Sanya Napisano 8 Czerwca 2016 Napisano 8 Czerwca 2016 Witajcie Za parę miesięcy zaczynam pracę w nowej firmie. Specyfika mojego zawodu polega na współpracy w grupie i wielu wyjazdach służbowych. Zapytałam kart jak mi się będzie pracować z nowymi ludźmi. Pytam o to, ponieważ niestety nie mogę być obecna na najbliższej integracji, przez co obawiam się, że może to negatywnie rzutować na mój początek w nowym składzie Teraźniejszość: Sprawiedliwość Przeszłość: Wisielec Źródło problemu: 10 mieczy Rada: Rydwan Co nieuniknione: As monet Wynik: Umiarkowanie Sprawiedliwość oznacza, że traktuję tych ludzi formalnie, widzę w nich współpracowników, a nie ludzi z którymi mogę się zaprzyjaźnić. W przeszłości także nie byłam do końca usatysfakcjonowana, tak jakbym pozostawała w izolacji, byłam zdystansowana. Źródło problemu: tak jakbym na samym wstępie skreślała nasze relacje, to także lęk.. Karty radzą żeby być bardziej pewną siebie, przebojową. As monet wskazuje na nowy etap, w końcu to karta brama, wszystko okaże się jak zaczniemy wspólnie pracę Wynik to umiarkowanie, mam wrażenie, że nie ma się czym martwić, nasze relacje ułożą sie Cytuj
szarotka1 Napisano 8 Czerwca 2016 Napisano 8 Czerwca 2016 Teraźniejszość: Sprawiedliwość Nie jesteś raczej nastawiona na zawieranie przyjaźni w pracy i podchodzisz do tego typu relacji w sposób formalny. Przeszłość: Wisielec Tu zaznacza się twoje odosobnienie. Moim zdaniem nie do końca integrowałaś się z grupą. Nie robiłaś nic żeby zacieśnić kontakty koleżeńskie ze współpracownikami. Źródło problemu: 10 mieczy Problemem jest to, że się odcinasz. Nie dajesz sobie ani innym szansy na poznanie, nawiązanie relacji. Odpuszczasz sobie. Rada: Rydwan Powinnaś pozwolić sobie na spontaniczność, wykazać się inicjatywą i uwierzyć w siebie. Co nieuniknione: As monet Dostaniesz szansę od losu. Wynik: Umiarkowanie Relacje ułożą się poprawnie. Możesz liczyć na harmonie w kontaktach ze współpracownikami i dobrą atmosferę w miejscu pracy. powodzenia 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Czerwca 2016 Napisano 10 Czerwca 2016 Teraźniejszość: Sprawiedliwość - jesteś zdystansowana, nie chcesz z nikim zawierać przyjaźni, przychodzisz tam do pracy Przeszłość: Wisielec - widać, że chyba w przeszłości miałaś kłopoty w relacjach w pracy, byłaś dosłownie zawieszona, nie integrowałaś się z nikim Źródło problemu: 10 mieczy - nawet nie próbujesz nawiązać relacji, jesteś z góry na "nie", może kiedyś w pracy, ktoś mocno Cię zranił? Rada: Rydwan - Rydwan radzi, abyś się otworzyła, była bardziej naturalna, spontaniczna Co nieuniknione: As monet - będziesz miała wiele okazji, aby nawiązać kontakt z ludźmi Wynik: Umiarkowanie - relacje będą jak najbardziej pozytywne:-) Powodzenia! 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Czerwca 2016 Napisano 11 Czerwca 2016 Teraźniejszość: Sprawiedliwość podejmujesz decyzję, jak postąpić/postępować w stosunku do tych ludzi, chciałabyś być sprawiedliwa w ich traktowaniu sprawiedliwość do chłodna karta, więc podchodzisz do tego z dystansem, myślisz trzeźwo, nie angażujesz się uczuciowo i emocjonalnie Przeszłość: Wisielec wcześniej chyba nie miałaś z nimi (z tymi konkretnymi ludźmi) kontaktu Źródło problemu: 10 mieczy za dużo kalkulujesz może przechodzą Ci przez głowę pesymistyczne wizje nie znasz tych osób sama siebie dobijasz rozmyśleniami? Rada: Rydwan odjechać od 10 mieczy jak najdalej Co ma być, to będzie, a więc nie przejmować się na zapas tylko iść za ciosem Co nieuniknione: As monet szansa na poznanie nowych ludzi może podwyżka as denarów kiedyś komuś (mnie czy innej osóbce) pokazał koło od samochodu, a więc jazdy dowartościowanie się większy zarobek Wynik: Umiarkowanie raczej nie będzie ani chłodno, ani gorąco tak sobie... przez pewien czas powinnaś być spokojna umiarkowanie to też zrównoważone działania, ale też nie takie bezwzględne jak przy karcie Sprawiedliwość odpuścisz trochę Cytuj
Sanya Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Napisano 16 Czerwca 2016 Dziękuje dziewczyny, troszkę mnie uspokoiłyście . Martwić się bardzo nie mam co, bo jedna osoba, która mi się nie spodobała została oddelegowana do innego miasta Teraz najważniejsze żeby złapać wspólny język i jakoś pójdzie A co do przeszłości, to tak nie integrowałam się z ludźmi, bo trafiałam na starsze towarzystwo, tylko z jednej pracy mam fajne koleżanki, bo to było callcenter i wszyscy byliśmy w jednym wieku As monet mógł pokazać fakt, że ta praca jest bardzo dobrze płatna Dziękuję Wam raz jeszcze Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 19 Czerwca 2016 Napisano 19 Czerwca 2016 Wynik umiarkowanie - będzie dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi