Gość Gwiazdka7 Napisano 3 Czerwca 2016 Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Sytuacja wyglada tak ze Pan X sie nie odzywa mimo proby kontaktu z nim. Czy odpisze na urodzinowe zyczenia ? Czy odpisze - Gwiazda Moze tylko myslec ale nie odpisac. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Gwiazdka7 Cytuj
Eilidh Napisano 3 Czerwca 2016 Napisano 3 Czerwca 2016 2 pierwszych pytań nie można zinterpretować... Przeczytaj regulamin. Czy napisze? Tak, ale nie teraz, dopiero za jakiś czas. Gwiazda często mówi, że trzeba będzie poczekać 1 Cytuj
Gość Gwiazdka7 Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Napisałam normalne zyczenia ale nie odpisał. No chyba ze w inny dzien sie odezwie. Cytuj
patrycja3791 Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Może ta gwiazda pokazała tylko Twoje nadzieje,że on odpisze. Szkoda,że ciągnęłaś tylko jedną kartę. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Gwiazda jako odpowiedz czy odpisze, jest Twoją życzeniówką. Mam wrażenie że, liczyłaś na kontakt z jego strony po złożeniu życzeń, która pchnie Waszą relację do przodu- rozpocznie nowy pozytywny etap między Wami. Jako sama odpowiedź( z jednej karty AW) kontaktu nie widać. Cytuj
Gość Gwiazdka7 Napisano 22 Czerwca 2016 Napisano 22 Czerwca 2016 Gwiazda jako odpowiedz czy odpisze, jest Twoją życzeniówką. Mam wrażenie że, liczyłaś na kontakt z jego strony po złożeniu życzeń, która pchnie Waszą relację do przodu- rozpocznie nowy pozytywny etap między Wami. Jako sama odpowiedź( z jednej karty AW) kontaktu nie widać. Dokladnie, w samo sedno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi