Skocz do zawartości

Czerwiec 2016

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mężatka, 2 dzieci, pracująca.

Dom - as buław +9 buław - w domu będą jakieś problemy, jak to zwykle bywa przy 2 dzieci, ale poradzę sobie

Życie zawodowe - Księżyc, 7 denarów, I mag - widać moją niepewność, będę chyba cierpliwie czekać na jakieś nowe wydarzenia

Praca na etacie - 10 denarów, 2 buław, rycerz denarów - kojarzą mi się te karty z dużym przeciążeniem, nic z tym nie zrobię, będę obserwować, w rycku widziałabym ponownie bardzo dużo pracy

Współpraca z SB - 10 buław, diabeł, VII rydwan - będę miała go dość, dalej będę się na niego wściekać i na koniec miesiąca będzie jakaś zmiana

Współpraca z SW - 3 miecze, królowa mieczy, wieża - oooo! tutaj będzie "ciekawie". Generalnie go lubiłam, ale w maju mnie koleś rozczarował:-( i widzę, że czekają mnie problemy... teraz wyjechał do swojego kraju i tak patrząc po tych kartach, to mogą one też pokazywać, że on nie wróci...

Odchudzanie - król denarów, moc, śmierć - tutaj widać w śmierci jakąś zmianę, więc może w końcu coś sensownego się wydarzy w tym temacie...

czego się nie spodziewam - 8 mieczy, rycerz buław, 9 denarów - będzie wydawać, że nic nie mogę zrobić, ale jak widać po kartach będę się mylić, bo jednak sytuacja zmusi mnie chyba do działania.

Napisano

Dom - as buław +9 buław - dużo działania, nowych decyzji, problemów.Przy IX buław- pojawia się jakieś sprzeczki,niespodziewane problemy do rozwiązania.

Życie zawodowe - Księżyc, 7 denarów, I mag - księzyc daje złudne iluzję, albo do aktualnej pracy albo propozycję. VII denarów daje nadzieje na lepszy hajs,w magu oczekujesz propozycji.

Praca na etacie - 10 denarów, 2 buław, rycerz denarów - Będziesz próbowała złapać kilka srok za ogon. W Xdenarów czeka Cię dużo rozmów, spotkań-spore zamieszanie. II buław to Twoje podejście, narazie jesteś bierna- to do Ciebie przychodzą.

Współpraca z SB - 10 buław, diabeł, VII rydwan -

Służby specjalne?:)

Dużo zamieszania, nieporozumień.Tak jakbyś nie umiała się z nim dogadać. Mam wrażenia że Pan jest chaotyczny nie umie wyartykułować czego chce-jest zamotany.Dużo jeżdzi, tj.jest w rozdjazdach i w sytuacjach awaryjnych zawraca Ci głowę. Jest troche nieporadny, męczący.

Współpraca z SW - 3 miecze, królowa mieczy, wieża -

w tym miesiącu będzie Ci mniej głowę zawracał, stoisz w pozycji Królowej Mieczy- służysz pomocą ale z pewną dozą chłodu i wypracowanego autorytetu.

Coś się posypie.Wygląda jakbyś miała z nim mało kontaktu.

Odchudzanie - król denarów, moc, śmierć

Damm wszyscy się odchudzają, tylko nie ja.Chyba też zaczne, a co! :)

Nie tyle pojawią sie spektakularne efekty, co jakiś Pan pochwali to co już osiągnełaś. Poczujesz się bardzo seksowna, tym samym atrakcyjna dla ww. Pana. Coś co troche przygasło wznieci się na nowo:)

czego się nie spodziewam - 8 mieczy, rycerz buław, 9 denarów

Czuję że o pracę chodzi, w aktualnej wychodziłaś często w VIII mieczy- taktując ją jako uwiązanie, dosłownie "ćwiara w lochu". W rycku nabierzesz wiatru w żagle i jakby przeswiadczenia że stać Cię na więcej, tym samym podejmiesz decyzję- czy nie czas zmienić pracy? :)

Napisano

Dom - as buław + 9 buław - Coś cię najzwyczajniej w świecie przerośnie. Nie będziesz do końca potrafiła poradzić sobie z jakimś nowym wyzwaniem.

Życie zawodowe - Księżyc, 7 denarów, I mag - Pewna niewiadoma, stagnacja i oczekiwanie na sposobność wykazania się własną inicjatywą i kreatywnością. Może też czekać cię jakieś szkolenie.

Praca na etacie - 10 denarów, 2 buław, rycerz denarów - Stabilna pozycja i rozwój zawodowy.

Współpraca z SB - 10 buław, diabeł, VII rydwan -Współpraca bardzo trudna, obciążająca i myślę, że oparta na nieuczciwości. Będzie się sporo działo. Może nawet jakiś wyjazd się szykuje.

Współpraca z SW - 3 miecze, królowa mieczy, wieża - Wygląda na to jakby rzeczywiście nastąpił koniec w waszej współpracy.

Odchudzanie - król denarów, moc, śmierć - Wydaje mi się, że możesz zniechęcić się do odchudzania z powodu braku efektów.

czego się nie spodziewam - 8 mieczy, rycerz buław, 9 denarów - Jakaś blokada zniknie i rozpoczniesz działanie, które przyniesie pozytywny efekt.

Pozdrawiam

Napisano

Dom - as buław +9 buław - Aktywnie będziesz działać w domu ale natrafisz na przeszkodę, która cie zastopuje

Życie zawodowe - Księżyc, 7 denarów, I mag - wyczekiwanie na lepsza propozycję, okazję

Praca na etacie - 10 denarów, 2 buław, rycerz denarów -kurcze skojarzyło mi się, że będziesz dawać znaki, wyczekiwać na podwyżkę albo jakis dodatkowy hajs

Współpraca z SB - 10 buław, diabeł, VII rydwan - dokładnie, zmęczenie współpracą z tym człowiekiem

Współpraca z SW - 3 miecze, królowa mieczy, wieża -może ci go trochę brakować ale nastąpi przełom, zmiana i odetniesz się od tego

Odchudzanie - król denarów, moc, śmierć - będą w końcu efekty

czego się nie spodziewam - 8 mieczy, rycerz buław, 9 denarów - uwolnisz się od czegoś i zaczniesz dbać przede wszystkim o swoje interesy