Skocz do zawartości

Wyniki meczów polskiej reprezentacji ..:P

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam kart jakie będa wyniki meczów reprezentacji Polski z poszczególnymi państwami z grupy.

Ciągłam po dwie karty...pierwsza odp Polsce druga rywalowi :)

1 POLSKA- IRLANDIA PÓŁ.

Kapłanka - 5 Buław

Bedzie zdrowa rywalizacja..obstawiam 2 - 2 Remis

2. POLSKA- NIEMCY

5 Monet - Mag

No ulalla...u nas brak bramki... 0 - 1 dla Niemców

3. POLSKA - UKRAINA

5 Monet - III

UPs...czyżby 0 - 3 ?

Wyglada na to ze z grupy nie wyjdziemy...:/

• Maestro
Napisano

1 POLSKA- IRLANDIA PÓŁ.

Kapłanka - 5 Buław Polska wygra, obstawiam 2: 1, lub 2:0 dla Polski

2. POLSKA- NIEMCY

5 Monet - Mag przegrana Polski, nawet 1 : 5

3. POLSKA - UKRAINA

5 Monet - III (Cesarzowa?????) dla Ukrainy 3 : 1

• Lubię to! 1
Napisano

1 POLSKA- IRLANDIA PÓŁ.

Kapłanka - 5 Buław

II- V

Patrząc po kartach, to Polska będzie się bronić, a Irlandia bardzo intensywnie atakować, słowem będą górować na boisku.

2. POLSKA- NIEMCY

5 Monet - Mag

U nas bieda, nie strzelimy żadnej bramki. Ale na szczęście Niemcy tylko jedną:)

3. POLSKA - UKRAINA

5 Monet - III?

III czyli cesarzówna? Jeśli tak, to my niestety nie strzelimy żadnej bramki, a przeciwnicy aż III

Napisano

POLSKA- IRLANDIA PÓŁ.

Kapłanka - 5 Buław

Tu będzie nieźle, najpierw Polacy zdobędą bramkę, a później już do końca spotkania Irlandczycy nie będą odpuszczać... Ostateczny wynik stawiam 2:1

2. POLSKA- NIEMCY

5 Monet - Mag

Niemcy dadzą popis, Polacy bardzo słabo przy nich wypadną, ja obstawiam 0:3

3. POLSKA - UKRAINA

5 Monet - III

Kiepski mecz, nudny i cienki, ale ostatecznie to Ukraina zdobędzie bramkę 0:1

W przeciwieństwie do poprzedniczek, uważam, że leniwa Cesarzowa to mniej bramek niż Mag, pomimo ich przypisanych numerów w AW

• Lubię to! 1
Napisano

Z Irlandią się nie popiszą, nie wycisną ostatnich soków. Może być remis. Z Niemcami kompleks, z Ukrainą kompleks.. Niemcy wygrają, a z Ukrainą możliwy remis albo rywale leniwie a może fuksem wygrają z naszymi...Obstawiam: 1. remis, 2. przegrana, 3. remis/przegrana....

Napisano (edytowane)

wg kart / wg przeczucia

3:1 / 2:1

0:3 / 1:3

0:0 / 1:0

nie ma co płakać, jeśli z cesarzową przegramy to i tak mamy szansę wyjścia z 3 miejsca :)

Edytowane przez Anar
Napisano

z Irlandią 2-1- wygramy

z Niemcami porażka z kretesem. 0- 3

z Ukrainą 0 do 0 bo Cesarzowa jest nie ruchliwa ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Ciekawa jestem jak te karty miały się do zaistniałego remisu? Jak uważacie? Ja nie oglądałam meczu, bo to nie moja bajka, ale słyszałam, że to jednak Polacy mieli dwie idealne podbramkowe sytuacje, a Niemcy tylko jedną dobrą. A może te 5 denarów oznacza niedosyt, a Mag po niemieckiej stronie, że jednak został zachowany jakiś fason? Ewentualnie Mag może pokazywać, że i tak największą popularnością cieszy się niemiecki trener... :lol:

Napisano

Ja się tam ciesze ze sie nie sprawdzilo:D lepszy remis niz 1:0 dla niemcow, ale faktycznie karty daly zastanawiajaca odp. Jesli maga potraktowac jako kogos kto wkracza, ma mozliwosci ale jeszcze nic nie osiagnal, to faktycznie brak goli po 2 stronach

Napisano (edytowane)

no ale sprawdziła sie część...Polska bez bramki :P

Poza tym...Mag to manipulant i czaruś... :P i jest to ktoś swiadomy swojej mocy :)

Edytowane przez Lena75
  • Maestro
Napisano
coś wam nie poszły te przepowiedznie :)

Interpretacje dobre, karty coś nie takie...;)

Napisano

może ten co je wyciągał to miał zbyt duże przekonania co do wyniku/reprezentacji i stąd takie karty tarot wywalił na stół? :)