Iwka78 Napisano 1 Czerwca 2016 Napisano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Kochani jutro mam urodziny, chciałabym zrobić sobie rozkład urodzinowy, ale nie chcę sama wyciągać kart. Czy znalazłaby się jakaś dobra dusza, która mogłaby wyciągnąć jutro dla mnie karty? Prosiłabym po 1 karcie, a w przypadku kart bram lub innych niejasnych kart prosiłabym o dobranie karty. Jeżeli, nikt chętny się jutro nie znajdzie, to ja jutro sobie sama wyciągnę, ale nie ukrywam, że wolałabym kogoś innego niż siebie.... bo może prawdziwsze będą:-) 1.Co wnoszę z poprzedniego roku 2.Co wydarzy się w kontekście: a. Działania i kreatywności b. Uczuć c. Umysłu d. Pracy e. Finansów 3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia 4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku 6.Gdzie jestem dziś – VI kochankowie, V papież, rycerz mieczy 7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku 8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę 9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku 10.Ogólna prognoza na ten rok 11.Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok Iwona 02.06.1978 Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Iwka78 Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Napisano 3 Czerwca 2016 Rozumiem, że nie udało się wyciągnąć kart? Cytuj
zakretka23 Napisano 3 Czerwca 2016 Napisano 3 Czerwca 2016 Udało ale wpisze dzisiaj popołudniu. Wróciłam późno i karty ciągnęlam po 22. Cytuj
zakretka23 Napisano 3 Czerwca 2016 Napisano 3 Czerwca 2016 1.Co wnoszę z poprzedniego roku Wieża, Wisielec jakaś rewolucja w myśleniu o swoim życiu, zmiana innym pomysł na siebie 2.Co wydarzy się w kontekście: a. Działania i kreatywności Rydwan tutaj dużo będzie się działo ...masz jasno określony cel, który powinnaś osiągnąc w tym roku b. Uczuć 3 puchary bardzo przyjemnie, ciepła nie powinno zabraknąc, romansowo c. Umysłu 4 buław umysł powinnien być spokojny i zadowolony d. Pracy Świat nie wiem czy czasami nie chodzi o prace przez internet, gdyż wypadło 7 mieczy e. Finansów Giermek mieczy zarządzanie pieniędzmi zgodnie z planem 3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia 9 pucharów jesli jesteś sama to samotność 4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 6 monet, Król monet wypracowłaś sobie kontakty z wpływowym mężczyzną, albo masz kogoś takiego na kogo możesz liczyć 5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku Koło Fortuny, 10 buław, Sprawiedliwość jakieś zdarzenie losowe związane ze sprawami urzędowymi ...hmm jakieś obciązenie 6.Gdzie jestem dziś Mag zdobywasz nowe doświadczenia, ale masz już wszystkie narzędzie by dalej się realziować i rozwijać 7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku As monet, 2 puchary, Król mieczy szansa na spotkanie męzczyzny lub jeśli jesteś w relacji na ożywienie jej 8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę Rycerz mieczy musisz uważać na osobę która sieje zamęt 9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku 4 monety możesz zaoszczedzic pieniądze ...zatrzymać coś dla siebie ..pomnożyc majatek 10.Ogólna prognoza na ten rok 7 pucharów będziesz pod wpływem uczuć 11.Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok Kapłanka jesteś na dobrej drodze i powinnaś zaufać swojej intuicji przepraszam, że dopiero teraz i opisuje troche na kolenia, ale dopadły mnie dodatkowe obowiązki i czasu mam jak na lekarstwo 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Napisano 3 Czerwca 2016 Zakrętko, bardzo, bardzo Ci dziękuję:-* Mam nadzieję, że ktoś jeszcze dorzuci swoje 3 grosze;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Czerwca 2016 Maestro Napisano 6 Czerwca 2016 1.Co wnoszę z poprzedniego roku Wieża, Wisielec konkretne życiowe zmiany, na pewno zaznacza się u Ciebie zmiana w kwestiach zawodowych, karta Wisielca podkreśla jednak, ze na ten moment nie masz jeszcze sielanki i ten stan może potrwać 2.Co wydarzy się w kontekście: a. Działania i kreatywności Rydwan widać rozwój, aczkolwiek może to byc szarpanina, raz będzie szło jak z płatka, a za chwilę coś się zatrzyma b. Uczuć 3 puchary dużo spotkań z koleżankami, imprez, uroczystości rodzinnych c. Umysłu 4 buław spokój, wyciszenie d. Pracy Świat (7 mieczy) zmiany w tej kwestii, możliwe, ze przez internet, jak zakrętka mówi, może coś dodatkowego, jakieś inne zajęcie e. Finansów Giermek mieczy wydawanie pieniędzy na dziecko, lub jakaś złośc z powodu niemożności zaoszczędzenia tylu pieniędzy ile byś potrzebowała 3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia 9 pucharów siedzenie w domu i czekanie na pracę, na zajęcie, w tym roku będzie sie działo 4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 6 monet, Król monet współpraca z konkretnym mężczyzną,m stabilizacja finansowa dzięki niemu 5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku Koło Fortuny, 10 buław, Sprawiedliwość pojawią się sprawy urzędowe, ktore moga byc dla Ciebie nie do przejścia 6.Gdzie jestem dziś Mag masz spore możliwości, jesteś kreatywna, wykorzystaj to 7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku As monet, 2 puchary, Król mieczy spotkanie z mężczyzną, może w sprawie pracy, współpracy, może być podpisanie korzystnej umowy 8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę Rycerz mieczy ktoś może pod Tobą kopać dołki 9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku 4 monety zaoszczędzisz trochę pieniędzy, ale nie będzie to zbyt duża ilość 10.Ogólna prognoza na ten rok 7 pucharów będziesz sie duchowo rozwijac 11.Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok Kapłanka karty doradzają Ci cierpliwości słuchanie głosu swojej duszy Cytuj
Ceres Napisano 8 Czerwca 2016 Napisano 8 Czerwca 2016 1.Co wnoszę z poprzedniego roku Wieża, Wisielec - przerwanie stagnacji, życia w zawieszeniu, podjęcie konkretnych działań w jakiejś dziedzinie życia. 2.Co wydarzy się w kontekście: a. Działania i kreatywności Rydwan - raz do przodu a to znowu utknięcie w miejscu, takie zrywy od czasu do czasu b. Uczuć 3 puchary- spotkanie, zabawa, mile spędzony czas ze znajomymi c. Umysłu 4 buław- spokój, wyciszenie d. Pracy Świat (7 mieczy) - zmiana pracy albo podjęcie dodatkowej e. Finansów Giermek mieczy - Podniesienie kwalifikacji, nauczenie sie czegoś nowego co pozwoli ci zarobić więcej pieniążków 3. Energie i sprawy, które już się kończą, odchodzą z mojego życia - minie niedosyt, niby wszystko masz ale nie jestes usatysfakcjonowana, czegoś ci brakuje do pełni szczęścia 4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku 6 monet, Król monet - relacja z kimś, na kogo zawsze możesz liczyć 5.Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku Koło Fortuny, 10 buław, Sprawiedliwość - jakaś sprawa, która wlecze się za tobą od dłuższego czasu, urzędowa albo zawodowa 6.Gdzie jestem dziś Mag - przedsiębiorcza, kreatywna, masz pomysły na swoja przyszłość i szukasz sposobów jak to zrealizować 7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku As monet, 2 puchary, Król mieczy - związek z perspektywami, odpowiedzialny partner niezbyt wylewny emocjonalnie, skryty 8.Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę Rycerz mieczy - możesz znaleźć się w sytuacji, która okaże sie nieporozumieniem, pomyłką przez jakąś wiadomość albo informację 9.Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku 4 monety - cos zaoszczędzisz 10.Ogólna prognoza na ten rok 7 pucharów - duzo pomysłów ale nie wszystkie do zrealizowania 11.Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok Kapłanka -cierpliwość, spokój, umiejętnośc wygospodarowania czasu tylko dla siebie, na swoje pasje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi