Gość No-emi Napisano 8 Czerwca 2016 Napisano 8 Czerwca 2016 Od kilku dni czekam na przelew, który teoretycznie już wyszedł, ale pieniędzy nadal nie widać. Czy dzisiaj będę je miała już na koncie? Słońce + 6 mieczy + 2 monet Słońce + 6 mieczy widzę jako fakt, że ten przelew już wyszedł i na pewno dojdzie, ale 2 monet jakoś nigdy nie wróżyły nic dobrego w kwestii finansowej, więc może jednak muszę poczekać jeszcze? Może oznaczać, że dojdą dziś, ale zaksięgowane zostaną dopiero jutro? Cytuj
silver Napisano 8 Czerwca 2016 Napisano 8 Czerwca 2016 Ja tą dwójkę bym zinterpretowała jako problemy z przesłaniem takie żonglowanie. Cytuj
szarotka1 Napisano 8 Czerwca 2016 Napisano 8 Czerwca 2016 Według mnie pieniądze faktycznie już zostały przelane i ta 2 monet to dla mnie obraz jakby trwała operacja przechodzenia z czyjegoś konta na twoje. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 8 Czerwca 2016 Napisano 8 Czerwca 2016 Dziś nie, obstawiam jutro przy II sesji(12-13) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi