Gość stawka Napisano 15 Czerwca 2016 Napisano 15 Czerwca 2016 Skąd wzięliście swój pomysł na nick? Wybraliście go przypadkowo, na chybił trafił czy może jest dokładnie przemyślany, związany z jakimiś wydarzeniami z życia, z ulubioną rzeczą, imieniem, postacią historyczną, z filmu a może skrótem? Mój nick to skrót imienia i nazwiska Cytuj
Kremilek Napisano 7 Lutego 2019 Napisano 7 Lutego 2019 Mój nick to postać z bajki. Co oznacza - kto ciekawy niech szuka 2 Cytuj
LadySpica123 Napisano 7 Lutego 2019 Napisano 7 Lutego 2019 Mój się wziął od mojej ukochanej pasji - astrologii 2 Cytuj
Gość Lianna Napisano 8 Lutego 2019 Napisano 8 Lutego 2019 Mój od imienia islandzkiego. Interesuję się tym krajem i kiedyś sobie przeglądałam imiona i mi jakoś ta Tullia się spodobała :) Cytuj
Ekspert Makrela Napisano 11 Lutego 2019 Ekspert Napisano 11 Lutego 2019 Mój nick... no cóż, jestem wielbicielką świeżo uwędzonych makrel przygotowanych w domowych warunkach, tzn. nie w przemysłowych wędzarniach i nie z aromatem wędzarniczego dymu, nie z konserwantami, nie z supermarketu i nie z długim terminem przydatności do spożycia. Ale nie ja ten nick wymyśliłam, w życiu bym nie wpadła na taki spożywczy pomysł. Wiem kto to zrobił, ale nie powiem I przyzwyczaiłam się już do niego 1 Cytuj
Osobogo Napisano 6 Marca 2019 Napisano 6 Marca 2019 Mój nick to inspiracja chomikiem, podoba mi się nazwa, osobliwa jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi