Skocz do zawartości

Odpowiedź od szefostwa

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wystąpiłam jakiś czas temu z zapytaniem o możliwość podjęcia aplikacji na aktualnych warunkach.Pewnym jest że nie chce z całego etatu przejść na 3/4, a pozostać na aktualnych warunkach w aktualnym zespole.

Zapytałam

" Jak się spełnią moje oczekiwania co do odpowiedzi pozytywnej na moje pytanie o podjęcie aplikacji wraz z pozostaniem w zespole i aktualnych finansowych warunkach"

X Pałek

Diabeł

IX denarów

Mam wrażenie że, długo nie dostanę odpowiedzi bo ciągle będzie coś ważniejszego-pilniejszego (X pałek). W diable widzę gorące zapewnienia, ale chyba bez pokrycia. IX denarów to wspaniała komunikacja, ale nic za tym nie idzie.

Myślę że zgoda może być pozorna. Gdy w przyjdzie mi zacząć aplikację (o ile się dostanę) nastąpią problemy których nikt nie przewidział. Wyjaśniłam że spada moja dyspozycyjność na cały etat ale jestem w stanie godziny odrobić danego dnia i w sobote, oraz w przyszłości mogę dla pewnych zespołów po upoważnieniu-podpisywać pisma, tym samym zdejmując z r.pr ciężar mniej ważnych pism.

Zmiana zespołu bądź ucięcie etatu sprawi że nie utrzymam się sama, jednocześnie opłacając sama mieszkanie i życie.

Co sądzicie?

Napisano

Wydaje mi się, że Twoje oczekiwania finansowe zostaną spełnione na tyle, że nie będziesz chciała stamtąd odejść (9 denarów + diabeł), ale w tej nowej sytuacji może Ci być dość ciężko.

• Maestro
Napisano

Pojawi się masa przeszkód, problemów. Możliwe, ze po części spełnią Twoją prośbę lub zaproponują coś niejako na pocieszenie.

Gość Euterpe
Napisano

tam, gdzie jest XV Diabeł, tam nie będzie niczego dobrego. Przeczytaj dwa razy i więcej nim podpiszesz.

Odpowiedzi pozytywnej albo nie będzie, albo będzie, ale z ukrytym haczykiem

Napisano

Dziękuje dziewczyny, przyznam że mi także Diabeł zupełnie nie pasuje i nie zwiastuje niczego dobrego. Do końca lipca powinna rozwiązać się kwestia podwyżki/awansów i mojej prośby.

Oby choć trafiła się podwyżka :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Niestety, nie otrzymałam odpowiedzi do początku sierpnia ( kwestia złożenia podania), mam wrażenie że, temat miał się rozejść po kościach- mimo zapytań i tak też się stało.

Dziękuje