Skocz do zawartości

Czy odpisze na zyczenia urodzinowe?

Gość Gwiazdka7

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gwiazdka7
Napisano (edytowane)

Sytuacja wyglada tak ze Pan X sie nie odzywa mimo proby kontaktu z nim. Czy odpisze na urodzinowe zyczenia ?

Czy odpisze - Gwiazda

Moze tylko myslec ale nie odpisac.

Edytowane przez Gwiazdka7
Napisano

2 pierwszych pytań nie można zinterpretować...

Przeczytaj regulamin.

Czy napisze? Tak, ale nie teraz, dopiero za jakiś czas. Gwiazda często mówi, że trzeba będzie poczekać :)

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Gość Gwiazdka7
Napisano

Napisałam normalne zyczenia ale nie odpisał. No chyba ze w inny dzien sie odezwie.

Napisano

Może ta gwiazda pokazała tylko Twoje nadzieje,że on odpisze. Szkoda,że ciągnęłaś tylko jedną kartę.

Napisano

Gwiazda jako odpowiedz czy odpisze, jest Twoją życzeniówką. Mam wrażenie że, liczyłaś na kontakt z jego strony po złożeniu życzeń, która pchnie Waszą relację do przodu- rozpocznie nowy pozytywny etap między Wami. Jako sama odpowiedź( z jednej karty AW) kontaktu nie widać.

Gość Gwiazdka7
Napisano
Gwiazda jako odpowiedz czy odpisze, jest Twoją życzeniówką. Mam wrażenie że, liczyłaś na kontakt z jego strony po złożeniu życzeń, która pchnie Waszą relację do przodu- rozpocznie nowy pozytywny etap między Wami. Jako sama odpowiedź( z jednej karty AW) kontaktu nie widać.

Dokladnie, w samo sedno.