patrycja3791 Napisano 11 Czerwca 2016 Napisano 11 Czerwca 2016 Hej,ostatnio zadałam pytanie czy zajdę w ciążę do 08.2016 i stawiałam na tak. Dzisiaj postawiłam pytanie czy jestem w ciąży? Wypadło : 7 MONET, 2 BUŁAW, 3 MONET Totalnie nie wiem, bo niby nie wypadł mi żaden AW, ale czytałam,że 7 monet może mowic o ciąży..Ale nie chce się nastawiac. No i nawet jakbym powiedziała,że z tych 7 monet jestem to 2buław i 3monet w ogóle mi nie są ciążowe, więc chyba nie jestem... Cytuj
Administrator Ismer Napisano 11 Czerwca 2016 Administrator Napisano 11 Czerwca 2016 Patrycja, Twój pierwszy wątek został przeniesiony na ogólny ponieważ nie kwalifikuje się na interpretacje. Zgodnie z zasadami powinnaś go zinterpretować jako pierwsza, tymczasem jesteś niezdecydowana - a to nie jest interpretacja tylko pytania i wątpliwości. Jeśli chcesz go tu pozostawić to go popraw, czyli zamieść własną interpretację. Cytuj
patrycja3791 Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Napisano 11 Czerwca 2016 Ok,przepraszam... więc moja interpretacja to odpowiedź, że karty mówią : nie, nie jestem w ciąży. Cytuj
Ekspert Eufemia Napisano 11 Czerwca 2016 Ekspert Napisano 11 Czerwca 2016 chyba nie jesteś, to są karty na później i myśle że pokazują możliwość zajścia w przyszłości którą sobie wyznaczyłaś ale na teraz już, w tej chwili to nie. Cytuj
Eilidh Napisano 12 Czerwca 2016 Napisano 12 Czerwca 2016 Ja też myślę, że nie jesteś. 7 monet mówi że jeszcze musisz poczekać. Cytuj
lumena Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Też uważam,że nie jesteś. 7 monet mówi,o opóźnieniach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi