silver Napisano 6 Czerwca 2016 Napisano 6 Czerwca 2016 Witajcie. U mnie bez zmian bardzo dużo pracy i stagnacja w temacie dzieci. Genetyka wyszła prawidłowa, więc dalej nie wiemy dlaczego nie ma plemników Wygląda na to, że po prostu ich nie będzie i tyle. Plany na lipiec, które znam: moja siorka rodzi chłopczyka Chciałabym do niej pojechać. Lipiec AURA: 7 Monet, Cesarzowa, 10 Pucharów Czekanie na plony, Cesarzowa to zawsze ja, wygląda na to, że moje myśli będą krążyły wokół domu i rodziny Dom: 8 Mieczy, Księżyc ( wypadł), Głupiec i Wisielec, Czegoś nie będę dostrzegać, jakieś niejasności, pokazał się chyba poród? siory i dziecko. Praca Paź Pucharów, Siła, Rycerz Pucharów Jakby zmagania, łzy i emocje Finanse: Głupiec, Cesarz, Paź Mieczy Przez przypadek może pojawić się większa gotówka. Uczucia: Sąd ostateczny, Sprawiedliwość, Paź Pucharów Coś się zmieni w uczuciach, będziemy rozmawiali służbowo, Paź Pucharów pokazuje mi moje łzy. Zdrowie: 6 Pucharów, Paź Pucharów, 4 Puchary Może pojawić się coś z przeszłości, hormony, płyny, nie wszystko będzie takie jak się wydaje, Niespodzianka: 2 Puchary, 4 Puchary, Głupiec Wejście na nową drogę. Ostrzeżenie: 5 Buław, As Monet, 9 Buław Uwaga na kłótnie, ktoś stanie w mojej obronie, Podsumowanie miesiąca: 10 Buław, Król Buław, 10 Monet Na początku miesiąca będzie ciężko, potem szykuje się spełnienie. Dziękuję z góry za wszystkie podpowiedzi. Cytuj
Ceres Napisano 8 Czerwca 2016 Napisano 8 Czerwca 2016 Lipiec AURA: 7 Monet, Cesarzowa, 10 Pucharów Jak wspomniałaś twoja siostra rodzi jak dla mnie karty ewidentnie pokazują twoje wyczekiwanie na to. Dom: 8 Mieczy, Księżyc ( wypadł), Głupiec i Wisielec, Niedostrzeganie czegoś co jest pod ręką , zapomnienie, coś wyleci ci z głowy albo zaniedbanie jakiejś sprawy związanej z domem Praca Paź Pucharów, Siła, Rycerz Pucharów Poczucie nie wiem, stłamszenia, niedocenienia, podejdziesz do tego emocjonalnie ale będziesz z tym walczyć , nie na siłę ale spokojnie. Finanse: Głupiec, Cesarz, Paź Mieczy Głupiec + Cesarz - nowa praca z pazikiem to może być jakieś info o pracy Uczucia: Sąd ostateczny, Sprawiedliwość, Paź Pucharów Rozmowa taka poważna, przejrzenie na oczy, wyjaśnienie sytuacji emocjonalnej, może być płacz. Zdrowie: 6 Pucharów, Paź Pucharów, 4 Puchary Nie znam się za bardzo na zdrowi ale pogrzebałam w necie. Wszystkie te karty mówią o przeoczeniu czegoś, choroba dziedziczna albo z dzieciństwa, zła diagnoza i potrzeba ponownej konsultacji. Niespodzianka: 2 Puchary, 4 Puchary, Głupiec dziecko - chłopiec, rutyna emocjonalna i jakis impuls przerywający ją Ostrzeżenie: 5 Buław, As Monet, 9 Buław Żeby sprawy materialne nie przysłoniły ci innych równie ważnych rzeczy. Nie dąż do czegoś za wszelka cenę, czasami lepiej odpuścić albo przeczekać. Podsumowanie miesiąca: Sprawy rodzinne/domowe mogą cię przytłaczać ale dasz sobie radę. Cytuj
silver Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Napisano 8 Czerwca 2016 Czekam na dzieciątko swojej siory, myślałam nawet żeby pojechać jej pomóc, ale nie chcę się narzucać, więc zaproponowałam a siora ma podjąć decyzję. Mam takie przeczucie, że dziecko urodzi się 18 lipca w 2 rocznicę śmierci dziadka. No zobaczymy. Dziękuję z podpowiedź Ceres Cytuj
szarotka1 Napisano 8 Czerwca 2016 Napisano 8 Czerwca 2016 Lipiec AURA: 7 Monet, Cesarzowa, 10 Pucharów Odpoczynek, relaks w zaciszu domowym. Oczekiwanie na coś co ma związek z kobietą z twojej rodziny. Dom: 8 Mieczy, Księżyc ( wypadł), Głupiec i Wisielec, Blokada. Zawieszenie. Może też chodzić o oczekiwanie na przyjście na świat dziecka a termin porodu ulegnie przesunięciu. Praca Paź Pucharów, Siła, Rycerz Pucharów Pojawią się silne emocje. Ktoś może zachować się w sposób mało odpowiedzialny. Finanse: Głupiec, Cesarz, Paź Mieczy Możesz pokłócić się z partnerem o pieniądze. Uczucia: Sąd ostateczny, Sprawiedliwość, Paź Pucharów Będziecie robić sobie rozrachunek. Może to dotyczyć kwestii potomstwa lub jeśli nie jesteście jeszcze małżeństwem to formalizacji waszego związku. Zdrowie: 6 Pucharów, Paź Pucharów, 4 Puchary Odnowią się dolegliwości z przeszłości. Jakieś zatrucie pokarmowe, wymioty. Niespodzianka: 2 Puchary, 4 Puchary, Głupiec Pojawi się nowa znajomość. Zniknie nuda w związku. Ostrzeżenie: 5 Buław, As Monet, 9 Buław Lepiej nie wchodzić w otwarte konflikty a raczej zachować postawę defensywną. Podsumowanie miesiąca: 10 Buław, Król Buław, 10 Monet Ogólnie czeka cię przeciążenie, nadmiar obowiązków ale poradzisz sobie. Pozdrawiam 1 Cytuj
silver Napisano 9 Lipca 2016 Autor Napisano 9 Lipca 2016 No co do pracy to już zaczęło się sprawdzać . Pokłóciłam się z koleżanką z pracy. Szwagierka urodziła 02.07 chłopczyka, zdrowy, silny 4,5 kg. Czekamy teraz na moją siostrę. Ach jak by się chciało napisać, że czekam na swoje dziecko Cytuj
silver Napisano 17 Lipca 2016 Autor Napisano 17 Lipca 2016 Jak już napisałam w interpretacji sierpnia moja siorka urodziła 15 lipca o godz.00:40 Zdrowego chłopczyka o imieniu Theo. Ciocia kocha wszystkie dzieciaki Zosia, Jacob, Theo Cytuj
silver Napisano 12 Września 2016 Autor Napisano 12 Września 2016 Kilka rzeczy się sprawdziło, choć nie było wyjaśniającej rozmowy z mężem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi