Nattquise Napisano 13 Czerwca 2016 Napisano 13 Czerwca 2016 Co przyniesie mi jutrzejszy dzień: 3 mieczy - zakończenie jakiejś relacji, lub duże rozczarowanie kto będzie w to zaangażowany: 5 buław - ktoś, z kim mam konflikt, lub ktoś bardzo kłótliwy jakie będzie moje nastawienie do tego: XVI wieża - wybuchnę, albo poczuję, że świat mi się wali na głowę dlaczego do tego dojdzie: 10 buław - sytuacja mnie przytłoczy, lub ktoś spróbuje mnie zdominować czy to będzie dobre dla mnie: 5 mieczy - będzie fatalne, niby wygram, ale nie będę zadowolona, odczuję gorycz porażki czy mogę tego uniknąć: II kapłanka - tak w jaki sposób: 2 mieczy - powinnam zamknąć oczy i uszy na to, co się dzieje i nie podejmować żadnych decyzji Kurczę, mam się bać? Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Czerwca 2016 Maestro Napisano 14 Czerwca 2016 Szykuje się niezła awanturka u Ciebie. Nieźle się wkurzysz, być może dotyczyć to będzie problemów spowodowanych załatwianiem spraw urzędowych. Karty radzą milczeć, nie odzywać się, schować się w cień. 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Co przyniesie mi jutrzejszy dzień: 3 mieczy - przykrości kto będzie w to zaangażowany: 5 buław - wydaje mi sie ze wieksza ilosc osob jakie będzie moje nastawienie do tego: XVI wieża - zburzenie jakiegos pogladu, sytuacji, brak poczucia stabilnosci dlaczego do tego dojdzie: 10 buław - narastajace problemy czy to będzie dobre dla mnie: 5 mieczy - nie czy mogę tego uniknąć: II kapłanka - nie w jaki sposób: 2 mieczy -bardzo uwazac na slowa, wazyc kazde slowo i dokladnie je przemyslec 1 Cytuj
Nattquise Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Napisano 14 Czerwca 2016 Truskawko, czemu kapłankę odczytujesz na nie? Pytam z ciekawości, bo dla mnie to pozytywna karta i dodatkowo opiekuńcza. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Kaplanka pokazuje mi tajemnice, cos ukrytego, albo cos czego nie ma, dlatego tak odebralam ja na tej pozycji Cytuj
Nattquise Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Napisano 15 Czerwca 2016 weryfikacja Miałaś rację Truskawko, niestety, sytuacja była nie do uniknięcia. Cały dzień był spokój. Wieczorem okazało się, że pewna osoba, która miała coś dla mnie zrobić do dziś, nie wywiązała się z obietnicy. Rzeczywiście się wkurzyłam, ale zagryzłam język i przedłużyłam termin. Myślałam, że mam z głowy. Jednak wydarzenia zwiastowane przez karty nastąpiły dopiero późno w nocy. Bliska mi osoba oświadczyła, że powinniśmy zakończyć naszą relację. Bardzo mnie to zabolało, jednak wiem, ze tak byłoby dla nas obojga najlepiej (3 mieczy). 5 buław pokazała mnie i mój konflikt wewnętrzny pomiędzy sercem i rozumem. Wieża to upadek moich nadziei, które sobie zbudowałam, niczym domek z kart. Zgodnie z radą kart postanowiłam nie walczyć, zachować spokój i usunąć się w cień. Mimo, że pogodziłam się z losem, przepłakałam pół nocy (5 mieczy). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi