce mile widziane i z góry dziękuję Cytuj
szarotka1 Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 Aura: V Mieczy, Paź Mieczy : Atmosfera dosyć nieprzyjemna z powodu kłótni, uszczypliwości czy krytyki. Dom : II Mieczy, IX Mieczy : Nieprzespane noce z powodu jakiś wewnętrznych dylematów. Tak jakbyś była na rozdrożu i nie umiała podjąć decyzji czy poradzić sobie z jakimś problemem i stąd pojawi się poczucie głębokiego smutku. Zdrowie: XVIII KSIĘŻYC, X Mieczy, IX Pucharów : Myślę, że Księżyc może wskazywać na konieczność zadbania o tzw. sprawy kobiece. 10 mieczy może oznaczać że wpadniesz w jakiś niefajny dołek psychiczny albo pojawią się jakieś dolegliwości utrudniające swobodne poruszanie się np w związku z choroba kręgosłupa. Praca: IX Monet, As Kielichów : W sferze zawodowej sytuacja będzie się przedstawiać bardzo pomyślnie. Widać twoje zadowolenie. Moje rękodzieło: VIII Kielichów, Król Monet, II Kielichów : Wydaje mi się, że zajmiesz się czymś nowym. Porzucisz dawną pasję na rzecz nowej, w którą się zaangażujesz na poważnie. Może się też zdarzyć tak, że znajdzie się ktoś kto będzie na tyle zainteresowany twoją twórczością, że całe twoje rękodzieło trafi w jego ręce. Finanse: 0 GŁUPIEC, III Mieczy : Lekkomyślne podejście do spraw finansowych. Możesz stracić więcej niż byś chciała i być rozczarowana. Uczucia: VIII Kielichów, VI KOCHANKOWIE, Rycerz Buław : Poznasz kogoś na wyjeździe, wycieczce, gdzieś w drodze. Może wyniknąć z tego romans. Niespodzianka: X Monet, III Kijów : Może odwiedzi cię ktoś z rodziny. Pojawienie się wiadomości od kogoś z rodziny. Albo też pojawią się pieniądze dzięki którym będziesz mogła zaplanować jakąś podróż. Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy, X KOŁO FORTUNY : Uważać na słowa. Być przygotowanym na jakieś zmiany. Uważać w czasie przemieszczania się, będąc w ruchu. Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): XVI WIEŻA, Król Kielichów : Na pewno wniesie zmiany i to spektakularne. Myślę, że mogą one dotyczyć sfery uczuć. Pozdrawiam 1 Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 Aura: V Mieczy, Paź Mieczy Ciężka atmosfera, kłótnie, drobne intrygi w domu. Mieczowy wskazuje utarczki słowne, drobne uszczypliwości. Dom : II Mieczy, IX Mieczy Tak czułam że aura miesiąca będzie opierać się głównie na domu w którym mieszkasz. Sporo nieporozumień, utarczek słownych- jedna z stron będzie odpuszczać łagodzić sytuacje. Zdrowie: XVIII KSIĘŻYC, X Mieczy, IX Pucharów wygląda jakbyś miała problemy z snem, albo bezsenność albo ciężkie sny. Dużo nerwów- jakby opadły Ci ręcę i jakbyś miała wszystkiego dość. Mam wrażenie że bardzo tęsknisz za domem (IX kielichów) i ta tęsknota powoduje złe sny(księżyc), ogólne załamanie (X mieczy). Praca: IX Monet, As Kielichów W pracy wszystko będzie dobrze, hajs się będzie zgadzał. Moje rękodzieło: VIII Kielichów, Król Monet, II Kielichów VIII kielichów stanowi o przyszłości- powrócisz do tego co robiłaś kiedyś, i zdaje się ta praca przyniesie Ci uznanie.Komuś(Król Monet) wpadnie w oko Twoje rękodzieło i zechce je nabyć. Finanse: 0 GŁUPIEC, III Mieczy przeliczysz się co do swego statusu finasowego, w głupcu lekko podejdziesz do spraw materialnych.Ot wydasz za dużo i siłą rzeczy bedziesz musiała zacisnąć pasa (III mieczy). Uczucia: VIII Kielichów, VI KOCHANKOWIE, Rycerz Buław Inne sprawy nabiorą dla Ciebie znaczenia, odpuścisz na jakiś czas ten temat.I wtedy pojawi się jakiś młodszy żywiołowy Pan w Twoim życiu Niespodzianka: X Monet, III Kijów Ktoś bliski skontaktuje się z Tobą za pośrednictwem internetu, zadzwoni. Przyniesie dobrą wiadomość. III kijów to niedaleki wyjazd, trafi się okazja do pozwiedzania Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy, X KOŁO FORTUNY Uważaj na siebie w drodze, dwa razy przemyśl to co chcesz powiedzieć by nie sprawić nikomu niepotrzebnej przykrości. Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): XVI WIEŻA, Król Kielichów Zmiana w sferze uczuciowej Pojawi się Pan, tym samym szansa na coś nowego:) Powodzenia 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 Aura: V Mieczy, Paź Mieczy wydaje mi się, że dużo będzie główkowania, kombinowania w tym miesiącu Dom : II Mieczy, IX Mieczy 2 mieczy może pokazywać Twoje wahania dotyczące przyjazdu do Polski, albo po prostu martwisz się o rodzinę Zdrowie: XVIII KSIĘŻYC, X Mieczy, IX Pucharów jakieś stany depresyjne, obniżony nastrój może Cię dopaść, może być problem z kręgosłupem, a może jakiś zabieg będziesz sobie robić? Praca: IX Monet, As Kielichów wydaje mi się, że tutaj zaznacza się Twoje rękodzieło - satysfakcja z tego, pasja, zadowolenie Moje rękodzieło: VIII Kielichów, Król Monet, II Kielichów od czegoś odejdziesz, może zmienisz zdanie na temat sposobu zarabiania, być może, gdzieś wstawisz swoje prace, gdzie będzie większa szansa na sprzedaż Finanse: 0 GŁUPIEC, III Mieczy no tutaj może być ciężko, mogą być jakieś niespodziewane wydatki Uczucia: VIII Kielichów, VI KOCHANKOWIE, Rycerz Buław możliwe, że porzucisz zainteresowanie sferą uczuciową, ale Kochankowie i rycek mówią, że jednak ktoś się pojawi:-) Niespodzianka: X Monet, III Kijów zrobisz dobry interes Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy, X KOŁO FORTUNY uważać na kogoś w charakterze rycerza mieczy, bo on może odwrócić koło fortuny, może zmienić Twoje życie Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): XVI WIEŻA, Król Kielichów wydaje mi się, że się coś zmieni w kwestii uczuciowej u Ciebie powodzenia! 1 Cytuj
Ceres Napisano 2 Czerwca 2016 Autor Napisano 2 Czerwca 2016 Dzięki wielkie wasze interpretacje wyglądają o wiele bardziej optymistycznie niż moja. Mam ostatnio jakieś niezrozumiałe skłonności do pielęgnowania czarnowidztwa. Cytuj
Ceres Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Napisano 29 Czerwca 2016 weryfikacja Dziękuję za pomoc Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, pracująca za granicą, trochę zajmuję sie rękodziełem obecnie mieszkam za granicą u brata i jego dziewczyny. Tarot Manga Aura: V Mieczy, Paź Mieczy Nerwowo, słowne utarczki, złośliwości, jakieś poczucie krzywdy albo niesprawiedliwego potraktowania albo spędzę dużo czasu w necie Kłótnia z bratem, kłótnia z przyjaciółką, kłótnia Dom : II Mieczy, IX Mieczy Tęsknota za domem w końcu nie było mnie w PL już pół roku, coś związanego z domem będzie mi spędzało sen z powiek, martwiło - pożarłam się z bratem Zdrowie: XVIII KSIĘŻYC, X Mieczy, IX Pucharów bezsenność, problemy z trawieniem, przejedzenie alergia pokarmowa - zatoki i jajniki mnie ostatnio pobolewają Praca: IX Monet, As Kielichów Praca ok. dużo godzin a więc spoko wypłata będzie i moje zadowolenie z tego - kasa nawet spoko ale mniej niz miesiąc temu Moje rękodzieło: VIII Kielichów, Król Monet, II Kielichów Zaniechanie czegoś, zajęcie się czymś innym, nowym - przez pierwsza połowe miesiąca szyłam jak opętana a w drugiej zajełam się pewnym facetem i jakoś rękodzieło poszło w odstawkę Finanse: 0 GŁUPIEC, III Mieczy oj ni wesoło jakoś to widzę, coś jakby zwolnienie z pracy i krach finansowy - pożyczyłam bratu pieniądze Uczucia: VIII Kielichów, VI KOCHANKOWIE, Rycerz Buław Coś jakbym straciła zainteresowanie moimi poszukiwaniami faceta a potem nagle ktoś się pojawi Niespodzianka: X Monet, III Kijów Kupię coś w okazyjnej cenie Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy, X KOŁO FORTUNY[/b Nie pogrążać się w czarnych myślach i najpierw przemyslec to co chce sie powiedzieć Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): XVI WIEŻA, Król Kielichów Aaaa romans się przytrafił Pomocne ręce mile widziane i z góry dziękuję Aura: V Mieczy, Paź Mieczy : Atmosfera dosyć nieprzyjemna z powodu kłótni, uszczypliwości czy krytyki. Dom : II Mieczy, IX Mieczy : Nieprzespane noce z powodu jakiś wewnętrznych dylematów. Tak jakbyś była na rozdrożu i nie umiała podjąć decyzji czy poradzić sobie z jakimś problemem i stąd pojawi się poczucie głębokiego smutku. Zdrowie: XVIII KSIĘŻYC, X Mieczy, IX Pucharów : Myślę, że Księżyc może wskazywać na konieczność zadbania o tzw. sprawy kobiece. 10 mieczy może oznaczać że wpadniesz w jakiś niefajny dołek psychiczny albo pojawią się jakieś dolegliwości utrudniające swobodne poruszanie się np w związku z choroba kręgosłupa. Praca: IX Monet, As Kielichów : W sferze zawodowej sytuacja będzie się przedstawiać bardzo pomyślnie. Widać twoje zadowolenie. Moje rękodzieło: VIII Kielichów, Król Monet, II Kielichów : Wydaje mi się, że zajmiesz się czymś nowym. Porzucisz dawną pasję na rzecz nowej, w którą się zaangażujesz na poważnie. Może się też zdarzyć tak, że znajdzie się ktoś kto będzie na tyle zainteresowany twoją twórczością, że całe twoje rękodzieło trafi w jego ręce. Finanse: 0 GŁUPIEC, III Mieczy : Lekkomyślne podejście do spraw finansowych. Możesz stracić więcej niż byś chciała i być rozczarowana. Uczucia: VIII Kielichów, VI KOCHANKOWIE, Rycerz Buław : Poznasz kogoś na wyjeździe, wycieczce, gdzieś w drodze. Może wyniknąć z tego romans. Niespodzianka: X Monet, III Kijów : Może odwiedzi cię ktoś z rodziny. Pojawienie się wiadomości od kogoś z rodziny. Albo też pojawią się pieniądze dzięki którym będziesz mogła zaplanować jakąś podróż. Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy, X KOŁO FORTUNY : Uważać na słowa. Być przygotowanym na jakieś zmiany. Uważać w czasie przemieszczania się, będąc w ruchu. Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): XVI WIEŻA, Król Kielichów : Na pewno wniesie zmiany i to spektakularne. Myślę, że mogą one dotyczyć sfery uczuć. Pozdrawiam Aura: V Mieczy, Paź MieczyCiężka atmosfera, kłótnie, drobne intrygi w domu. Mieczowy wskazuje utarczki słowne, drobne uszczypliwości. Dom : II Mieczy, IX Mieczy Tak czułam że aura miesiąca będzie opierać się głównie na domu w którym mieszkasz. Sporo nieporozumień, utarczek słownych- jedna z stron będzie odpuszczać łagodzić sytuacje. Zdrowie: XVIII KSIĘŻYC, X Mieczy, IX Pucharów wygląda jakbyś miała problemy z snem, albo bezsenność albo ciężkie sny. Dużo nerwów- jakby opadły Ci ręcę i jakbyś miała wszystkiego dość. Mam wrażenie że bardzo tęsknisz za domem (IX kielichów) i ta tęsknota powoduje złe sny(księżyc), ogólne załamanie (X mieczy). Praca: IX Monet, As Kielichów W pracy wszystko będzie dobrze, hajs się będzie zgadzał. Moje rękodzieło: VIII Kielichów, Król Monet, II Kielichów VIII kielichów stanowi o przyszłości- powrócisz do tego co robiłaś kiedyś, i zdaje się ta praca przyniesie Ci uznanie.Komuś(Król Monet) wpadnie w oko Twoje rękodzieło i zechce je nabyć. Finanse: 0 GŁUPIEC, III Mieczy przeliczysz się co do swego statusu finasowego, w głupcu lekko podejdziesz do spraw materialnych.Ot wydasz za dużo i siłą rzeczy bedziesz musiała zacisnąć pasa (III mieczy). Uczucia: VIII Kielichów, VI KOCHANKOWIE, Rycerz Buław Inne sprawy nabiorą dla Ciebie znaczenia, odpuścisz na jakiś czas ten temat.I wtedy pojawi się jakiś młodszy żywiołowy Pan w Twoim życiu Niespodzianka: X Monet, III Kijów Ktoś bliski skontaktuje się z Tobą za pośrednictwem internetu, zadzwoni. Przyniesie dobrą wiadomość. III kijów to niedaleki wyjazd, trafi się okazja do pozwiedzania Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy, X KOŁO FORTUNY Uważaj na siebie w drodze, dwa razy przemyśl to co chcesz powiedzieć by nie sprawić nikomu niepotrzebnej przykrości. Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): XVI WIEŻA, Król Kielichów Zmiana w sferze uczuciowej Pojawi się Pan, tym samym szansa na coś nowego:) Powodzenia Aura: V Mieczy, Paź Mieczywydaje mi się, że dużo będzie główkowania, kombinowania w tym miesiącu Dom : II Mieczy, IX Mieczy 2 mieczy może pokazywać Twoje wahania dotyczące przyjazdu do Polski, albo po prostu martwisz się o rodzinę Zdrowie: XVIII KSIĘŻYC, X Mieczy, IX Pucharów jakieś stany depresyjne, obniżony nastrój może Cię dopaść, może być problem z kręgosłupem, a może jakiś zabieg będziesz sobie robić? Praca: IX Monet, As Kielichów wydaje mi się, że tutaj zaznacza się Twoje rękodzieło - satysfakcja z tego, pasja, zadowolenie Moje rękodzieło: VIII Kielichów, Król Monet, II Kielichów od czegoś odejdziesz, może zmienisz zdanie na temat sposobu zarabiania, być może, gdzieś wstawisz swoje prace, gdzie będzie większa szansa na sprzedaż Finanse: 0 GŁUPIEC, III Mieczy no tutaj może być ciężko, mogą być jakieś niespodziewane wydatki Uczucia: VIII Kielichów, VI KOCHANKOWIE, Rycerz Buław możliwe, że porzucisz zainteresowanie sferą uczuciową, ale Kochankowie i rycek mówią, że jednak ktoś się pojawi:-) Niespodzianka: X Monet, III Kijów zrobisz dobry interes Ostrzeżenie: Rycerz Mieczy, X KOŁO FORTUNY uważać na kogoś w charakterze rycerza mieczy, bo on może odwrócić koło fortuny, może zmienić Twoje życie Efekty na koniec miesiąca (wniesie jakies zmiany w moim życiu czy nie): XVI WIEŻA, Król Kielichów wydaje mi się, że się coś zmieni w kwestii uczuciowej u Ciebie powodzenia! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi