Skocz do zawartości

Czy koleżanka jest w ciąży ZWERYFIKOWANY

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zgode na temat.

Kolezanka ma spooore problemy z zajsciem. Generalnie gin jej powiedzial ze bardziej prawdopodbne ze nigdy nie zajdzie. Starali sie o potomstwo z partnerem ale bezowocnie i sobie odpuscili. Miala miec okres teraz ale sie spoznial juz 5 dni i dla 'jaj' zrobila test. Wyszla bladziutka druga kreska.

Czy kolezanka jest w ciazy: 4 buław, krol denarów, krolowa denarow, 3 denary - Wygląda ze jest

Spód: 6 buław, koło - to koło mi sie kojarzy jakby jednak dostala okresu , ew odmieni sie teraz jej zycie/ ingerencja losu , 6 buław jako radosc

Napisano

Nikt nie chce sie wypowiedzieć? No laski wiecie co :D

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

Napisano

Wiesz, mam wrażenie że ww. Pani niestety w ciąży nie jest.

Czy kolezanka jest w ciazy: 4 buław, krol denarów, krolowa denarow, 3 denary

Król i Królowa denarów to personifikacja jej i partnera- IV buław to ich stałość. Mają dom,pracę- wszystkie sprawy poukładane, tylko do szczęścia brakuje potomstwa. III Denarów bym odczytywała jako ich wieloletnie próby. Niby III zbiera plony tego co zostało zasiane, ale niedawno na podobne pytanie mojej bliskiej koleżanki- (czy zajdzie w ciąże po in vitro)-wypadło na nie. Pokazało ich wieloletnie próby i katorżnicze starania- ale bez zmaterializowania się w postaci-zapłodnionego zarodka w macicy.

Spód: 6 buław, koło - to koło

VI buław to faktycznie jej szczęście teraz- ma nadzieje (i mniemam po pozytywnym teście) pewność że chyba się nareszcie udało.Koło odwraca sytuację. Na tle poprzednich kart, niestety jestem na nie.

Napisano

Powinni starać się o dziecko w jakimś nowym miejscu, gdzieś na wakacjach może...gdzie jest wesoło, spontanicznie... I nie spinać się tak na baby;-)

Napisano

Mam juz weryfikację. 2 ginekologow, 3 testy ciążowe i test z krwii potwierdzają ciąże, około 5 tydzień :)

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 1