eithne123 Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Hej, jestem tu nowa, jeszcze się uczę i mam prośbę o pomoc interpretacji takiego układu. Pytanie następujące: co wydarzy się dalej między mną pewnym panem. W tej chwili sytuacja jest trochę napięta. Po kolejnym zbliżeniu się do siebie nastąpiło ponownie smutne oddalenie. Słońce: ponowne zbliżenie i radość z bycia ze sobą, związek będzie trwał, przypływ energii As pucharów: odnowienie uczuć pomiędzy parą 8 pucharów: kolejne oddalenie, ucieczka 'nocą' (tak zawsze kojarzy mi sie ta karta, uczieczka po cichu nocą..) 6 buław: pokonanie przeszkód, odnowienie, kolejne zbliżenie się do siebie Karty są bardzo pozytywne. Pokazują jednak to co dzieje się ciągle w tym związku. Ucieczki i powroty. Namiętne chwile i chwile oziębienia. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez eithne123 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Czerwca 2016 Maestro Napisano 14 Czerwca 2016 Nadal rozstania i powroty, Niebawem spodziewaj się spotkania z nim, dość namiętnego, po którym nastąpi chwilowe ochłodzenie i potem reaktywacja. Czy łączy Was romans tylko? Cytuj
eithne123 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Napisano 14 Czerwca 2016 Czyli dalej rollercoaster. Nie, łączy nas więcej, bo i praca i inna działalność... i podobno miłość. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Czerwca 2016 Maestro Napisano 14 Czerwca 2016 Czyli dalej rollercoaster.Nie, łączy nas więcej, bo i praca i inna działalność... i podobno miłość. Chodzi mi o to, czy ze soba mieszkacie, zyjecie jak ludzie w zwiazku, bo karty mi bardziej na romans wyglądają, czyli spotkania od czasu do czasu, bez większych zobowiązań. Cytuj
eithne123 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Napisano 14 Czerwca 2016 Nie, nie mieszkamy razem. To tylko romans. Cytuj
Nattquise Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Nie odbieram tych kart szczególnie pozytywnie. Przed wami kolejne ocieplenie stosunków, które może doprowadzić do wybuchu uczuć, silnych emocji (z Twojej strony). A to, niestety, spowoduje kolejne ochłodzenie w relacji, bolesne rozstanie. Nie będziesz mogła się z tym pogodzić i za wszelką cenę spróbujesz go odzyskać, co może Ci się udać (ale czy warto?). Cytuj
Administrator Ismer Napisano 14 Czerwca 2016 Administrator Napisano 14 Czerwca 2016 eithne, a jaki czas określiłaś? uzupełnij proszę rozkład o tą informację. Cytuj
eithne123 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Napisano 14 Czerwca 2016 "W najbliższym czasie", czyli co się wydarzy między nami w najbliższym czasie. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 14 Czerwca 2016 Administrator Napisano 14 Czerwca 2016 No to w takim razie czas krótki i jestem tego samego zdania co dziewczyny. Burzliwie, emocjonalnie ale miłośnie. Tylko dla mnie te karty znaczą również nieprzygotowanie pana do poważnego związku, prędzej jest to radość, zadowolenie z tego co jest teraz i zaspokojenie aktualnych potrzeb co komponuje się się z powyższymi interpretacjami. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 Słońce As pucharów 8 pucharów 6 buław Słońce - wszystko będzie się kręcić wokół jednej osoby Słońce + as pucharów - skojarzyło mi się z oddawaniem czci ale to też może być: obsesyjne zauroczenie, nadmierna opiekuńczość, troska i latania wokół tego "słoneczka" zapomniawszy przy tym o sobie samej 8 pucharów - będziecie się rozstawać i do siebie wracać, czyli etap spotkań ciąg dalszy 6 buław - radość, poczucie zwycięstwa, duma, sex Słońce + as pucharów + 6 buław - też może mówić o seksie, tylko takim, gdzie Ty może skupisz się bardziej na nim niż na sobie, tzn, jedna ze stron będzie brać więcej as pucharów + 8 pucharów - wielka tęsknota, częste wracanie myślami do danej osoby, obsesyjne myślenie o tym jednym Cytuj
eithne123 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Napisano 14 Czerwca 2016 Dziękuję wszystkim. W krótkich słowach to co zostało tu napisane to kwintesencja tej relacji. Zobaczymy. Cytuj
Meganos Napisano 14 Czerwca 2016 Napisano 14 Czerwca 2016 mi to wyglada na romans ale bez jakiejs wizji na przyszlosc typu zwiazek Cytuj
Gość Jaglanka Napisano 20 Czerwca 2016 Napisano 20 Czerwca 2016 Będzie dalej kontynuacja i radość z tej relacji ale mi 8 kielichów zawsze jednak na jakąś toksykę wychodzi :/ No i tutaj jakby stery trzymał mężczyzna. Cytuj
Davisa Napisano 20 Czerwca 2016 Napisano 20 Czerwca 2016 ale mi 8 kielichów zawsze jednak na jakąś toksykę wychodzi Tak jest. 8 pucharów pięknie określa toksyczną relację:-) Sumując karty też wychodzi coś podobnego - Koło Fortuny - relacja karmiczna, co często można równoważyć z toksyczną relacją, jeśli nie próbuje się jej przepracować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi