JagodowaTruskawka Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Mam zgode na temat. Kolezanka ma spooore problemy z zajsciem. Generalnie gin jej powiedzial ze bardziej prawdopodbne ze nigdy nie zajdzie. Starali sie o potomstwo z partnerem ale bezowocnie i sobie odpuscili. Miala miec okres teraz ale sie spoznial juz 5 dni i dla 'jaj' zrobila test. Wyszla bladziutka druga kreska. Czy kolezanka jest w ciazy: 4 buław, krol denarów, krolowa denarow, 3 denary - Wygląda ze jest Spód: 6 buław, koło - to koło mi sie kojarzy jakby jednak dostala okresu , ew odmieni sie teraz jej zycie/ ingerencja losu , 6 buław jako radosc Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Napisano 7 Czerwca 2016 Nikt nie chce sie wypowiedzieć? No laski wiecie co Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 7 Czerwca 2016 Napisano 7 Czerwca 2016 Wiesz, mam wrażenie że ww. Pani niestety w ciąży nie jest. Czy kolezanka jest w ciazy: 4 buław, krol denarów, krolowa denarow, 3 denary Król i Królowa denarów to personifikacja jej i partnera- IV buław to ich stałość. Mają dom,pracę- wszystkie sprawy poukładane, tylko do szczęścia brakuje potomstwa. III Denarów bym odczytywała jako ich wieloletnie próby. Niby III zbiera plony tego co zostało zasiane, ale niedawno na podobne pytanie mojej bliskiej koleżanki- (czy zajdzie w ciąże po in vitro)-wypadło na nie. Pokazało ich wieloletnie próby i katorżnicze starania- ale bez zmaterializowania się w postaci-zapłodnionego zarodka w macicy. Spód: 6 buław, koło - to koło VI buław to faktycznie jej szczęście teraz- ma nadzieje (i mniemam po pozytywnym teście) pewność że chyba się nareszcie udało.Koło odwraca sytuację. Na tle poprzednich kart, niestety jestem na nie. Cytuj
Davisa Napisano 8 Czerwca 2016 Napisano 8 Czerwca 2016 Powinni starać się o dziecko w jakimś nowym miejscu, gdzieś na wakacjach może...gdzie jest wesoło, spontanicznie... I nie spinać się tak na baby;-) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Napisano 9 Czerwca 2016 Mam juz weryfikację. 2 ginekologow, 3 testy ciążowe i test z krwii potwierdzają ciąże, około 5 tydzień Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi