Skocz do zawartości

Czy będę miala powodzenie

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie mam nikogo

Czy bede miala powodzenie u plci przeciwnej w :

Czerwcu: 10 pucharów, Pustelnik, 8 mieczy - Będę siedziala w domu, nikogo nie bedzie i nie bede tez szczegolnie zainteresowana

Na lipiec leci mi 6 pucharow

Lipiec: 10 pucharow, rycerz denarow, slonce - tu bedzie poprawa, w polowie lipca, mozliwe ze pojawi sie ktos z przeszlosci , na spodzie mam dodatkowo Zmartwychwasnie plus rydwan

Napisano

O ile rozumiem tarot, to jedyne przedstawia Ci los jaki możesz przyjąć, a tutaj możesz Ty mieć na to większy wpływ. Bieganie, sport, wysiłek fizyczny, zadbanie o siebie i relaks. Uwierz, szybciej tym zdobędziesz powodzenie niż oczekując aż karty powiedzą Ci jak i kiedy.

Sam bardzo rzadko używam kart do sprawdzania co i kiedy mi spotka, częściej co Ja musze zrobić by uzyskać swój cel (czasem karty pokazują, że nie warto). Uważam równiez, by nie uzależnić się od tarota i wróżb, bo to może zakończyć się wielkim zawodem, że nic nie dzieje sie samo. Staram się też byc uważnym, by nie uzależniac swojego życia jedynie od wyniku kart. To oczywiście wyłącznie moje doświadczenia. chociaż myślę, że moga komus pomóc ;)

Optymistycznie do życia.

Napisano
O ile rozumiem tarot, to jedyne przedstawia Ci los jaki możesz przyjąć, a tutaj możesz Ty mieć na to większy wpływ. Bieganie, sport, wysiłek fizyczny, zadbanie o siebie i relaks. Uwierz, szybciej tym zdobędziesz powodzenie niż oczekując aż karty powiedzą Ci jak i kiedy.

Dziekuję za wspaniała rade od której się wlasnie porzygałam. Tak się sklada ze własnie skończyłam długi i cięzki okres mocnej i zawzietej pracy nad soba, schudlam 20 kg, wyrzezbilam cialo i wiele pracy nad soba spedzilam. Bieganie i sport? Codziennie rower 60 min , 5km spaceru do tesco na drugim koncu miasta i obowiazki domowe, do tego lekkostrawna dieta bogata w duzo warzyw i mikrolementow. Więc za przeproszeniem, pieprz sie ze swoimi zlotymi radami jesli chciales mi powiedziec 'zadbaj o wyglad' bo to juz zrobilam.

Napisano

Chill out Truskawko, szkoda zdrowia na nerwy :)

a co do kart,

zy bede miala powodzenie u plci przeciwnej w :

Czerwcu: 10 pucharów, Pustelnik, 8 mieczy

Bieda Pani bieda, w czerwcu raczej zaszyjesz się w domu. Jeśli będą jakieś spotkania to w znanym Ci gronie, z rodziną znajomymi.Nikt nowy na horyzoncie. Złe miejsce, zły czas.

Lipiec: 10 pucharow, rycerz denarow, slonce

Zdecydowanie lepiej. Jakiś Pan z przeszłości powróci, wyjdzie z inicjatywą. Z podsumy Sąd i Rydwan- sądzę że spotkacie się w drodze (pociąg, autobus, droga)

A za motywację i siłę woli która pozwoliła Ci zgubić 20kg i polubić codzienną aktywność fizyczną-Szacunek! :) Mało kto dałby radę:)

Napisano

Czy bede miala powodzenie u plci przeciwnej w :

Czerwcu: 10 pucharów, Pustelnik, 8 mieczy - Nawet nie będziesz o to specjalnie zabiegała w czerwcu, odizolujesz sie od otoczenia, raczej skupisz się na rodzinie albo znajomych.

Lipiec: 10 pucharow, rycerz denarow, slonce - o a tu widac zryw, jakaś znajomośc z przeszłości cie pobudzi do działania, może pojawić się facet ale nie wiem czy na długo, Słońce nigdy mi nie pokazywało czegoś trwałego aczkolwiek podbuduje to twoje ego :)

Napisano

Czerwcu: 10 pucharów, Pustelnik, 8 mieczy - w czerwcu jesteś zblokowana, czujesz się samotna totalnie i nie widać tutaj nic na horyzoncie:-(

Lipiec: 10 pucharow, rycerz denarow, slonce - w lipcu już coś będzie się dziać:-) widać, że ktoś z przeszłości się pojawi, ja sobie pomyślałam, czy to nie będzie ktoś z pracy, albo z kim kiedyś pracowałaś, w sądzie i rydwanie widziałabym, że w lipcu uwierzysz w swój sexapil i będziesz bardzo aktywna we flirtach:-)

POwodzenia!

I brawo za schudnięcie!!!!

Mega!

Wymiatasz!

• 3 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja czerwca : Bylo kilku panow chcacych sie umowic, ale nie mialam nastroju na amory i im odmawialam.

Gość Jaglanka
Napisano

W lipcu może się ktoś ciekawy pojawić albo objawić ktoś, kogo już znasz. ta znajomość może się trochę powoli rozwijać bo rycerz denarów często przeciąga w czasie, może to być ktoś kto najpierw będzie kolegą a dopiero potem kimś ważnym.