amata Napisano 2 Czerwca 2016 Napisano 2 Czerwca 2016 Rozstałam się niedawno z narzeczonym. Chciałam prosić o pomoc w interpretacji rozkładu, czy do siebie wrócimy? Jak rozumieć takie zestawienie kart? Słońce, 10 Mieczy, 7 Buław, 8 Buław, Kapłanka, 9 Buław, 10 Kielichów Cytuj
Administrator Ismer Napisano 2 Czerwca 2016 Administrator Napisano 2 Czerwca 2016 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html Amata, jeśli chcesz uzyskać pomoc w interpretacji to proszę najpierw przeczytaj ww. regulamin i dostosuj swój post do niego, również czasowo. Cytuj
amata Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Napisano 3 Czerwca 2016 Rozstałam się niedawno z narzeczonym. Chciałam prosić o pomoc w interpretacji rozkładu, czy do siebie wrócimy? Karty były stawiane na okres 6 miesięcy. Bez konkretnego rozkładu, bo dopiero stawiam pierwsze kroki. Słońce, 10 Mieczy, 7 Buław, 8 Buław, Kapłanka, 9 Buław, 10 Kielichów Rozumiem te karty w ten sposób, że narzeczony czuje się zawiedziony, bardzo cierpi i obecnie nie potrafi sobie wyobrazić powrotu. Czuje się zablokowany. 10 kielichów, sugeruje, że może finał będzie jednak szczęśliwy, cokolwiek to by mogło znaczyć. Cytuj
Aislinn Napisano 3 Czerwca 2016 Napisano 3 Czerwca 2016 A dlaczego aż tyle kart wyciągnęłaś? Jeśli będzie powrót, to ten związek będzie ciągnięty na siłę, bo przynajmniej z jednej ze stron uczucie się już wypala (jeśli już się nie wypaliło). A 8 buław z Kapłanką może oznaczać romans/osobę trzecią, która gdzieś się czai. Cytuj
amata Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Napisano 3 Czerwca 2016 Karty ciągnęłam intuicyjnie. Osoba trzecia, to kolega, który koło mnie się kręci od kiedy dowiedział się o rozstaniu. Uczucie jest póki co żywe po obydwu stronach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi