Beatus Napisano 12 Czerwca 2016 Napisano 12 Czerwca 2016 Witajcie, postawiłam rozkład z 3 kart na pytanie jak powyżej as mieczy, świat, słońce Wydaje mi się, że nie, bo zaczyna jakąś nową znajomość. A Wy jak myślicie? Dziś mija "dead line" Dzięki i pozdrawiam Cytuj
silver Napisano 12 Czerwca 2016 Napisano 12 Czerwca 2016 Po rozmowie znajomość pójdzie w świat i zaświeci słoneczko. Moim zdaniem puść go wolno. Cytuj
Nattquise Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Uważam, że po rozważeniu wszystkich za i przeciw, wybierze jednak wolność i będzie z tego zadowolony. Być może zaproponuje Ci przyjaźń. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 brakuje opisu sytuacji dasz radę zweryfikować? Jeżeli tak, to: kiedy będzie weryfikacja? Cytuj
Beatus Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Napisano 15 Czerwca 2016 Weryfikacja: Wielka kłótnia, rozejście się w gniewie. Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 19 Czerwca 2016 Napisano 19 Czerwca 2016 Słońce przy złych kartach to czasem też karta "kto kogo", starcie dwóch ego. Cytuj
Davisa Napisano 20 Czerwca 2016 Napisano 20 Czerwca 2016 Beatus, Twoje pytanie jest niekompletne i trochę krew mnie zalewa jak coś takiego czytam... To tak jakbyś poszła na konsultację do wróżki i zapytała: dzień dobry, czy on spełni moje warunki? Pytanie niejasne, nie wiadomo o co Ci chodzi.. Oczywiście, można odpowiedzieć tak lub nie, ale czy Ciebie to satysfakcjonuje? Tak trudno nakreślić sytuację, by we współpracy z doradcą dojść do jakichś konstruktywnych wniosków, nie ograniczając się do odpowiedzi tak lub nie? Nie lepiej przyjrzeć się problemowi, żeby znaleźć przyczynę? Pamiętaj, że nikt przy takim pytaniu nie sięga do sedna pytania, nie szuka przyczyn, tylko sucho odpowiada na Twoje suche pytanie. Ale jeśli chcesz zweryfikować czyjeś kompetencje, to zadaj pytanie wprost,, np. co mnie łączyło z tym człowiekiem dotychczas? Tutaj na forum obowiązują jednak pewne zasady - chcesz się czegoś dowiedzieć.. zakreśl ogólną sytuację.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi