Mefista Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Jaka bedzie zmiana imidzu u fryzjera ? Krolowa Mieczy - Smierc - 7 denarów Będzie to cos nowego, odciecie sie od starych nawykow, ale bede potrzebowala czasu zeby sie oswoic Czy bede zadowolona z efektow? Rycerz mieczy - sad ostateczny -slonce pewnie zauwaze kilka mankamentow i bede sie zloscic, ale w ostatecznosci bedzie mi sie podobac Bedzie ostre ciecie!! Weryfikacja w czwartek, trzymajcie kciuki Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Czerwca 2016 Maestro Napisano 13 Czerwca 2016 To będzie drastyczna zmiana, z początku może być złość i nerwy, ale następnego dnia zaczniesz się sobie podobać. Cytuj
Cosmo Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Zmiana na pewno będzie znacząca. Ostre cięcie, totalna odmiana. Z kolorem też masz zamiar coś pokombinować? Efekty w rezultacie Cię zadowolą, choć faktycznie może Ci się jakiś szczegół nie spodobać na początku. Cytuj
szarotka1 Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Moim zdaniem będzie to radykalna zmiana wizerunku (Śmierć). Na pewno jakieś cięcie. Na początku będziesz się sobie sporo przyglądać, rozważać czy aby to było dobre posunięcie ale koniec końców stwierdzisz, że się opłaciło. Widać zadowolenie z efektów przemiany. Możliwe, że ktoś cię skomplementuje. No to trzymam te kciuki Cytuj
Nattquise Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Zmiana będzie totalnie radykalna, taka, do której trzeba dojrzeć. Początkowo nie będziesz zadowolona, ocenisz ją bardzo krytycznie. Potem nastrój Ci się poprawi Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Jaka będzie zmiana image-u u fryzjera? Królowa Mieczy - Śmierć - 7 denarów królowa mieczy + Śmierć - fryzjerka, która dokona przemiany 7 denarów - rezultat Czy będę zadowolona z efektów? Rycerz mieczy - sad ostateczny -Słonce nie do końca... Rycerz mieczy nie kipi radością, on czasami jest kłótliwy, czasami szuka informacji, dość szybko działa, ale nie zaraża nastrojem 0 Głupca Sąd mieczy - uwolnisz się od uczuć, które wyszły w poprzedniej karcie Słońce - skupisz się na sobie Rycerz mieczy + Słońce - poświęcenie uwagi jednemu celowi moim zdaniem zechcesz jeszcze zmienić fryzurę Cytuj
Davisa Napisano 15 Czerwca 2016 Napisano 15 Czerwca 2016 Jaka bedzie zmiana imidzu u fryzjera ?Krolowa Mieczy - Smierc - 7 denarów Będzie to cos nowego, odciecie sie od starych nawykow, ale bede potrzebowala czasu zeby sie oswoic Czy bede zadowolona z efektow? Rycerz mieczy - sad ostateczny -slonce pewnie zauwaze kilka mankamentow i bede sie zloscic, ale w ostatecznosci bedzie mi sie podobac Bedzie ostre ciecie!! Weryfikacja w czwartek, trzymajcie kciuki Przytnie za bardzo, ale w efekcie będziesz zadowolona.. odmłodniejesz, poczujesz się jak nowonarodzona... Cytuj
Mefista Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Napisano 17 Czerwca 2016 Któraś z kart musiała pokazać przeciągnięcie w czasie. Fryzura pójdzie na dwa razy - bo z czarnego na jasny blond no i w efekcie jestem ruda. Był płacz i załamanie, za tydzień kolejna wizyta, ale już najgorsze za mną, a nawet w tym rudym mi nieźle. Cytuj
Cosmo Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 Tak czułam, że coś z kolorem będziesz robić 7 denarów mogła pokazać rozciągnięcie w czasie. Cytuj
emilr Napisano 17 Czerwca 2016 Napisano 17 Czerwca 2016 Tak czułam, że coś z kolorem będziesz robić 7 denarów mogła pokazać rozciągnięcie w czasie. 7 den to pokazała. Ostatecznie. Dokonasz rozliczenia i zaakceptujesz nowy imidz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi