Skocz do zawartości

Tabela składników imiona i nazwiska

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy na podstawie liczb przypozadkowanych kazdej literce nazwiska mozna cos wyczytaC?

U mnie wyglada to tak Majewski: 13,1,10,5,21,17,11,9 (chyba sie nei pomylilem) czy powtarzajace sie cyfry cos znacz? (u mnie 1)

• 9 miesięcy temu...
Napisano

DObrze gdybyś podał jeszcze imię. Z samego nazwiska tabela składników wygląda tak:

Jedynek - 2

Dwójek - 1

Trójek - 1

Czwórek - 1

Piątek - 1

Szóstek - 0

Siódemek - 0

Ósemek - 1

Dziewiątek - 1

Brakujące liczby: 6, 7. Są to braki, które trzeba uzupełnić pod kątem dziedzin które te cyfry reprezentują.

Dwie jedynki. W nazwisku masz ich najwięcej. A więc: Ego, "jestem", własne inicjatywy, kreatywność. Zmysł praktyczny, władczość, niezależność.

Brak 6: Duże wymagania wobec innych.

Brak 7: Brak wiary w siebie, niepokoje wewnętrzne, pesymizm.

Dobrze gdybyś właśnie podał imię. Wówczas tabela byłaby pełniejsza. Ukazywałąby pełniejszy obraz.

Napisano
czy na podstawie liczb przypozadkowanych kazdej literce nazwiska mozna cos wyczytaC?

U mnie wyglada to tak Majewski: 13,1,10,5,21,17,11,9 (chyba sie nei pomylilem) czy powtarzajace sie cyfry cos znacz? (u mnie 1)

Jak już to: M A J E W S K I

________ 4 1 1 5 5 1 2 9

Napisano (edytowane)

Haha. No tak. Zdziwiło mnie W etc. (W=21? i tak powinno być 23/5).

Cyfry/liczby podałeś prawie dobre [W] ale trzeba byłoby je "uprościć" w przedziale 1-9. Na przykład M [fakt w alfabecie 13 więc] 1+3=4

Przegrany jak możesz podaj imię. "Uproszczone" lub też warto żebyś zapoznał się z pitagorejskim systemem numerologicznym.

Edytowane przez Bartimaei