Przegrany Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 czy na podstawie liczb przypozadkowanych kazdej literce nazwiska mozna cos wyczytaC? U mnie wyglada to tak Majewski: 13,1,10,5,21,17,11,9 (chyba sie nei pomylilem) czy powtarzajace sie cyfry cos znacz? (u mnie 1) Quote
Bartimaei Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 DObrze gdybyś podał jeszcze imię. Z samego nazwiska tabela składników wygląda tak: Jedynek - 2 Dwójek - 1 Trójek - 1 Czwórek - 1 Piątek - 1 Szóstek - 0 Siódemek - 0 Ósemek - 1 Dziewiątek - 1 Brakujące liczby: 6, 7. Są to braki, które trzeba uzupełnić pod kątem dziedzin które te cyfry reprezentują. Dwie jedynki. W nazwisku masz ich najwięcej. A więc: Ego, "jestem", własne inicjatywy, kreatywność. Zmysł praktyczny, władczość, niezależność. Brak 6: Duże wymagania wobec innych. Brak 7: Brak wiary w siebie, niepokoje wewnętrzne, pesymizm. Dobrze gdybyś właśnie podał imię. Wówczas tabela byłaby pełniejsza. Ukazywałąby pełniejszy obraz. Quote
Namanira Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 czy na podstawie liczb przypozadkowanych kazdej literce nazwiska mozna cos wyczytaC? U mnie wyglada to tak Majewski: 13,1,10,5,21,17,11,9 (chyba sie nei pomylilem) czy powtarzajace sie cyfry cos znacz? (u mnie 1) Jak już to: M A J E W S K I ________ 4 1 1 5 5 1 2 9 Quote
Bartimaei Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 (edited) Haha. No tak. Zdziwiło mnie W etc. (W=21? i tak powinno być 23/5). Cyfry/liczby podałeś prawie dobre [W] ale trzeba byłoby je "uprościć" w przedziale 1-9. Na przykład M [fakt w alfabecie 13 więc] 1+3=4 Przegrany jak możesz podaj imię. "Uproszczone" lub też warto żebyś zapoznał się z pitagorejskim systemem numerologicznym. Edited February 26, 2010 by Bartimaei Quote
Recommended Posts