Skocz do zawartości

Co przyniesie mi jutrzejszy dzień? ZWERYFIKOWANY

Nattquise

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co przyniesie mi jutrzejszy dzień: 3 mieczy - zakończenie jakiejś relacji, lub duże rozczarowanie

kto będzie w to zaangażowany: 5 buław - ktoś, z kim mam konflikt, lub ktoś bardzo kłótliwy

jakie będzie moje nastawienie do tego: XVI wieża - wybuchnę, albo poczuję, że świat mi się wali na głowę

dlaczego do tego dojdzie: 10 buław - sytuacja mnie przytłoczy, lub ktoś spróbuje mnie zdominować

czy to będzie dobre dla mnie: 5 mieczy - będzie fatalne, niby wygram, ale nie będę zadowolona, odczuję gorycz porażki

czy mogę tego uniknąć: II kapłanka - tak

w jaki sposób: 2 mieczy - powinnam zamknąć oczy i uszy na to, co się dzieje i nie podejmować żadnych decyzji

Kurczę, mam się bać? Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.

• Maestro
Napisano

Szykuje się niezła awanturka u Ciebie. Nieźle się wkurzysz, być może dotyczyć to będzie problemów spowodowanych załatwianiem spraw urzędowych. Karty radzą milczeć, nie odzywać się, schować się w cień.

• Lubię to! 1
Napisano

Co przyniesie mi jutrzejszy dzień: 3 mieczy - przykrości

kto będzie w to zaangażowany: 5 buław - wydaje mi sie ze wieksza ilosc osob

jakie będzie moje nastawienie do tego: XVI wieża - zburzenie jakiegos pogladu, sytuacji, brak poczucia stabilnosci

dlaczego do tego dojdzie: 10 buław - narastajace problemy

czy to będzie dobre dla mnie: 5 mieczy - nie

czy mogę tego uniknąć: II kapłanka - nie

w jaki sposób: 2 mieczy -bardzo uwazac na slowa, wazyc kazde slowo i dokladnie je przemyslec

• Lubię to! 1
Napisano

Truskawko, czemu kapłankę odczytujesz na nie? Pytam z ciekawości, bo dla mnie to pozytywna karta i dodatkowo opiekuńcza.

Napisano

Kaplanka pokazuje mi tajemnice, cos ukrytego, albo cos czego nie ma, dlatego tak odebralam ja na tej pozycji

Napisano

weryfikacja

Miałaś rację Truskawko, niestety, sytuacja była nie do uniknięcia. Cały dzień był spokój. Wieczorem okazało się, że pewna osoba, która miała coś dla mnie zrobić do dziś, nie wywiązała się z obietnicy. Rzeczywiście się wkurzyłam, ale zagryzłam język i przedłużyłam termin. Myślałam, że mam z głowy. Jednak wydarzenia zwiastowane przez karty nastąpiły dopiero późno w nocy. Bliska mi osoba oświadczyła, że powinniśmy zakończyć naszą relację. Bardzo mnie to zabolało, jednak wiem, ze tak byłoby dla nas obojga najlepiej (3 mieczy). 5 buław pokazała mnie i mój konflikt wewnętrzny pomiędzy sercem i rozumem. Wieża to upadek moich nadziei, które sobie zbudowałam, niczym domek z kart. Zgodnie z radą kart postanowiłam nie walczyć, zachować spokój i usunąć się w cień. Mimo, że pogodziłam się z losem, przepłakałam pół nocy (5 mieczy).

• Lubię to! 1