ciekawa7 Napisano 10 Czerwca 2016 Napisano 10 Czerwca 2016 Rozkład znaleziony na tym forum ''Wizerunek partnera marzeń'' . Tylko AM. Tarot Marsylski nie odwracam kart. 1 Moje wyobrażenie o partnerze. - 4 Mieczy - Osoba zrównoważona , wyciszona , osamotniona . Stały w uczuciach , odpowiedzialny. 2 W jakich okolicznościach spotkam partnera swoich marzeń? - 6 Pucharów - Ja interpretuję tę kartę jako powrót kogoś z przeszłości. Ale też jakaś rodzinna impreza. 3 Co pomoże mi w nawiązaniu z nim kontaktu ? - 6 Denarów - chęć pomocy komuś , bezinteresowność bądź pomoc od tej osoby . 4 Dlaczego partner się mną zainteresuje? - As Buław - Ja widzę tu impuls , szansę jaką trzeba wykorzystać , pociąg sek...lny a może chęć zdobycia . 5 Jak powinnam się zachować w tej sytuacji? - 7 Pucharów - jako, że to karta marzycielska więc albo się zakocham albo będę snuć nie realne plany z wymarzonym . 6 Czy mogę liczyć z nim na stały związek ? - Król Denarów - tak , 7 Co czeka mnie w tym związku ? - Król Buław - ideał? ciągły ruch , jakieś nowe bodźce , brak nudy ? 8 Czy będzie to związek harmonijny i stały? - 8 Monet - Tworzenie solidnych podstaw , ciągłe zaangażowanie , praca nad związkiem . Myślę, że tak ale dużo pracy będę musiała włożyć . Bardzo chętnie przyjmę każdą krytykę jak i pomoc co do interpretacji rozkładu ,może jakieś inne spojrzenie na rozkład pomoże mi w interpretacji kart Cytuj
Administrator Ismer Napisano 10 Czerwca 2016 Administrator Napisano 10 Czerwca 2016 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html ciekawa7 dostosuj pytania do wymogów regulaminu. pkt. 4,6,7,8 są częściowo bądź mogą być całkowicie nieweryfikowalne w wymaganym czasie. Cytuj
ciekawa7 Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Napisano 11 Czerwca 2016 Rozkład stawiany na 6 m-cy , w pkt. 4,6,7,8, nie chciałam zmieniać formy pytań ze względu na to , że raczkuję z kartami a rozkład znalazłam na tym forum Cytuj
ciekawa7 Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Napisano 11 Czerwca 2016 4 Dlaczego partner się mną zainteresuje? / Czym zainteresuję przyszłego partnera ? AS Buław - będę impulsem , chęcią zdobycia może pociągiem sek...alnym 6 Czy mogę liczyć z nim na stały związek ? / Czy stworzę z nim stały związek ? -Król Denarów - tak 7 Co czeka mnie w tym związku ? / Na co mogę liczyć w tym związku ? - Król Buław - brak nudy , ciągły ruch do przodu , ogień uczuć . 8 Czy będzie to związek harmonijny i stały? / Czy związek ten będzie harmonijny i stały ? - 8 Denarów - Będzie trzeba będzie dużo pracy w niego włożyć. Ismer mam nadzieję , że teraz za bardzo nie namieszałam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi