JagodowaTruskawka Napisano 9 Czerwca 2016 Napisano 9 Czerwca 2016 Jadę jutro na wybielanie zębów. Boje sie ze mimo wizyty u stomatologa u mnie w mieście który mi czyścil je i uzupelnial ubytki tydzień temu , odesla mnie bo wyjdą jakieś dodatkowe zabiegi aby wybielic. Czy jutro wykonają mi planowany zabieg Rydwan 6 denarow 5 bulaw rycerz pucharow : wyglada ze zabieg sie odbędzie , rydwan to mój przyjazd tam (30 km) , 6 denarow jako ich pomoc . 5 bulaw czytam tu jako wieloatapowosc bo trwa to 1,5 godziny Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj
Sydoniusz Napisano 10 Czerwca 2016 Napisano 10 Czerwca 2016 A jak będzie burza z gradem lub inne zjawisko pogodowe, które nie pozwoli Tobie wyjść z domu, lub inne zdarzenie losowe, to co ? Nie będzie zabiegu Pozdrawiam, Sydoniusz Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 10 Czerwca 2016 Autor Napisano 10 Czerwca 2016 łojjj ale pytanie jest ogolne, czy mi go wykonaja Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Czerwca 2016 Napisano 10 Czerwca 2016 moim zdaniem tak:-) w królu pucharów widziałabym Twoje zadowolenie. Cytuj
Czarownica Napisano 11 Czerwca 2016 Napisano 11 Czerwca 2016 I jak, wykonali? Także obstawiałabym na tak, ten Rycek zawsze kojarzy mi się z takim uśmiechniętym czarusiem ) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Napisano 11 Czerwca 2016 Weryfikacja ! Rydwan 6 denarow 5 bulaw rycerz pucharow : Zadzwonila do mnie pani z recepcji i powiedziala ze moja wizyta zajmie wiecej czasu i czy moge byc na 11.30 (bylam umowiona na 12.30, ona zadzwonila o 11 a na miejsce mialam co najmniej godzine drogi jeszcze) I wizyta zostala przelozona na poniedzialek. Juz drugi raz 5 bulaw pokazuje mi sytuacje gdy niby moge cos zrobic ale wymaga to duzej mobilizacji i poswiecenia czegos Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Czerwca 2016 Napisano 11 Czerwca 2016 Wiem, już po weryfikacji, ale zastanawiam się nadal nad kartami: Rydwan 6 denarów 5 buław rycerz pucharów rydwan - przeważnie pokazuje rozejście się dróg, coś nagłego rycerz pucharów - posłaniec z wiadomością, która nie będzie taka zła 6 denarów - dali Ci zniżkę? Czasami ta karta pokazywała mi kontakt 5 buław - zdenerwowałaś się? rydwan + rycerz pucharów + 6 denarów - zmiana planów przez wiadomość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi