Arcan Napisano 4 Czerwca 2016 Napisano 4 Czerwca 2016 Lato przyszło, trzeba się cieleśnie ogarnąć Kiedy wizualnie schudne? rycerz mieczy, królowa kijów, umiarkowanie Królowa kijów pokazuje to,że dbam o siebie, staram sie ruszać, trzymam diete, jestem zaangażowana... tylko umiarkowanie rozciąga w czasie rycerz mieczy to mogą być jakieś problemy Albo we lwie (ogień)...albo strzelec (umiar)... Najlepsza wersja to lew... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Czerwca 2016 Maestro Napisano 4 Czerwca 2016 Juz teraz zaczniesz chudnąc, w Bliźnietach, co doda Ci na tyle duzo energii, że może i zaczniesz sie więcej ruszac, Umiarkowanie mówi, ze zachowasz nowa figurę na dłużej. Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 ja bym powiedziała po kartach, że należysz do szczupłych osób, więc jakby ten efekt jest osiągnięty teraz, ale jeżeli chcesz schudnąć, to wydaje mi się, że umiarkowanie to odciągnie w czasie, bo osoby szczupłe po prostu nie chudną super szybko, bo nie mają z czego. W rycerzu widać, że walczysz ze słabościami/emocjami, być może zajadasz jakieś stresy/niepowodzenia, w królowej kielichów - jesteś aktywna i dbasz o ciało/ ćwiczysz. Starasz się trzymać równowagę. Cytuj
Arcan Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Napisano 5 Czerwca 2016 Niestety pofolgowałam ostatnio z alkoholem i zrobiłam sie utyta :D Chce z 5 kilo zrzucic Nie wiem jak niektórzy to robią,że ciągle piją, a są szczupli:/ Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Czerwca 2016 Napisano 7 Czerwca 2016 Ja tez nie wiem , dla mnie 1 wieczór z alkoholem to tygodniowy zastój na wadze :/ Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Lianna Napisano 15 Października 2016 Napisano 15 Października 2016 Rycerz Mieczy dobry na schudnięcie, Buławna jest aktywna, też się rusza, działa itd. Wydaje mi się, że Umiarkowanie oddala jednak w czasie, obstawiam koniec roku gdzieś. Jak to pytanie jest jeszcze aktualne . Cytuj
Mana Napisano 16 Października 2016 Napisano 16 Października 2016 Kiedy wizualnie schudne? rycerz mieczy, królowa kijów, umiarkowanie Myślę, że to już się dzieje. Jesteś w trakcie procesu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi