Skocz do zawartości

Letnie ciało!:D

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lato przyszło, trzeba się cieleśnie ogarnąć :D

Kiedy wizualnie schudne?

rycerz mieczy, królowa kijów, umiarkowanie

Królowa kijów pokazuje to,że dbam o siebie, staram sie ruszać, trzymam diete, jestem zaangażowana... tylko umiarkowanie rozciąga w czasie :o rycerz mieczy to mogą być jakieś problemy

Albo we lwie (ogień)...albo strzelec (umiar)... Najlepsza wersja to lew... :)

• Maestro
Napisano

Juz teraz zaczniesz chudnąc, w Bliźnietach, co doda Ci na tyle duzo energii, że może i zaczniesz sie więcej ruszac, Umiarkowanie mówi, ze zachowasz nowa figurę na dłużej.

Napisano

ja bym powiedziała po kartach, że należysz do szczupłych osób, więc jakby ten efekt jest osiągnięty teraz, ale jeżeli chcesz schudnąć, to wydaje mi się, że umiarkowanie to odciągnie w czasie, bo osoby szczupłe po prostu nie chudną super szybko, bo nie mają z czego.

W rycerzu widać, że walczysz ze słabościami/emocjami, być może zajadasz jakieś stresy/niepowodzenia, w królowej kielichów - jesteś aktywna i dbasz o ciało/ ćwiczysz. Starasz się trzymać równowagę.

Napisano

Niestety pofolgowałam ostatnio z alkoholem i zrobiłam sie utyta :D:D Chce z 5 kilo zrzucic

Nie wiem jak niektórzy to robią,że ciągle piją, a są szczupli:/ :D

Napisano

Ja tez nie wiem , dla mnie 1 wieczór z alkoholem to tygodniowy zastój na wadze :/

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

• 4 miesiące temu...
Napisano

Rycerz Mieczy dobry na schudnięcie, Buławna jest aktywna, też się rusza, działa itd. Wydaje mi się, że Umiarkowanie oddala jednak w czasie, obstawiam koniec roku gdzieś. Jak to pytanie jest jeszcze aktualne ;).

Napisano

Kiedy wizualnie schudne?

rycerz mieczy, królowa kijów, umiarkowanie

Myślę, że to już się dzieje. Jesteś w trakcie procesu. :)