Meganos Napisano 1 Czerwca 2016 Napisano 1 Czerwca 2016 pan sie obrazil i sie nie odzywa. chcialabym wiedziec kiedy bedzie kontakt z jego strony? 8 monet, kolo fortuny, 2 pucharow i dodalam slonce kontakt bedzie mysle ze za jakis miesiac Cytuj
Eilidh Napisano 1 Czerwca 2016 Napisano 1 Czerwca 2016 Na razie musisz uzbroić się w cierpliwość. Kontakt. Na pewno sie odezwie, ale nie będzie to zaplanowane, raczej spontanicznie najdzie go myśl, żeby się skontaktować (koło fortuny) pozdrawiam Cytuj
Ceres Napisano 2 Czerwca 2016 Napisano 2 Czerwca 2016 pan sie obrazil i sie nie odzywa. chcialabym wiedziec kiedy bedzie kontakt z jego strony?8 monet, kolo fortuny, 2 pucharow i dodalam slonce kontakt bedzie mysle ze za jakis miesiac 8 monet wydłuża, przeciąga w czasie a Koło to kontakt z przypadku, losowy tak myślę że do dwóch miesięcy Cytuj
Lena75 Napisano 4 Czerwca 2016 Napisano 4 Czerwca 2016 Ja obstawiam na spontaniczne spotkanie do 2 miesięcy Cytuj
Arcan Napisano 4 Czerwca 2016 Napisano 4 Czerwca 2016 czemu obstawiacie 2 mieczy? bo wypadło 2 kiel? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Czerwca 2016 Maestro Napisano 4 Czerwca 2016 On sie odezwie nagle do 2 tygodni, po czym nastapi spotkanie. Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 moim zdaniem będzie przypadkowe spotkanie do 2 tygodni Cytuj
Meganos Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Napisano 14 Czerwca 2016 mysle ze moge po czesci zweryfikowac- pan nie odezwal sie w przeciagu 2 tygodni, a poniewaz byly rozne interpretacje to zadalam pytanie jeszcze raz ale tylko z jednej karty I wyszla mi krolowa denarow. Co w sumie daje I tak czas blizej nieokreslony... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 nie odezwie się w najbliższym czasie i pewnie nie w tym, w którym należy zweryfikować ten wątek w tym dziale 8 monet - karta wydłuża w czasie koło - nie możesz wpłynąć na jego decyzje 2 pucharów - biorąc pod uwagę poprzednie karty, nici z tego Królowa denarów - telefon, mail itp, raczej mogą wyjść prędzej od Ciebie niż od niego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi