Skocz do zawartości

Kiedy się oświadczy?

patrycja3791

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedy mi się oświadczy? Rozłożyłam po 2 karty na 4 miesiące...

czerwiec - cesarzowa,8buław

lipiec - królowa buław, rycerz denarów (chyba tu....)

sierpień - as kielichów, rydwan

wrzesień - mag,śmierc

ps; jeśli mogę prosic to dodatkowo proszę o słowo otuchy,bo wpadlam w taka obsesje, ze za kazdym razem jak kłade karty i wypada mi jakas kobieca to mysle,ze on mnie zdradza :(

Napisano

Ja proponuje póki co niekłaść kart.... one moga najzwyczajniej przedstawiać Twoje nastawienie, emocje...a z tego co piszesz nie jestes w najlepszej formie emocjonalnej.

Napisano

Dokładnie tak zrobilam, schowałam karty i odstawiam je póki co na jakiś czas. Wsypałam też do nich sól, bo czytałam,że tak można je oczyścic.

Jednak na te oświadczyny licze :-)

Napisano

Wiesz, żaden z ww. miesięcy nie wskazuję mi jednoznacznie by miał paść na kolana i oświadczyć się.

Zobacz,

czerwiec - cesarzowa,8buław- wskazuje raczej na jego ostrożność w podejmowaniu decyzji.VIII nakazuje czujność i wstrzymanie sie z działaniami, a cesarzówna jako ogólna aura wskazuję iż będzie dobrze, ciepło, miłośnie- ale bez deklaracji.

lipiec - królowa buław, rycerz denarów-lekka aura- dużo się będzie działo ale jw. brak deklaracji,

sierpień - as kielichów, rydwan- asik mogłby tu pokazać jakieś romantyczne uniesienia, ale przy rydwanie który stanowi rozejście się dróg nie stanowi dla mnie oświadczyn. Raczej możecie się troche rozmijać.

wrzesień - mag,śmierc- Tu mogą się w nim pojawić myśli o oświadczynach- ale narazie to tylko myśli, brak finalizacji w postaci choćby pierścionka.

Spokojnie, królowe nie stanowią od razu o zdradzie :) To często cechy które będą dominować Dam, które mogą dominować w danym aspekcie, wiadomości.

Zgadzam się z Lenką, jeśli nie czujesz się zupełnie spokojna wewnetrznie- nie rozkładaj kart- pokażą wyłącznie Twoje lęki/nastawienie/nadzieje.

Napisano

Dzięki za odpowiedź :-) Tak liczyłam na tego rycerza denarów,że mi przyniesie jednak ten pierścionek,ale cóż trzeba poczekac i zobaczc:-)

Napisano

przykro mi ale też w tych miesiącach, na które stawiałaś karty nie widzę oświadczyn