patrycja3791 Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 Kiedy mi się oświadczy? Rozłożyłam po 2 karty na 4 miesiące... czerwiec - cesarzowa,8buław lipiec - królowa buław, rycerz denarów (chyba tu....) sierpień - as kielichów, rydwan wrzesień - mag,śmierc ps; jeśli mogę prosic to dodatkowo proszę o słowo otuchy,bo wpadlam w taka obsesje, ze za kazdym razem jak kłade karty i wypada mi jakas kobieca to mysle,ze on mnie zdradza Cytuj
Lena75 Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 Ja proponuje póki co niekłaść kart.... one moga najzwyczajniej przedstawiać Twoje nastawienie, emocje...a z tego co piszesz nie jestes w najlepszej formie emocjonalnej. Cytuj
patrycja3791 Napisano 29 Maja 2016 Autor Napisano 29 Maja 2016 Dokładnie tak zrobilam, schowałam karty i odstawiam je póki co na jakiś czas. Wsypałam też do nich sól, bo czytałam,że tak można je oczyścic. Jednak na te oświadczyny licze :-) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 Wiesz, żaden z ww. miesięcy nie wskazuję mi jednoznacznie by miał paść na kolana i oświadczyć się. Zobacz, czerwiec - cesarzowa,8buław- wskazuje raczej na jego ostrożność w podejmowaniu decyzji.VIII nakazuje czujność i wstrzymanie sie z działaniami, a cesarzówna jako ogólna aura wskazuję iż będzie dobrze, ciepło, miłośnie- ale bez deklaracji. lipiec - królowa buław, rycerz denarów-lekka aura- dużo się będzie działo ale jw. brak deklaracji, sierpień - as kielichów, rydwan- asik mogłby tu pokazać jakieś romantyczne uniesienia, ale przy rydwanie który stanowi rozejście się dróg nie stanowi dla mnie oświadczyn. Raczej możecie się troche rozmijać. wrzesień - mag,śmierc- Tu mogą się w nim pojawić myśli o oświadczynach- ale narazie to tylko myśli, brak finalizacji w postaci choćby pierścionka. Spokojnie, królowe nie stanowią od razu o zdradzie To często cechy które będą dominować Dam, które mogą dominować w danym aspekcie, wiadomości. Zgadzam się z Lenką, jeśli nie czujesz się zupełnie spokojna wewnetrznie- nie rozkładaj kart- pokażą wyłącznie Twoje lęki/nastawienie/nadzieje. Cytuj
patrycja3791 Napisano 30 Maja 2016 Autor Napisano 30 Maja 2016 Dzięki za odpowiedź :-) Tak liczyłam na tego rycerza denarów,że mi przyniesie jednak ten pierścionek,ale cóż trzeba poczekac i zobaczc:-) Cytuj
Ceres Napisano 2 Czerwca 2016 Napisano 2 Czerwca 2016 przykro mi ale też w tych miesiącach, na które stawiałaś karty nie widzę oświadczyn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi