bachorek13 Napisano 12 Czerwca 2016 Napisano 12 Czerwca 2016 Jest taka sytuacja: zaiskrzyło między mną a jednym mężczyzną, który jest już w kilkuletnim związku ze swoją dziewczyną. Rozwijaliśmy znajomość przez wiele miesięcy i jednego wieczoru doszło prawie do zdrady, jednak na to nie pozwoliłam i wycofałam się. Niestety skończyło się na zerwaniu kontaktu, pokłociliśmy się, krótko mówiąc on nie mógł się zdecydować co dalej zrobić (czuł się źle z tym co robił wobec tamtej, ale nie chciał zrywać znajomości ze mną) a ja nie wytrzymałam dalszego ukrywania się i trzymania wszystkiego w tajemnicy. Postawiłam karty z pytaniem: jakie są jego dalsze zamiary wobec tamtej dziewczyny? Wyszło: 7 kielichów, 2 mieczy, 7 mieczy Proszę o pomoc w interpretacji.
Administrator Ismer Napisano 12 Czerwca 2016 Administrator Napisano 12 Czerwca 2016 bachorek13 - prosisz o interpretację a nie o pomoc w interpretacji. http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html Więc albo dostosuj się do zasad tego działu albo przenieś się ze swoją prośbą na dział usług.
bachorek13 Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Napisano 12 Czerwca 2016 Ok, wątek przeniesiony, można usunąć post
Rekomendowane odpowiedzi