Skocz do zawartości

Czy jutro zrobią mi zabieg , zęby

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jadę jutro na wybielanie zębów. Boje sie ze mimo wizyty u stomatologa u mnie w mieście który mi czyścil je i uzupelnial ubytki tydzień temu , odesla mnie bo wyjdą jakieś dodatkowe zabiegi aby wybielic.

Czy jutro wykonają mi planowany zabieg

Rydwan 6 denarow 5 bulaw rycerz pucharow : wyglada ze zabieg sie odbędzie , rydwan to mój przyjazd tam (30 km) , 6 denarow jako ich pomoc . 5 bulaw czytam tu jako wieloatapowosc bo trwa to 1,5 godziny

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

Napisano

A jak będzie burza z gradem lub inne zjawisko pogodowe, które nie pozwoli Tobie wyjść z domu, lub inne zdarzenie losowe, to co :icon_smile: ? Nie będzie zabiegu :figielek:

Pozdrawiam,

Sydoniusz

Napisano

łojjj ale pytanie jest ogolne, czy mi go wykonaja :P

Napisano

moim zdaniem tak:-)

w królu pucharów widziałabym Twoje zadowolenie.

Napisano

I jak, wykonali? Także obstawiałabym na tak, ten Rycek zawsze kojarzy mi się z takim uśmiechniętym czarusiem ;))

Napisano

Weryfikacja !

Rydwan 6 denarow 5 bulaw rycerz pucharow :

Zadzwonila do mnie pani z recepcji i powiedziala ze moja wizyta zajmie wiecej czasu i czy moge byc na 11.30 (bylam umowiona na 12.30, ona zadzwonila o 11 a na miejsce mialam co najmniej godzine drogi jeszcze) I wizyta zostala przelozona na poniedzialek. Juz drugi raz 5 bulaw pokazuje mi sytuacje gdy niby moge cos zrobic ale wymaga to duzej mobilizacji i poswiecenia czegos

Gość Euterpe
Napisano

Wiem, już po weryfikacji, ale zastanawiam się nadal nad kartami: Rydwan 6 denarów 5 buław rycerz pucharów

rydwan - przeważnie pokazuje rozejście się dróg, coś nagłego

rycerz pucharów - posłaniec z wiadomością, która nie będzie taka zła

6 denarów - dali Ci zniżkę? Czasami ta karta pokazywała mi kontakt

5 buław - zdenerwowałaś się?

rydwan + rycerz pucharów + 6 denarów - zmiana planów przez wiadomość