Skocz do zawartości

Co wydarzy się dalej?

eithne123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hej,

jestem tu nowa, jeszcze się uczę i mam prośbę o pomoc interpretacji takiego układu. Pytanie następujące: co wydarzy się dalej między mną pewnym panem. W tej chwili sytuacja jest trochę napięta. Po kolejnym zbliżeniu się do siebie nastąpiło ponownie smutne oddalenie.

Słońce: ponowne zbliżenie i radość z bycia ze sobą, związek będzie trwał, przypływ energii

As pucharów: odnowienie uczuć pomiędzy parą

8 pucharów: kolejne oddalenie, ucieczka 'nocą' (tak zawsze kojarzy mi sie ta karta, uczieczka po cichu nocą..)

6 buław: pokonanie przeszkód, odnowienie, kolejne zbliżenie się do siebie

Karty są bardzo pozytywne. Pokazują jednak to co dzieje się ciągle w tym związku. Ucieczki i powroty. Namiętne chwile i chwile oziębienia.

Edytowane przez eithne123
  • Maestro
Napisano

Nadal rozstania i powroty, Niebawem spodziewaj się spotkania z nim, dość namiętnego, po którym nastąpi chwilowe ochłodzenie i potem reaktywacja. Czy łączy Was romans tylko?

Napisano

Czyli dalej rollercoaster.

Nie, łączy nas więcej, bo i praca i inna działalność... i podobno miłość.

• Maestro
Napisano
Czyli dalej rollercoaster.

Nie, łączy nas więcej, bo i praca i inna działalność... i podobno miłość.

Chodzi mi o to, czy ze soba mieszkacie, zyjecie jak ludzie w zwiazku, bo karty mi bardziej na romans wyglądają, czyli spotkania od czasu do czasu, bez większych zobowiązań.

Napisano

Nie odbieram tych kart szczególnie pozytywnie. Przed wami kolejne ocieplenie stosunków, które może doprowadzić do wybuchu uczuć, silnych emocji (z Twojej strony). A to, niestety, spowoduje kolejne ochłodzenie w relacji, bolesne rozstanie. Nie będziesz mogła się z tym pogodzić i za wszelką cenę spróbujesz go odzyskać, co może Ci się udać (ale czy warto?).

• Administrator
Napisano

eithne, a jaki czas określiłaś? uzupełnij proszę rozkład o tą informację.

Napisano

"W najbliższym czasie", czyli co się wydarzy między nami w najbliższym czasie.

• Administrator
Napisano

No to w takim razie czas krótki i jestem tego samego zdania co dziewczyny. Burzliwie, emocjonalnie ale miłośnie.

Tylko dla mnie te karty znaczą również nieprzygotowanie pana do poważnego związku, prędzej jest to radość, zadowolenie z tego co jest teraz i zaspokojenie aktualnych potrzeb co komponuje się się z powyższymi interpretacjami.

Gość Euterpe
Napisano

Słońce As pucharów 8 pucharów 6 buław

Słońce - wszystko będzie się kręcić wokół jednej osoby

Słońce + as pucharów - skojarzyło mi się z oddawaniem czci :serduszka: ale to też może być: obsesyjne zauroczenie, nadmierna opiekuńczość, troska i latania wokół tego "słoneczka" zapomniawszy przy tym o sobie samej

8 pucharów - będziecie się rozstawać i do siebie wracać, czyli etap spotkań ciąg dalszy :)

6 buław - radość, poczucie zwycięstwa, duma, sex

Słońce + as pucharów + 6 buław - też może mówić o seksie, tylko takim, gdzie Ty może skupisz się bardziej na nim niż na sobie, tzn, jedna ze stron będzie brać więcej

as pucharów + 8 pucharów - wielka tęsknota, częste wracanie myślami do danej osoby, obsesyjne myślenie o tym jednym

Napisano

Dziękuję wszystkim. W krótkich słowach to co zostało tu napisane to kwintesencja tej relacji. Zobaczymy.

Napisano

mi to wyglada na romans ale bez jakiejs wizji na przyszlosc typu zwiazek

Gość Jaglanka
Napisano

Będzie dalej kontynuacja i radość z tej relacji ale mi 8 kielichów zawsze jednak na jakąś toksykę wychodzi :/ No i tutaj jakby stery trzymał mężczyzna.

Napisano
ale mi 8 kielichów zawsze jednak na jakąś toksykę wychodzi

Tak jest. 8 pucharów pięknie określa toksyczną relację:-) Sumując karty też wychodzi coś podobnego - Koło Fortuny - relacja karmiczna, co często można równoważyć z toksyczną relacją, jeśli nie próbuje się jej przepracować.