maja895 Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 hej:) na pytanie czy pewien chłopak z którym ochłodził mi się bardzo kontakt skontaktuje się ze mną w najbliższym czasie tak do konca tego miesiaca wyszly mi karty: Paź pucharów + 8 kielichów te 8 kielichów wszystko psuje i chyba swiadczy o tym ze lipa z kontaktu, ze sie juz nie odezwie...no ale jest niby paź bardzo miły kielichowy....chyba ze mi zasygnalizuje ze nie chce juz kontynuowac kontaktu w sposob mily?? co myslicie?? Cytuj
szarotka1 Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Raczej się juz nie skontaktuje. Te miłe uczucia, o których mówi Paź pucharów odeszły w niepamięć. Cytuj
Nattquise Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Chyba nie, a nawet jeśli, to raczej nie w takim celu, jak byś oczekiwała. Cytuj
Cosmo Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 8 kielichów to karta brama, więc ja bym po niej coś dociągnęła, bo nie daje ona jasnej odpowiedzi sama w sobie. Niemniej jednak paź pucharów w mojej praktyce na kontakt wypada, ale taki, w którym to osoba pytająca jest stroną inicjującą. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Czerwca 2016 Maestro Napisano 14 Czerwca 2016 Tak, skontaktuje się z Tobą w znaku raka, czyli mniej więcej po 21 czerwca Cytuj
maja895 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Napisano 14 Czerwca 2016 Inez naprawde tak uwazasz, mimo tych 8 kielichów? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Czerwca 2016 Maestro Napisano 14 Czerwca 2016 Inez naprawde tak uwazasz, mimo tych 8 kielichów? Przede wszystkim z powodu tych 8 kielichów. To karta nie tylko rozstań, ale i powrotów. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Paź pucharow to dla mnie wiadomosc, wiec uwazam ze bedzie kontakt Cytuj
lumena Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Ja też uważam,że się odezwie. Paź kielichów i 8 kielichów pokazują mi zawsze kontakt. Także cierpliwości Cytuj
maja895 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Napisano 14 Czerwca 2016 Oj dziekuje za Wasze odpowiedzi:)w takim razie ciesze sie ze jest nadzieja Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Jeżeli karty nie są życzeniowe, to tak: - paź pucharów - posłaniec wiadomości - 8 pucharów - jak powiedziano wyżej, rozstania + powroty przeszło mi też przez myśl, że oczekujesz jego odzewu i karty mogły właśnie to pokazać, a nie sam kontakt: - pazik - Ty, chętna na propozycje z zewnątrz - 8 pucharów - powrót kogoś jeżeli wyciągnęłaś karty, gdy byłaś pod wpływem uczuć czy emocji, to druga wersja jest bardziej prawdopodobna. Cytuj
maja895 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Napisano 14 Czerwca 2016 Szczerze powiem ze wyciagalam je juz z duzym dystansem do sytuacji bo minelo juz sporo dni..zrobilam to z ciekawosci czy warto czekac, ale fakt obojetny mi nie jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi