Skocz do zawartości

kontakt

ciekawa7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan zerwał ze mną wszelkie kontakty więc pytanie standardowe Czy się odezwie ? Wyszły karty : Śmierć Świat Paź Pucharów . Moim okiem to nie bo poszedł w świat i teraz się bawi . Jestem początkująca więc nie wiem czy dobrze to odczytałam . Szukając w necie natrafiłam na połączenie karty Śmierć i Świat : Śmierć i Świat - korzystna zmiana we wszystkich dziedzinach życia; nowe szanse, możliwości i okazje; zmiany otworzą przed człowiekiem świat; poprawa stosunków z obcokrajowcami.Transformująca praca nad negatywnymi kodami i fałszywymi przekonaniami na własny temat; osoba, która przeżyła głęboką transformację i dzięki temu lepiej i mądrzej kieruje życiem. Stąd też moje pytanie i prośba o pomoc w interpretacji. Wiem pierwsza karta mało kontaktowa jest z racji zakończenia jakiegoś etapu, transformacji ale w tym połączeniu już się zgubiłam . Będę wdzięczna za pomoc .

• Lubię to! 1
Napisano

przepraszam już się poprawiam

rozkład kart na 3 pytanie Czy w najbliższym czasie Pan się odezwie około miesiąca używam tarota marsylskiego i nie odwracam kart

Śmierć mówi mi o zakończeniu jakiegoś etapu może koniec ciszy albo definitywny koniec z jego strony, pójście w Świat dosłowne ale tylko dlatego skojarzyło mi się z tą kartą ze względu na pracę zagranicą jego a paź pucharów zinterpretowałam na zabawę , zachowywanie się podlotka z zabawą , takiego skakania z kwiatka na kwiatek . A pytanie dodatkowe o połączenie dwóch pierwszych kart , pogubiłam się przy znalezieniu tego połączenia . Czy interpretować te karty pozytywnie czy negatywnie . Dodam , że karta Śmierć niby na rzut oka wydaje się mówić nie i tylko nie ale w takim połączeniu nie wiem co myśleć . I tu prośba o pomoc :)

Napisano

Poszedł w świat, ale jest otwarty na kontakt. Powinien się odezwać, ale to nie będzie przemyślane działanie, raczej spontaniczne. Przechodzi teraz transformacje wewnętrzną, a także zmianę poglądów na temat waszej relacji.

• Lubię to! 1
Napisano

Śmierć, świat, paź kiel...

Karty dobitnie pokazały,że nie. Jest to koniec Waszej relacji.

Spróbuj jeszcze zadać pytanie '''jak potoczy sie nasza relacja''? troche inna składnia, ale odpowiedź może być szersza

Napisano

Poszłam za radą i postawiłam karty na pytanie : '' jak potoczy się nasza relacja " Papieżyca , As mieczy , 8 Pucharów

papieżyca/ kapłanka dla mnie oznacza cierpliwe czekanie , wycofanie i tajemnicę , myślę , że ta karta będzie opisywać mnie czekam na coś , jakiś ruch z jego strony , as mieczy może mówić o odcięciu się a także o rozmowie oczyszczającej , 8 pucharów i tu odejście , rozstanie , pogubienie , rozterki .

Znalazłam również w necie taki opis 8 pucharów To dostrzeżenie drugiej osoby po jakimś przejściu patowym. Przymus skonkretyzowania marzeń i pragnień. To również wyjaśnienie nieporozumień, nowe perspektywy w miłości, chęć oderwania się od niewygodnych form egzystencji, konieczność zmiany obiektu zainteresowań. W negatywie – trójkąt małżeński, rozstanie. Nie pal mostów za sobą bo może będziesz musiał wrócić. W odniesieniu do życia powszedniego czasem symbolizuje, ponowne spotkanie z kimś, z kim się poróżniliśmy częstokroć nie zachowując się zgodnie z obowiązującymi normami dobrego zachowania, czy też nawet nie przestrzegając norm prawnych.

I tu mnie opis zaskoczył nie wiem co myśleć czy interpretować rozkład jako wycofanie się z relacji definitywne odcięcie w 8 samotność

czy : oczekiwanie wyjaśniającej , oczyszczającej rozmowy , wyjaśnienie sobie nie porozumień i nowe perspektywy miłości . ?

Napisano

w obydwu rozkładach masz zakończenie relacji.

Mi świat zawsze pokazuje odejście, a śmierć jako pierwsza karta to jeszcze podkreśliła.

W drugim rozkładzie masz na końcu 8 pucharów - kartę pozostawienia za sobą przeszłości.