Skocz do zawartości

co dalej z Piotrem

kokoszkakokoszka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, jestem po rozstaniu z mężczyzną i wyszły mi karty :

Starzec - Śmierć- Kochankowie i nie wiem jak to zinterpretować.

Pytanie brzmiało: jak wygląda sytuacja Piotra i moja?

Rozstałam się z tym człowiekiem bo notorycznie flirtował z innymi bez opamiętania , a na pytanie czuje i kim jestem nie potrafił odpowiedzieć. wiec odeszłam. Ja kochałam, on nie. Sprawa świeża bo z zeszłego weekendu

Nie wiem czy starca zinterpretować jako Piotra który czuje się samotny czy może mnie ? to zupełnie do niego nie podobne bo przecież mnie zdradzał

Smierć zinterpretować jako nasze rozstanie które wyjdzie na dobre.

a Kochanków jako znakna przyszłośc że będą inne dszczęsliwe związki?

czy ktoś mi pomoże?

Edytowane przez kokoszkakokoszka
Napisano

Nie wygląda to dobrze , to koniec , nie łudź sie, że z tego coś wyjdzie w przyszłości , szukaj nowego partnera .

Pozdrawiam .

Napisano

Karty pokazały dokładnie waszą sytuację na chwile obecną. Mi kochankowie zazwyczaj wychodzą na decyzje (być razem, czy nie być?). Ty wybrałaś rozstanie i wycofałaś się. Pustelnik mówi o samotności, ale także o przemyśleniu sprawy. Może postaw karty z pytaniem jak dalej potoczy się ta relacja?

Napisano

na pytanie jak dalej potoczy się relacja z Piotrem? wyszło:

Kapłan - nie wiem jak zupełnie ta karte zinterpretować :)

Śmierć - zmiany w naszej relacji i tu albo podtrzymanie decyzji o tym, że nie jesteśmy razem lub naprawianie tego co się zepsuło. a w sytuacji podtrzymania decyzji szanse na inny związek

Koło fortuny - hmmm zmiany w relacji czyste uczucia jeśli zaczniemy wlaczyć, a jeśli nie to pojawnienie się nowej osoby.

jak Wt to zinterpretujecie?

Napisano

Najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie bedzie poszukanie sobie innego partnera , nie ma co już co płakać na rozlanym mlekiem .

Wiec spójrz w przyszłość , ale z innym partnerem .

Pozdrawiam

Napisano

Papież raczej nie zmienia zdania, nie dyskutuje. Jak się na coś uprze to koniec z kropką. Nie okazuje też uczuć. Wydaje mi się więc, że nic się nie zmieni. Pozostaniecie rozstani (śmierć). I nie masz raczej na to wpływu, takie są koleje losu (koło fortuny). A także uważam, że ta decyzja wyjdzie Ci na dobre i w przyszłości koło fortuny znów odwróci się na tę dobrą stronę. Czego serdecznie Ci życzę!

Napisano

Patrz, że tam pod podobnym pytaniem w jednym i drugim przypadku wyszła Ci XIII Śmierć. Znaczyłoby to o końcu związku.

Gość Jaglanka
Napisano

Także uważam, że to koniec - nie ma co upierać się przy tym co Ci szkodziło. Karty mówią, że przyszłość przyniesie Ci coś lepszego - jednym słowem zmiana wyjdzie Ci na dobre.